Talas Belediyesi 6 Maddeyi Karara Bağladı
Kayseri Talas Belediye Meclisi, Kasım ayı oturumunda çeşitli müdürlük ve komisyonlara ait 6 maddeyi görüşerek karara bağladı. Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın başkanlık ettiği toplantı, Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
KOMİSYON RAPORLARI VE MÜDÜRLÜKLERİN KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıda, Plan ve Proje Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kültür İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile ilgili konuların görüşmeleri yapılarak karar alındı. Çeşitli komisyonlara ait raporların da değerlendirildiği oturumda, ilçede yürütülen projeler ve belediye hizmetlerine dair konular detaylandırıldı.
OKULLARDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI
Toplantının sonunda eğitime verilen destekler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın, ilçedeki okullarda gerçekleştirilen hijyen çalışmalarının detaylarını paylaştı. Başkan Yalçın, “59 okulda, lavabo, tuvalet, kapı kolları, armatürler, klozetler gibi tüm alanlarda her ay kapsamlı bir temizlik yapıyoruz. Bu amaçla üniversitelerden özel olarak üretilen deterjanları kullanarak, hijyen standartlarını yüksek tutuyoruz. Bu çalışma, öğrencilerimize ve eğitime bir katkı olarak sunuluyor,” ifadelerini kullandı.
ARALIK AYI TOPLANTISI TARİHİ BELİRLENDİ
Talas Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı, 2 Aralık Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek.
Haber: Duygu Canko
Marmaris, 'Maviden Yeşile' binin üzerinde koşucuyu ağırlayacak
TFF’den tarihi karar!1024 futbolcu bahis soruşturması kapsamında PFDK’ya sevk edildi
ASELSAN’dan 1,1 milyar Avroluk yeni hava savunma anlaşması
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ – Beylikdüzü’nün eğitimde örnek kurumlarından biri haline gelen Şehit Bilal Özcan İlkokulu, akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarı gösteriyor.
Tuncer Dağ, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Atatürk’ün Selanik’teki Evi yenilenen yüzüyle ziyarete açıldı
Serdal Güzel, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.