Tarih: 01.01.0001 00:00 2786

Tatilci “Hijyenik Otel” İstiyor

Ülkemizin lokomotif sektörlerinden turizm sektörü her yıl daha fazla büyümeye ve daha çok turisti ağırlamaya odaklanıyor. Sektörde 10.000’den fazla işletmeye profesyonel çözümler

Tatilci “Hijyenik Otel” İstiyor

Tatilci “Hijyenik Otel” İstiyor

Ülkemizin lokomotif sektörlerinden turizm sektörü her yıl daha fazla büyümeye ve daha çok turisti ağırlamaya odaklanıyor. Sektörde 10.000’den fazla işletmeye profesyonel çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel’in İstanbul, Ankara ve İzmir’de otellerde konaklayan tatilcilerle gerçekleştirdiği araştırma ise tatilcilerin bir işletmede görmek istediği en önemli kriterin hijyen ve temizlik olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmaya göre, beş yıldızlı otellerde konaklayan tatilcilerin yüzde 76’sı odalarındaki tuvaleti kendisi temizlemeden kullanmıyor, her 4 tatilciden biri ise otellerde en çok hijyenle ilgili sorun yaşıyor.

Yaz mevsimi, okul ve uzun bayram tatilleri derken turizm sektörü en yoğun zamanlarını yaşıyor.  İşletmelere gıda ve hijyen konusunda ürün, danışmanlık ve eğitim hizmetleri sunan Eczacıbaşı Profesyonel’in yaz sezonunda otellerde konaklayan tatilcilerin hijyen beklentilerine yönelik yaptığı bir araştırma, turizm sektöründe hizmet veren işletmelerin hijyene daha fazla önem vermesi gerektiğini ortaya koyuyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’deki otellerde konaklayan 18 – 65 yaş aralığındaki tatilcilerin katılımı ile gerçekleştirilen araştırmaya göre tatilcilerin bir işletmeden en büyük beklentisi ise “hijyen”.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.