Türkgenç; Her Zaman Devletimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz…
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç’ten Kaymakam Bülent Karacan’a Ziyaret.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beylikdüzü’ne yeni atanan Kaymakam Bülent Karacan’a "hoş geldiniz" ziyareti gerçekleştirdi.
KAYMAKAM KARACAN ENERJİK BULUNDU
Ziyaret sırasında Başkan Türkgenç, “Maşallah, Kaymakamımız kısa sürede ilçemizi tanımış, sahiplenmiş ve enerjik bulduk. Güzel hizmetlerini yaparken elbirliği ile kendisine destek vereceğiz.” şeklinde konuştu. Türkgenç ve yönetim kurulu, ilçeye yapılacak her türlü hizmetin yanında olacaklarını belirtti.
BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK
Kaymakam Bülent Karacan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede yapılacak çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Beylikdüzü’nde birçok önemli projeyi hayata geçireceklerini ve bu süreçte tüm paydaşlarla yakın işbirliği içinde olacaklarını belirtti.
Haber: Nezir KARAYÜN
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, tutuklamaların hukuki değil siyasi olduğunu vurguladı.
HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teşkilat Akademisi Liderlik Okulu"nda yaptığı konuşmada, 40 yıllık terör sarmalından Türkiye’yi çıkarmakta kararlı olduklarını vurguladı.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Külliye’de görüştü.
HABER /HACI ALİ YILMAZ/ ADOM AJANS –Bağcılar Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında 11 özel genci asker eğlencesiyle kışlaya uğurladı. Kınalar yakıldı, gözyaşları sevince karıştı.
HABER /HACI ALİ YILMAZ/ ADOM AJANS –Esenler Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü “Okul Gazetem” projesiyle gazetecilik eğitimi alan gençler, kendi gazetelerini çıkardı ve mezuniyet belgelerini aldı.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi, teknolojiyi eğitimle buluşturarak ilçedeki kütüphaneleri dijital sisteme taşıdı. Randevulu yeni sistemle öğrenciler ve kitapseverler artık kütüphaneleri daha verimli kullanabile
HABER /HACI ALİ YILMAZ/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında özel çocukları atlarla buluşturdu.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Beylikdüzü’nde özel bireylerin ve 65 yaş üstü vatandaşların el emeği göz nuru eserleri sergileniyor. Sergi, 16 Mayıs’a kadar BAKSM’de ziyaretçileri bekliyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Küçükçekmece Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, görevde bulunduğu süre boyunca gösterdiği aktif ve özverili çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Sivas’ın Zara ilçesine bağlı Ilıca köyünde yaşayan 35 yaşındaki Ç.K, vücuduna kene yapışması sonucu rahatsızlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Şişli’de 2000 yılında evinde boğazı kesilerek öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın cinayeti üzerinden tam 25 yıl geçti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk halk müziğinin sevilen ismi, “Ben Orduya Gidiyom” türküsüyle hafızalara kazınan Aydın Beyoğlu, annesi Pembe Alaybeyoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - Türk müziğinin iki unutulmaz ismi Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses, 15 yıl aradan sonra ilk kez yan yana geldi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.