Delegelerin kullandığı 279 oyun 202’sini alan Emin Müftüoğlu, bir kez daha Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı seçildi. Kerim Vural ise seçimde 74 oy aldı.
ANKARA (İGFA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu Mali ve 6. Olağan Genel ve Başkanlık Seçimi Ankara’da gerçekleşti.
2021-2024 yıllarında başkanlık görevini yürüten Emin Müftüoğlu ve İşitme Engelliler Federasyon Başkanlığı görevini bırakan Kerim Vural seçimde adaylıklarını açıklamışlardı.
İki adayın katıldığı seçimde delegelerin kullandığı 279 oyun 202’sini alan Emin Müftüoğlu, bir kez daha Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı seçildi. Kerim Vural ise seçimde 74 oy aldı.
Emin Müftüoğlu'nun başkan seçilmesi sonrasında Türk spor teşkilatının çizdiği vizyon ile tüm bisiklet ailesinin bisiklet sporunu güçlendirme hedefi ile bugüne kadar dayanışma halinde çalıştığını ve birliktelik ruhuyla çalışmaya devam edeceğini vurguladı ve tüm delegelere destekleri için teşekkür etti.
Konya Velodromu, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu gibi Türkiye’de bisiklet sporuna yapılan yatırımların en büyük destekçisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a teşekkür ederken, Olimpiyatlara katılan ve madalya kovalayan bir sportif performans hedefiyle Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun önümüzdeki dört yılda, yönetimiyle, kurullarıyla, antrenörleriyle, hakemleriyle, kulüpleriyle, sporcularıyla tek yürek olarak çalışacağına vurgu yaptı.
Emin Müftüoğlu başkanlığındaki Türkiye Bisiklet Federasyonu Yeni Yönetim Kurulu; Fikret Hayali, Metin Cengiz, Yusuf Alperen Ayar, Av. Elif Merve Beyla, Ercan Okur, Veysel Serdar, Mehmet Okan Kaya, Dr. Kenan Güler, Onur Şahin (Eski Milli Sporcu) ve Nevzat Kıral (Eski Milli Sporcu) seçildi. Abdurrahman Arıcı ve Hayri Çavuşoğlu'nun denetleme kuruluna seçildiği yeni dönemde; Orhan Bayraktar, Yılmaz Ortakaya, Av. Mustafa Kula, Av. Recep Doğan ve Av. Umut Kurman ise Disiplin Kurulu'nu oluşturdu.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - İstanbul’un kalbinde yer alan, ama sınırları hayal gücüyle çizilen bir yer var...
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Genç Girişimci İşadamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna’ya taziye ziyaretinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında Vali Yunus Sezer; "15 Temmuz'u unutmamamız ve unutturmamamız gerekir." diyerek milli birlik mesajı verdi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Gelecek Partisi Edirne İl Başkanı Havva Aksoy, "İmralı Mektubu" iddialarına yazılı açıklama yaptı.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Türkiye, iklim değişikliğiyle mücadelede önemli bir adım attı. 7552 sayılı İklim Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Büyük Birlik Partisi (BBP), Meclis’te bazı muhalefet partileri tarafından gündeme getirilen “kalıcı ve yasal nitelikte komisyon kurulması” önerisine sert tepki gösterdi.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN –/ADOM AJANS- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg’un yeni sedan modeli T10F’nin test sürüşünü gerçekleştirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yeşilay Beylikdüzü Şubesi, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla önemli bir etkinlik için hazırlık yapıyordu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.