Tarih: 01.01.0001 00:00 5861

TEOG Birinciliği En Prestijli Okulda..!

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) ilçe başarı ortalama sırasında İstanbul Beylikdüzü Dr. Ayla Savaş Ortaokulu birinci oldu.

TEOG Birinciliği En Prestijli Okulda..!

Sık sık başarılarıyla adını duyuran Beylikdüzü'nün en kaliteli ve prestijli okullarından biri olan Dr. Ayla Savaş Ortaokulu,  2017 TEOG İlçe başarı ortalama sırasında birinci sırada yerini aldı.  Dr. Ayla Savaş Ortaokulu Müdürü Ferdi Altın, " Başarı için en önemli etken öncelikle eğitimden geçer. Eğitimin en verimli hali ise öğretmen ve öğrenci arasında ki kuvvetli bağdan oluşur. Biz bu düzeni kurarak başarı merdivenleri adım adım çıkmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Velilerden Tam Not

Kaliteli eğitimin yanı sıra öğrencilere karşı sevgi, saygı ve sosyal projelere de önem veren Dr. Ayla Savaş Ortaokulu pek çok sosyal proje içerisinde de yer aldı. 2013'ten itibaren yaptığı çalışmalar ve mimarisiyle herkesi büyüleyen okul veliler tarafından tam not aldı.

   

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.