Temel Başalan’dan Regaip Kandili Mesajı
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
"RAHMETİN VE MAĞFİRETİN UFUKLARIMIZI AYDINLATTIĞI GECE"
Temel Başalan mesajında, Regaip Kandili’nin müminler için büyük bir manevi diriliş vesilesi olduğunu ifade ederek, “Yüce Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’de ‘Allah, iman edenlerin velisidir; onları karanlıklardan aydınlığa çıkarır’ buyuruyor. Regaip Kandili, kalplerimizi imanla tazelemek, hatalarımızdan arınmak ve Allah’a daha samimi bir yöneliş sergilemek için eşsiz bir imkândır” dedi.
"DUA, KARDEŞLİK VE SORUMLULUK BİLİNCİ"
Peygamber Efendimizin, “Kul, kardeşine dua ettiği sürece melekler de ona dua eder” hadis-i şerifini hatırlatan Başalan, yerel yönetimlerden milletin tamamına uzanan güçlü bir sorumluluk anlayışına vurgu yaparak, “Bu mübarek gecede dualarımızda milletimizin birliğini, ülkemizin huzurunu ve mazlum coğrafyaların selametini eksik etmeyelim. Kardeşliğimizi güçlendiren, adaleti ve merhameti yücelten bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Regaip kandilimiz kutlu olsun.
Anahtar kelimeler: Temel Başalan, Regaip Kandili mesajı, AK Parti MKYK, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Temel Başalan Regaip Kandili mesajı,
Büyükçekmece’de düzenlenen geniş katılımlı programla “İyilik Kanımızda Var” sloganıyla Türkiye genelinde kan bağışı seferberliği başlatıldı.
Şehit Eren Bülbül Anaokulu Müdürü Fatih Mehmet Bardakçı, okulda uygulanan eğitim yaklaşımıyla ilgili Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e kapsamlı bilgiler verdi.
İstanbul genelindeki okullarda Nezaket Haftası etkinlikleri başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devletin zirvesindeki önemli değişikliği kamuoyuna duyurdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Gençliğin Ruhu' bilgi yarışması sonuçlandı.
İBB Mimar Turgut Cansever İlk ve Ortaokulu Müdürü Hakan Kavuzkoz, okulda yürütülen eğitim faaliyetlerini ve vizyonlarını Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’e anlattı.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bir ilkokulda çıkan yangın, öğrenci ve velilere korku dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanlığı olarak devlet üniversitelerimizin kadro ihdas ve izin süreçlerinde önemli bir değişikliğe gittik.
Esenler’de düzenlenen Hamsi ve Horon Festivali, soğuk havaya aldırmayan binlerce vatandaşı bir araya getirdi. Karadeniz kültürünün simgesi hamsi ve horon, Esenler Dörtyol Meydanı’nda kardeşlik ve dayanışma havasında buluştu.
Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy’un öncülüğünde başlatılan çevre hareketi ilçenin dört bir yanına dalga dalga yayılıyor.
Beylikdüzü Belediyesi’nin kültür ve düşünceyi halkla buluşturduğu Sanat Buluşmaları Satır Arası Sohbetleri, bu kez toplumun ortak yarası olan sosyal çürüme konusunu ele aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Bu yıl 57’ncisi düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge Yarışması’nda Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi büyük bir başarı elde etti.
HABER/ MERAL ÇETİNER / EĞİTİMDEN HABERLER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bir ortaokulda yaşandığı ileri sürülen öğretmen şiddeti meselesinde işler iyice sarpa sardı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.