Tarih: 01.01.0001 00:00 3971

Türkgenç “Ak Parti'nin Hataları...”

Beylikdüzü il dernekler federasyonu başkanı ve Beylikdüzü Karadenizliler Derneği başkanı Halil İbrahim Türkgenç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçlarını değerlendirerek çok özel açıklamalar yaptı.

Türkgenç “Ak Parti

Türkgenç, 23 Haziran seçimlerinin ardından yaptığı açıklamasında “İstanbul halkı kararını verdi, hoşumuza gitmese de, sonuca saygı duymak zorundayız. Daha düne kadar bütün seçimlerde bizi tercih eden halk, ne oldu da 23 haziran da bizi değil de, farklı güçleri arkasına alan bir kişiyi tercih etti! Milletin mesajını doğru okumak gerekir. Eskiden CHP seçimler kaybettiğinde,  kendi özeleştirisini yapmak yerine, milleti suçlardı. Dilerim CHP’nin dünkü hastalığı bize sirayet etmez.”

“Kadrolar Gözden Geçirilmelidir”

“Eğer, millet başkasını bize tercih ettiyse suçu millette değil önce kendimizde aramalıyız! Hata uzağımızda değil, yakınımızdadır. Başkasının kötü olması, bizim iyi olduğumuzu göstermez. Teşkilat yönetimleri başta olmak üzere atanan bürokratik kadrolar gözden geçirilmelidir. Halka dokunmayan,  bulundukları makam ve mevkileri dava için değil şahsı ikbal için kullananlar, o makamları derhal ehline bırakmalılar. Görevler, milletin derdi ile dertli olanlara verilmeli. Kibir abidesi olanlar değil,  tevazünün kadrini bilenler gelsin.”

“Biz Nerede Yanlış Yaptık”

“Allah'ın davasına iman edenler için yeis yoktur. Kim bilir bu belki de bizim kendimizi hesaba çekmemiz için, rabbimizin bir uyarısıdır. ‘Sizin şer bildiklerinizde hayır, hayır bildiklerinizde şer vardır’  ilahı emre teslim olup, şapkamızı önümüze koyup önce kendimizi hesaba çekmeliyiz. Biz nerde yanlış yaptık! Görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.