Tarih: 05.02.2019 14:32

Uysal; Cumhur İttifakı Kazanacak..!

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Uysal dün MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Uysal, “Ben aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Seçim süresi boyunca da inşallah birlikte çalışmaları yürüteceğiz” dedi.

Kumburgaz Yeni Camii'nde Hameti Karayazı'nın cenaze namazının ardından Başkan Uysal MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Erdem Aydın’ı makamında ziyaret etti. Bir saate yakın süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Uysal, “İstanbul’da yerel seçimlere Cumhur İttifakı ile giriliyor. Büyükçekmece’de Ak Parti’nin gösterdiği aday olmakla birlikte aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın adayıyım” ifadelerini kullandı.

31 Mart Yerel Seçimleri için MHP ile birlikte hareket edeceklerinin altını çizen Başkan Uysal açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yerel seçimlerde birlikte hareket edeceğiz. İki parti olarak neler yapabiliriz, nasıl bir çalışma yapabiliriz onun düşüncesi içerisindeyiz. Bu çerçevede MHP İlçe Başkanımızı ziyarete geldik. Bundan sonraki süreçte de, seçim süresi boyunca da inşallah birlikte çalışmaları yürüteceğiz. AK Parti İlçe Başkanımız, MHP İlçe Başkanımız ve mahalle başkanlarımızla çalışmaları yürüteceğiz.”
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —