Ülkücüler Çatalca Meydanında Buluştu

Çatalca Ülkü Ocakları başkanı Ergin Örs ve ekibinin hazırladığı iftar programına katılım yoğun oldu.

GÜNCEL 27.07.2022 17:53:00 614 0
Ülkücüler Çatalca Meydanında Buluştu

 

Ülkücüler Çatalca Meydanında Buluştu

Çatalca Ülkü Ocakları başkanı Ergin Örs ve ekibinin hazırladığı iftar programına katılım yoğun oldu.

Çatalca Ülkü Ocakları Ergin Örs; Ramazan İslam'ın merhametini, hakka niyetini, ibadetini, bilgi ve Erdem ile bütünleşmiş ahlakını, Tüm insanlığı anlatan kutsal bir aydır. Ramazan her yüreğin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği kendisini yenilediği, iç dünyasını tazelediği ve her yıl insanlığı daha iyi iyiye taşımak üzere gelen bereketli bir aydır. İnsanlar arasında dayanışma ruhunun yardımlaşmanın ve kalp Birliği’nin perçinlenme sine vesile olan, Ramazan ayı sahip olduğumuz nimetlerine şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır. Ramazan ayı ihtiyacı olanları hatırlatmanın onlara yardım etmenin mutluluğu olduğu için kutsal ve bereket ayıdır.

“Teşekkür Ediyorum”

İftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran, başta ilçe kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş ve belediye başkanımız Mesut Üner olmak üzere, MHP ilçe başkanımız Halit Tuncay Uğur, Ak Parti ilçe başkanı Yusuf Aslan’a, ilçe protokolümüze, 6. Bölge başkanımıza, 6. Bölge Ocak başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarımıza, STK temsilcilerimize, Muhtarlarımıza, Çatalcamızın kıymetli iş insanlarına, uzaktan yakından katılım sağlayan tüm davetlilere teşekkür ediyorum dedi.

“Yoğun Katılım”

Çatalca Ülkü Ocakları Ergin Örs’ün başkanlığında düzenlediği iftar programına; Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye başkanı Mesut Üner, MHP ilçe başkanı Halit Tuncay Uğur, Ak Parti ilçe başkanı Yusuf Aslan, İlçe emniyet müdürü, Belediye Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, İstanbul Ülkü Ocakları il teşkilat başkanı, İstanbul Ülkü Ocakları 6. Bölge başkanı, İstanbul Ülkü ocakları Başkan yardımcıları, 6. Bölge Ocak başkanları, Çatalca Mahalle Muhtarları,  Çatalca Sivil toplum kuruluşları, Şehit aileleri, Çatalcalı iş insanları ve çok sayıda davaya gönül vermiş, partili partisiz vatandaş katıldı.

Haber: Nezir KARAYÜN


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

"Ahşabın Hikayesi" isimli ahşap sergisinin açılışını yaptı. Serginin açılışında konuşan Başkan Balcıoğlu, sanatseverlerle birlikte sergiyi gezdi ve eserler hakkında bilgi aldı.

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynandı.

Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesi kullanılarak yayınlanan yatırım ilanlarına ilişkin açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Cumhurbaşkanı Klaus Iohannis ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme suretiyle atama sonuçları açıklandı.

İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

'Türk bayrağının kaldırıldığına' yönelik iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirdi.

KalDer Kayseri'den gelecek paneli

KalDer (Kalite Derneği), Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Ticaret Odası Eğitim Salonunda düzenlenen "İşimiz İnsan’’ ana teması çerçevesinde ‘’Geçmişten Geleceğe İnsan Kaynakları" konulu panel büyük ilgi gördü.

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

2024 Yerel Seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükkılıç’ı tebrik eden Vali Çiçek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerden biri olan Hasancı’da çiftçiye dağıtılan nohut tohumlarının ekimini yaptı. Tohumları toprakla buluşturdu.

MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni

Milli Eğitim Bakanlığı İzmir Bölgesi Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, renkli görüntülere sahne oldu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.