Tarihi Mekânda Buluşma
Başkan büyükakın, gebzelilerle buluştu: "bu sevgiye layık olmak için daha fazla çalışıyoruz”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nde düzenlenen etkinlikte hemşerileriyle bir araya geldi. Yoğun ilgi gören Başkan Büyükakın, Gebzelilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılandı. Başkan Büyükakın, kendisine gösterilen bu güvene layık olmak için her gün daha fazla çalışacaklarını ifade etti.
GÖNÜLLERE DOKUNAN YAKLAŞIM
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın da katıldığı etkinlikte, Başkan Büyükakın, Kocaeli genelinde uygulanan projelerin insan odaklı olduğunu belirtti. "Eser ve hizmet siyasetiyle gönüllere taht kurmayı hedefliyoruz" diyen Başkan Büyükakın, vatandaşların taleplerini ve beklentilerini dinleyerek, şehirlerinin geleceğini birlikte inşa ettiklerini vurguladı. Başkan Büyükakın, hemşerilerinin güvenini boşa çıkarmamak için durmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
GEÇMİŞTEN GELECEĞE
Başkan Büyükakın, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nde gerçekleştirilen buluşmada, Gebze’nin tarihi mirasının korunması ile geleceğe yönelik projelere odaklanmanın önemine dikkat çekti. "Bu kadim şehrin tarihine sahip çıkarken, aynı zamanda geleceğine de yön vermek bizim sorumluluğumuz" diyen Başkan Büyükakın, Kocaeli genelinde vatandaşlara daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak amacıyla projeler geliştirdiklerini belirtti.
VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Gebze’de Başkan Büyükakın’a gösterilen yoğun ilgi etkinliğin öne çıkan özelliklerinden biri oldu. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükakın, bu karşılıklı güven ve sevginin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti. "Hemşerilerimizle bir araya gelmek ve onların ihtiyaçlarına kulak vermek bizim için çok değerli" diyen Başkan Büyükakın, bu buluşmaların kendilerine moral verdiğini ve daha büyük projelere imza atma noktasında motivasyon sağladığını ifade etti.
Haber: Duygu CANKO
İngiltere’nin önde gelen finans kuruluşlarından Standard Chartered, altın fiyatlarının önümüzdeki aylarda yükseliş trendini sürdüreceğini açıkladı.
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Nebahat Çehre, 81 yaşında olmasına rağmen yıllara meydan okuyan zarafeti ve duruşuyla bir kez daha dikkat çekti.
"ESKİ TİP EHLİYETLERİN YENİLEME SÜRESİ 31 TEMMUZ’DA SONA ERİYOR"
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, katıldığı bir televizyon programında geçmişte maruz kaldığı şiddetle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - ŞİMAL'İN VEFAT HABERİ KAMUOYUNA DUYURULDU
"YUSUF TEKİN: ERKEN TATİL HUKUKEN VE PEDAGOJİK OLARAK MÜMKÜN DEĞİL"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde, Türkiye ile Ukrayna arasındaki ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel gelişmeleri değerlendirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.