Tarih: 20.07.2020 19:11

Ülkesini Ve Milletini Seven Bireyler

Facebook Twitter Linked-in

Ülkesini Ve Milletini Seven Bireyler

İktidar Gazete Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün; İstanbul Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesine yeni atanan Murat Akdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Ve İktidar Gazete Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Karayün; 17 yıldır çeşitli okullarda yöneticilik yapan Murat Akdoğan, Recep Güngör Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı.  Daha önceki görev yeri olan ve 8 sene boyunca müdürlük yaptığı, Başakşehir - Toki Kayaşehir Anadolu Lisesinde adını başarıyla duyurmuş olan Akdoğan’ın Recep Güngör Anadolu Lisesine kazandıracaklarından şüphemiz yok dedi.

Bir Bayrak Devraldık

Murat Akdoğan; Beykent Üniversitesinde eğitim yönetim ve denetim bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladım. Asıl branşım ise matematik öğretmenliğidir. Yönetici ve eğitimci olarak asil hedefim, milletini ve ülkesini seven ilgili donanımlı gençler yetiştirmek. Üniversite sınavlarında başarıları yüksek bir nesil amaçlıyoruz. Kendisini ülkesini seven gençler yetiştirmek amacındayız.  Eski Müdürümüz, Yılmaz Yıldırım’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bir bayrak devraldık bölgeyi çok tanımamakla birlikte elimden geldiğince bir şeyler yapmak için buradayım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —