Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Şampiyonlar Ödül Töreni, Bahçelievler Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 2024 sezonunda ulusal ve uluslararası yarışlarda kıyasıya mücadele veren sporcular ve kulüplere kupaları takdim edildi.
İSTANBUL (İGFA) - TMF Ödül Törenine, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, TMF Başkanı Mehmet Sadık Vefa, TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Superbike dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, milli sporcular Can Öncü, Bahattin Sofuoğlu, Asrın Pak, dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonalarında dereceye giren sporcular ile davetliler katıldı.
Törende vefat eden TMF eski başkanı Bekir Yunus Uçar unutulmadı. Organizasyon öncesinde merhum başkan Uçar anısına yaptığı çalışmalardan oluşan video katılımcılara izletildi.
TMF Başkanı Mehmet Sadık Vefa, zorlu bir yılın geride kaldığını dile getirerek, “Sportif anlamda birçok başarılara imza atsak da aramızdan önemli izimler ayrıldı. Onların bize bıraktığı başarı mirasını üst seviyeye çıkarmak için çalıştık. Ay-Yıldızlı bayrağımızı yüzlerce sporcumuz temsil etti. Federasyon olarak madalya rekorumuzu geliştirdik, 160 madalya kazandık. Toprak Razgatlıoğlu’nun, ikinci kez dünya şampiyonluğuna milletçe gururlandık. Birçok gencimize ilham kaynağı oldu. Siz değerli sporcularımızı tebrik ediyorum. ‘Bundan sonra yaptıklarımız için değil yapacaklarımız için devam’ sloganıyla, birlik ve beraberlikle büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.
Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Boztepe ise konuşmasında motosiklet ailesiyle Afyon’da tanıştığını belirterek, “MXGP Türkiye organizasyonu ile motosiklet serüvenimiz başladı. Farklı bir şekilde diğer organizasyonların içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bahçelievler Belediyesi Başkanı Dr. hakan Bahadır, gençlere sporu yaşam tarzı haline getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, amaçlarının motosiklet sporunu sevdirmek olduğunu söyledi.
TMF Şampiyonlar Ödül Töreni’nde basın mensuplarına da destek ödülleri takdim edildi. Anadolu Ajansı, Demirören Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı ve TRT Spor’a ödülleri TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke tarafından verildi. Motosiklet sporuna desteklerinden dolayı Yamaha Türkiye, Honda Türkiye, Kayo Türkiye, Anlas, Moted ve Motoder’e de teşekkür plaketi takdim edildi.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Çocuklarımızın sporla büyümesini, özgüven kazanmasını ve hayata daha güçlü hazırlanmasını istiyoruz.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanlığı olarak icra ve iflas işlemlerinde şeffaflığı ve erişilebilirliği artırmak için satış ilanlarına ilişkin parasal limitleri güncelledik.
HABER MERAL ÇETİN/ ANTALYA - Alanya’da tapu işlemleriyle ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS- Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararla Aydın Başoğlu, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevlendirildi.
Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı, siyasetçi ve iş insanı Mustafa Erken, gazetemize yaptığı kapsamlı açıklamada İstanbul’un çeper mahallelerinde büyüyen krizin artık görmezden gelinemeyecek bir noktaya geldiğini söyledi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçedeki tüm çocukları ve aileleri kucaklayan büyük bir sevgiyle seslenerek yarıyıl tatilini adeta bir bayram havasına çevirdiklerini dile getirdi.
Sömestir tatiline giren çocuklarımız için adeta bir bayram havası estiriyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Sivaslılar Derneği’nin olağan genel kurulu yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Yarıyıl Çocuk Spor Şenliği, tatildeki çocuklara hem eğlenceyi hem de sporu bir arada sundu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, sağlıklı yaşamı ve sporu teşvik etmek amacıyla Vadi Esenyurt Parkı'nda düzenlediği oryantiring turnuvası ile büyük bir heyecan yaşattı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.