Tarih: 24.11.2018 18:18

“Tekrar Kazanacağım”

Facebook Twitter Linked-in

“Tekrar Kazanacağım”

Musa Şen, doğup büyüdüğü Samsun Terme Akçay Karacalı mahallesi için 2. kez muhtar adayı olduğunu açıkladı.

‘’En Az Yüzde Seksen Oranında Seçileceğimi Biliyorum!’’

Samsun Terme Akçay Karacalı Mahallesi muhtar adayı Musa Şen, “30 Mart 2014 seçimlerinde de iyi bir oran alacağımı biliyordum, önümüzdeki seçimde de en az yüzde 80 oranında seçileceğimi düşünüyorum diyen Şen,  2017 yılında partili siyaseti bıraktım çünkü memleketim Samsun’ a elimden geldiğince hizmet vermek istedim. Doğduğu, yaşadığı yere hizmet etmeyi tüm siyasetçilere öneriyorum” dedi.

“Harabe Bir Mahalleyi Devraldım”

Harabe bir Mahalleyi devraldığını belirten Musa Şen, “Elektrik direklerini iyileştirip daha güvenli bir hale getirdim, su olmayan mahallelere su temin ettim, köprü ve menfezler yaptırdım, belediyeden cenaze arabası aldım, mahalleler arası iletişim için ses sistemleri, yol genişletme çalışmaları yaptırdım, camii dış cephesi için 25 bin lira harcadık. Bunları Belediyenin desteği ve kendi imkânlarımla sağlamaya çalıştım. Çünkü halkımı en iyi yerde, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşatmayı vaat ettim ve bu yolda ilerlediğime inanıyorum” dedi.

“Karadeniz Halkı Vatanını Sevdiği İçin Susuyor”

Fındık fiyatları konusuna da değinen Şen; ‘’ Fındığın taban fiyatı 17 TL’den aşağıda olmamalıdır, masraf çok fazla, devletin önerdiği fiyatın elle tutulur yanı yok, biz vatanımızı seviyoruz zarar gelmesini istemiyoruz, sevdiğimiz için ses çıkarmıyoruz diyen Şen, halk şikâyet edebilir, edecek ki biz de işimizi yapabilelim, bizler sorunu çözmek için varız” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —