'Softcore' konser serisinin ilkine büyük beğeni

'Softcore' konser serisinin ilkine büyük beğeni

MAGAZİN 28.07.2024 16:54:08 115 0

Redd'in 20. yıl kutlamaları kapsamında Enka Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen "Softcore" konser serisinin ilk gecesi, hayranlar ve müzikseverler tarafından büyük beğeni topladı.

İSTANBUL (İGFA) -Besteci ve caz sanatçısı Selen Gülün'ün Redd şarkılarını yeniden düzenlediği bu özel gecede, dinleyiciler unutulmaz anlar yaşadı.

Gecede, Redd'e sahnede Aycan Küçüközkan, Gökhan Şahin Alpay, Barış Kerem Bahar ve Gülyar Balcı eşlik etti. Özellikle Birsen Tezer, Jehan Barbur ve Selen Gülün'ün sahneye çıkması, seyircilerden büyük alkış aldı. Selen Gülün'ün yeni düzenlemeleriyle Redd şarkıları, dinleyicilere yepyeni bir müzikal deneyim sunarken, Redd hayranları grup üyeleriyle birlikte bu özel anları coşkuyla kutladı.

Redd'in 20 yıllık müzik yolculuğunu kutlamak için düzenlenen bu özel konser serisi, hem performansları hem de atmosferiyle izleyiciler üzerinde büyük bir etki yarattı. Seyirciler, bu özel düzenlemeler ve enerjik performanslarla coşarken, sahnede yaşanan uyum ve tutkuyu büyük bir hayranlıkla izledi. Gecede, Redd ve konuk sanatçılar, sahne enerjileri ve müzikal uyumlarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.


2 Trilyon $’Lık “Kripto Borsası” Küreselcilerin İştahını Kabartıyor

Kripto para yatırımcısı, kimin tarafından yönetildiği belirsiz piyasanın farklı amaçlarla kullanılması ve birden kapatılmasından endişe ediyor.

TYBB'den Beylikdüzü Kaymakamına Ziyaret

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayun ve yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü’ne yeni atanan Kaymakam Bülent Karacan’ı makamında ziyaret etti.

Google’da Birinci Sayfada Yer Almak mı İstiyorsunuz? Bizimle İletişime Geçin!

"Euro Design ile Google’da Üst Sıralara Çıkın! Web sitenizi SEO ile optimize ederek organik trafik artışı sağlayın. Profesyonel web tasarım ve dijital pazarlama çözümleriyle işletmenizi zirveye taşıyın!"

Özdemir’den Ankara Çıkarması…

Özdemir, ilçenin gelişimi için Ankara’da bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Özdemir, Bağcılar’ı İstanbul’un parlayan yıldızı yapmayı hedeflediğini belirterek, "Her şey Bağcılar halkı için" dedi.

Başkan Özer’den Anlamlı Destek

Özer, engelli vatandaşı evinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşıladı ve "Kimsesizlerin kimsesi olacağız" mesajı verdi.

Beylikdüzü'nün Örnek Projesi Beyoğlu'nda…

Türkiye’ye örnek olan “Beslenme Saati Projesi”, Beyoğlu’nda da uygulanmaya başlandı. Proje, ilkokul çağındaki ihtiyaç sahibi çocuklara bir öğün sağlıklı gıda sağlayarak büyük beğeni topluyor.

Silivri’de Riskli Yapıların Yıkımı Hız Kesmiyor

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Etüt Proje ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü'nün koordineli çalışmaları sayesinde yıkımlar, güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştiriliyor.

TÜİK ve ENAG Verileri Arasındaki Fark!

Hürriyetçi Eğitim-Sen Genel Başkanı Kuruoğlu’ndan Enflasyon Verilerine Tepki…

Bahçeli'den İç ve Dış Tehditlere Karşı Uyarı..!

Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin milli birlik ve dayanışma ruhunu hedef alan tehlikeli planlara dikkat çekti. Bahçeli, son dönemde artan işbirlikçi ve istismar siyasetine sert bir dille tepki...

EFSANE MUHTAR ALİ OĞUZ DÜZENLENEN TÖRENDE ANILDI

EFSANE MUHTAR ALİ OĞUZ DÜZENLENEN TÖRENDE ANILDI

SAĞLIK KOMİSYONU ÜYELERİ ÖZEL ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU

Yunusemre Belediyesi Sağlık Komisyonu üyeleri, Yunusemre Belediyesi Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel öğrenciler ile buluştu.

Başkan Özcan, Elif Zeynep Engin’in hatırasına bağışlanan dizüstü bilgisayarı tıp öğrencisine teslim etti

Başkan Özcan, Elif Zeynep Engin’in hatırasına bağışlanan dizüstü bilgisayarı tıp öğrencisine teslim etti

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Anahtar Teslim Töreni

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Anahtar Teslim Töreni

Büyükşehir’den 5.000 öğrenciye çanta ve kırtasiye seti

Denizli’de ilkokul 1. sınıfa başlayacak miniklerin eğitim hayatına katkıda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti hediye etti.

Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nin Güz Dönemi Kayıtları Başladı

Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’nin Güz Dönemi Kayıtları Başladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.