Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Güzel oyuncu Nevide Çiçek'ten, Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi hakkında şok açıklamalar "Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş"

MAGAZİN 13.03.2024 09:24:00 124 0
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

 

Güzel oyuncu Nevide Çiçek'ten, Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi hakkında şok açıklamalar "Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş"

Güzel oyuncu Nevide Çiçek'ten, Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi hakkında şok açıklamalar "Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş" Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile sevgili olan oyuncu Nevide Çiçek, kendisi ile sevgili olduğu için çok pişman olduğunu belirtti. Çiçek, "Onunla geçirdiğim 1 dakikaya dahi üzülüyorum. Yeni sevgilisiyle kendisine mutluluklar diliyorum, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Sahte samimiyetlerine ve sevgililiklerine devam etsinler. Malum kişi beni idol olarak görüyor. Önce bir diksiyon kursuna gitsin" dedi. Nevide Çiçek, güzelliği ve başarıyla ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Hızlandırılmış eğitimler alan ve kendisini geliştiren Çiçek, yakında ses getirecek projelerde yer alacağını açıkladı. Bir dönem sevgilisi olan Mehmet Ali Erbil hakkında zehir zemberek açıklamalar yapan Çiçek, kendisiyle anıldığı için çok pişman olduğunu belirtti. Erbil'in kendisine çok nankör davrandığını iddia eden Çiçek, yeni sevgilisi Gülseren Ceylan hakkında da çarpıcı açıklamalar yaptı. 
 

 

"GÜZEL TEKLİFLER ALDIM"

Modellikte başarısını taçlandıracak dereceleri olduğunu ifade eden Çiçek, "Modelliği severekte yapıyordum fakat oyunculuk benim için çok farklı bir yerdeydi. Gerek ileri zamandaki kariyerim için gerek beni geliştireceğine daha çok inandığım için oyunculuğa başlama kararı aldım. Eğitimlerim başladı, Yapımcım Savaş Uğurlu’dan güzel teklifler de aldım, yakın zamanda ekranlarda görüşmek üzere" diye konuştu. 

"ONUN YÜZÜNDEN PROJELERİM İPTAL OLDU"

 Bir dönem sevgilisi olan Mehmet Ali Erbil ile ilgili de son kez açıklama yapan Nevide Çiçek, "Mehmet Ali Erbil’le bırakın sevgili olmayı, onunla geçirdiğim 1 dakikaya dahi üzülüyorum. Kendisinin nankörlüğü ve yüzüme ayrı arkamdan ayrı konuşması hepinizce aşikar. Kendisiyle geçmiş zamanki ilişkim ve hakkımda çıkartılan yalan yanlış haberler yüzünden birçok projem iptal oldu, yeni yeni düzeltiyorum. Bundan sonraki süreçte kendisi hakkında herhangi bir soru veya yakıştırma duymak istemiyorum" ifadelerini kullandı. 

"GÜLSEREN CEYLAN, BENİ İDOL GÖRÜYOR" 

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan’ın, oyuncu olmak istediğine dair yaptığı açıklamaları da değerlendiren Çiçek, "Şimdi yeni bir sevgilisi var, ikisine de ayrı ayrı mutluluklar diliyorum, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Sahte samimiyetlerine ve sevgililiklerine devam etsinler. Malum kişinin de benim kariyer kararımdan sonra oyunculuk eğitimi almaya başlaması beni idol olarak gördüğü anlamına gelir. Bu da hoşuma gider, devam etsin. Bir ben olmak kolay değil neticede fakat önerim: Önce bir diksiyon kursuna gitsin. Role girmekten daha önemli olan şey konuşmayı bilmektir, sonra benimle aynı kulvarda koşmaya başlar" dedi. 

"ASLA ROL AYRIMI YAPMAM" 

Hızlandırılmış eğitime başladığını ifade eden Çiçek, "Güzel projelerle yakında karşınızda olacağım. Şu an programım fazlasıyla yoğun. Eğitimlerim, iş görüşmelerim, hızlandırılmış bir şekilde sektöre giriş yapmış bulundum. Çok yakın zamanlarda ekranlardayım. Asla rol ayrımı yapmam. Ben bir oyuncuyum ve senaryo neyi yapmamı gerektiriyorsa onu yaparım. Neticede işim bu ve işime de kendime de saygım ve güvenim sonsuz" şeklinde konuştu.


Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Balık tezgahlarında bereket devam ediyor. En verimli sezonlardan birini geçirdik diyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucu Balıkçı Kenan Balcı, istavrit, sardalya, tirsi ve sarpa balıklarının kilosunun 100 liraya düştü.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.