Tuna, Sosyal Hizmetleri Geliştireceğiz
HABER / NEZİR KARAYÜN - Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, sosyal hizmet alanında önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıya, İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcıları Ahmet Ozan Bektaş, Ebru Baysu Gazioğlu, Rabia Güngör ve Büyükçekmece Sosyal Hizmet Müdürü Salih Emre Minarlı katıldı. Bölgedeki hizmetlerin geliştirilmesi ve mevcut sorunların çözümüne yönelik önemli konular ele alındı.
MEVCUT DURUM VE İHTİYAÇLAR ELE ALINDI
Toplantıda Büyükçekmece'deki sosyal hizmetlerin mevcut durumu değerlendirildi. Özellikle yaşlılar, çocuklar, engelliler ve dezavantajlı gruplara yönelik sunulan hizmetlerin geliştirilmesi için iş birliği ve koordinasyonun artırılması gerektiği vurgulandı. Katılımcılar, bölgenin sosyal hizmetler alanındaki ihtiyaçlarını tespit etmek ve çözüm yollarını belirlemek için görüş alışverişinde bulundu.
GELECEK PROJELER PLANLANIYOR
Büyükçekmece Sosyal Hizmet Müdürü Salih Emre Minarlı, ilçede yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Yeni projelerin hayata geçirilmesiyle sosyal hizmet alanındaki çalışmaların daha etkili bir şekilde sürdürüleceğini belirtti. Özellikle gençlere yönelik sosyal destek programları ve ailelere rehberlik hizmetlerinin genişletilmesi hedefleniyor.
İŞ BİRLİĞİ VURGUSU
Toplantıda, kamu kurumlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve yerel halkla iş birliğinin önemine dikkat çekildi. Kaymakam Ali İkram Tuna, sosyal hizmetlerin güçlendirilmesi için tüm paydaşların ortak çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Büyükçekmece’nin sosyal hizmet altyapısının geliştirilmesi için yeni kaynakların ve projelerin değerlendirilmesi planlanıyor.
VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU
Kaymakam Ali İkram Tuna, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Büyükçekmece'de sosyal hizmetler alanında çalışmalarımız ve projelerimiz devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantı, hizmetlerin geliştirilmesi ve sorunların çözümü için çok verimli oldu. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Önder İmam Hatipliler Derneği öncülüğünde yürütülen “Türkiye Yeşeriyor Gazze Güçleniyor” projesi kapsamında Aşiret Dalcı İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim Sen İstanbul 11 Nolu Şube, 1. Olağan Genel Kurulunu 30 Kasım 2025 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENLER - Genç iletişimciler ile medya sektörünün deneyimli isimlerini buluşturan 6. Medya Akademisi, bu hafta gazeteci Ersin Çelik’i konuk etti.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / BAĞCILAR - Bağcılar Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig’in ilk haftasında taraftarlarına büyük bir mutluluk yaşattı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, ilçe sakinlerinden gelen talepleri dikkate alarak belediyeye bağlı spor salonlarında kapsamlı bir yenileme çalışması yaptı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl çok daha anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Beylikdüzü Belediyesi, ilçede görev yapan tüm öğretmenler adına 4 bini aşkın fidan bağışında bulundu
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - 27 Kasım 2025’te Resmî Gazete’de yayımlanan 584 Sıra No.lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, 2026 yılı itibarıyla basit usulden gerçek usule geçecek mükellefler için önemli değişiklikler.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu yıl 15’incisi düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi’nde özel bir oturumda sektör temsilcileriyle bir araya gelecek.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’da son haftalarda en çok konuşulan konulardan biri, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Hasan Can Kamburoğlu hakkında ortaya atılan iddialar oldu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Milliyetçi Hareket Partisi Antalya teşkilatı, geçtiğimiz gün Ankara’ya kalabalık bir heyetle ziyaret gerçekleştirdi. Ancak Alanya kamuoyunda dikkat çeken bir detay vardı.
Gaziantep’te buluşan bilim insanları, kâinatın işleyişine dair disiplinler arası çalışmaların Kur’an’ın gösterdiği hakikatle dikkat çekici bir uyum taşıdığını vurguladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) için heyecanla beklenen seçimler, Alanya Kültür Merkezi'nde turizmcilerin yoğun katılımıyla tamamlandı
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya'da bir iş insanının lüks otomobilinin, kendisine "daha üst segment bir araç sağlanacağı" vaadiyle alınmasına rağmen ne vaat edilen aracın teslim edildiği,
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.