Tarih: 22.10.2024 11:56

Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı

Bağcılar Belediyesi Para Okçuluk Takımı, Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda önemli bir başarıya imza attı. Bağcılarlı sporcular, Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olarak bronz madalya kazandı.

ANTALYA’DA PARA OKÇULUK TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından 07-08 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenen Para Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda, Bağcılar Belediyesi Para Okçuluk takımı da turnuvada yer aldı. Toplamda 20 kulüpten 46 sporcunun katıldığı bu önemli turnuvada, Bağcılar Belediyesi’nin başarılı sporcuları da boy gösterdi.

MAKARALI YAY KARIŞIK TAKIM KATEGORİSİNDE BRONZ MADALYA

Bağcılar Belediyesi’ni temsil eden takım, antrenör Murat Öz yönetiminde turnuvaya hazırlandı. Takımda yer alan sporcular Bircan Çiçek ve Kadir Çapan, büyük bir gayretle birincilik için mücadele verdi. İki gün süren zorlu mücadele sonunda, Makaralı Yay Karışık Takım kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak bronz madalya kazandılar.

BAŞARILI SPORCULARA TEBRİKLER

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, başarı elde eden sporcuları tebrik etti ve duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Bizlere bu gururu yaşatan okçularımızı kutluyorum. Onlar, bizlerin, ailelerinin ve hocalarının emeklerinin karşılığını en güzel şekilde verdiler. İnşallah bu madalya, gelecekteki başarıların habercisi olacaktır. Bizler de her zaman yanlarında olup, destek vermeye devam edeceğiz.”

Haber:  Muhammed Mustafa Karayün

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —