Tarih: 17.01.2020 15:45

Toptan Fiyatlarda iddialıyız

Facebook Twitter Linked-in

Toptan Fiyatlarda iddialıyız

Hisar Toptan Yönetim Kurulu Başkanı Adem İşleyen “ Beylikdüzü Gürpınar’da 15 senedir hizmet ediyoruz, 5 senedir perakendeye yöneldik. 1989’dan beri İstanbul’da ticari faaliyetimiz devam etmektedir.

Hisar Toptan Yönetim Kurulu Başkanı Adem İşleyen; “Aynı fiyatlarla 50’ye yakın perakende satışlar yapıyoruz. Bizim Beylikdüzü ve Büyükçekmece olmak üzere iki şubemiz mevcut,  bu iki şubede toplam 30’a yakın çalışanımız var. İstanbul dışı başka bir şubemiz yoktur. Esenyurt’tan da müşterilerimiz var fakat Ramazan ayında sipariş olunca ilçelere dağıtım yapıyoruz. Biz Hisar toptan gıda olarak,  bakkal, okul kantinleri, fabrika, iş yerleri ve evlere hizmet veriyoruz. Fiyat konusunda iddialıyız. Vatandaş normal bir markette 100 liralık alışveriş yapsın ve bu yüzdelik alışverişi bizde yaparsa en az 16’lık bir kar yapmış olacak. Ürünleri tek aldığında fark etmeyebilir ama toplu alışveriş yaptığında bunu kesinlikle fark edecektir.

Masraf Artıyor, Düşmüyor

Asgari ücretin artmasıyla masrafların artığını belirten İşleyen “müşterinin bizden alışveriş yapması onlar için büyük kazanç ve avantajdır. Diğer marketlere bakıp, karşılaştırma yaptığımızda bizim ürünlerimiz çok uygun gelecektir. Biz toptan olarak sadece kendimizi düşünmüyoruz vatandaşımız bizim önceliğimizdir. Asgari ücretin artması bize büyük bir yük olmuştur. Biz toptancılar için masraf artıyor fakat bunu fiyatlara yansıtamıyoruz. Ama bu artan fiyatlarda sadece kendimizi düşünürsek müşterilerimize yazık olacaktır. Asgari ücretin bir vatandaş için en az 3 bin olması gerekiyordu, Bunu bir işveren olarak söylüyorum vatandaşın ne kadar zor şartlar altında ezildiğini biliyoruz.

Onlardan Korkmayın

“Ülkemizde ekonomik kriz yok, kriz olunca açlık olur. Ekonomimiz çok güçlüdür vatandaş bundan hiç korkmasın. Bizim ekonomi konusunda hiçbir korkumuz yok. Ülkemiz iyiye gidiyor. Yollarda kamyonları, tırları gördükçe korkmayın. Onlar ekonomimizin, üretimimizin ne kadar güçlü olduğunun simgesidir. İşsizlik yok, iş beğenmemişlik var. Yerli otomobilimiz ülkemize hayırlı olsun. Biz birlikte daha güçlü olacağız” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —