Fatih Belediyesi'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
Başkan Turan, minik sporcuların isteğine kulak verdi
Fatih Belediyesi tarafından ilçeyi temsil eden ve faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerine yeni sezon için malzeme desteği verildi.
Fatih Belediyesi, amatör spor kulüplerine olan desteğini sürdürüyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Fatih’te faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi tarafından malzeme dağıtımı yapıldı. Fatih Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtım programına Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Fatih Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Gökhan Ceyhan, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve genç sporcular katıldı.
“Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Spor Yapmaları Koruyacak.”
Programda sporcu gençlerin tezahüratlarıyla kürsüye gelen Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, amatör kulüplerin önemine vurgu yaparak “Amatör spor kulüpleri, sağlıklı bir beyin ile vücuda sahip olmamızda ve doğru arkadaşlıklar kurmamıza olanak sağlayan hayatımızın en önemli yerlerinden biridir. Ben de göreve başladığım günden itibaren Fatih’te gençler için yapılabilecek en kıymetli işin spor faaliyetleri olduğu kanaatindeyim. Tabii ki aile, inançlarımız ve değerlerimiz önemli mefhumlardır ancak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumamızı sağlayacak yegâne değer gençlerimizin spora yönlendirilmesidir. Ama spor sadece futboldan ibaret değildir. Fatihimizin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da Türkiye’ye çok önemli sporcular kazandıracağına inanıyorum.” dedi.
Başkan Turan kürsüde konuşmasını tamamlamak üzereyken dinleyiciler arasından seslenen minik bir sporcunun spor sahası istemesini duyunca minik sporcuya mikrofon verilmesini istedi. Mikrofonu alan minik sporcunun talebini dinledikten sonra Başkan M. Ergün Turan, yapımı tamamlanmak üzere olan ve projeleri hazırlanan spor tesisleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Başkan Turan, Namık Sevik Stadı’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından işletilen bir saha olmasına rağmen spor sahasının yenilenerek genç sporculara da hizmet vereceği müjdesini minik sporculara verdi. Başkan Turan, ilçede yapılacak spor tesisleri için büyük destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve eski Bakan Osman Aşkın Bak’a da teşekkür etti.
Törende, 53 amatör spor kulübüne eşofman takımı, antrenman yeleği, futbol maç topu, basketbol topu, voleybol maç topu, izci forması, boks eldiveni ve engelli basketbol topu gibi binlerce malzeme dağıtıldı.
Törenin sonunda Fatih Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Gökhan Ceyhan, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’a teşekkür plaketi verirken, spor müsabakalarında dereceye giren minik sporculara da Başkan Turan tarafından plaket takdim edildi. Tören, Amatör Spor Kulüpleri’nin yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Türkiye'den Almanya'ya giden tırda 1.871 parça tarihi eser, Bulgaristan gümrüğünde yakalandı.
Edirne’nin İpsala ilçesinde bu yıl 24’üncüsü düzenlenen İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı kapsamında yapılan Kel Aliço Anma Yağlı Güreşleri, hem büyük heyecana sahne oldu hem de güreşseverleri tribünlere çekti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bağcılar, bu hafta sonu tam anlamıyla çocukların şenlik alanına döndü! Bağcılar Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlendi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Toplumsal Yaşam ve Eşitlik Derneği Genel Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu ve beraberindeki hayvanseverler, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'i eleştirdi.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - Dünyanın en büyük enerji buluşmalarından biri olan Gastech 2025, bu yıl İtalya’nın Milano kentinde düzenlendi. Fuara Türkiye’den de yoğun bir katılım gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Türkiye’nin en önemli ev ve mutfak eşyaları fuarlarından biri olan Zuchex Fuarı’nda sektörün dikkat çeken markalarından CVS’nin standını ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece’de İlköğretim Haftası açılışı Yalçın Çiftçioğlu İlkokulu’nda gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - İstanbul Valisi Davut Gül, Ruhi Sarıalp Spor Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
İstanbul Çermikliler Dernek Başkanı Sabri Akay ve İstanbul’da yaşayan bir grup hayırsever tarafından Diyarbakı Çermik'teki 500 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımı yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Eğitim-Bir-Sen Büyükçekmece İlçe Teşkilatı, Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’da yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması giderek derinleşiyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.