Türkgenç “Ak Parti'nin Hataları...”

Beylikdüzü il dernekler federasyonu başkanı ve Beylikdüzü Karadenizliler Derneği başkanı Halil İbrahim Türkgenç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirerek çok özel açıklamalar yaptı.

İSTANBUL 28.06.2019 10:33:03 3967 0
Türkgenç “Ak Parti

Türkgenç, 23 Haziran seçimlerinin ardından yaptığı açıklamasında “İstanbul halkı kararını verdi, hoşumuza gitmese de, sonuca saygı duymak zorundayız. Daha düne kadar bütün seçimlerde bizi tercih eden halk, ne oldu da 23 haziran da bizi değil de, farklı güçleri arkasına alan bir kişiyi tercih etti! Milletin mesajını doğru okumak gerekir. Eskiden CHP seçimler kaybettiğinde,  kendi özeleştirisini yapmak yerine, milleti suçlardı. Dilerim CHP’nin dünkü hastalığı bize sirayet etmez.”

“Kadrolar Gözden Geçirilmelidir”

“Eğer, millet başkasını bize tercih ettiyse suçu millette değil önce kendimizde aramalıyız! Hata uzağımızda değil, yakınımızdadır. Başkasının kötü olması, bizim iyi olduğumuzu göstermez. Teşkilat yönetimleri başta olmak üzere atanan bürokratik kadrolar gözden geçirilmelidir. Halka dokunmayan,  bulundukları makam ve mevkileri dava için değil şahsı ikbal için kullananlar, o makamları derhal ehline bırakmalılar. Görevler, milletin derdi ile dertli olanlara verilmeli. Kibir abidesi olanlar değil,  tevazünün kadrini bilenler gelsin.”

“Biz Nerede Yanlış Yaptık”

“Allah'ın davasına iman edenler için yeis yoktur. Kim bilir bu belki de bizim kendimizi hesaba çekmemiz için, rabbimizin bir uyarısıdır. ‘Sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer vardır’  ilahı emre teslim olup, şapkamızı önümüze koyup önce kendimizi hesaba çekmeliyiz. Biz nerde yanlış yaptık! Görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler” dedi.


Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken topyekun, tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksin

Gürpınar Sahili Düzenleniyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ve İBB Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut ile birlikte Gürpınar Sahil’de incelemelerde bulundu.

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Balık tezgahlarında bereket devam ediyor. En verimli sezonlardan birini geçirdik diyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucu Balıkçı Kenan Balcı, istavrit, sardalya, tirsi ve sarpa balıklarının kilosunun 100 liraya düştü.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.