Tarih: 22.10.2024 11:45 29

Uzun Yıllar Devam Eden Tapu Sorunu Çözüldü

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Çınar Evler Sitesi’nde ikamet eden hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle teslim etti.

Uzun Yıllar Devam Eden Tapu Sorunu Çözüldü

Uzun Yıllar Devam Eden Tapu Sorunu Çözüldü

Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Çınar Evler Sitesi’nde ikamet eden hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle teslim etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katıldığı bu özel törende, vatandaşlar tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Başkan Çalık, törende yaptığı konuşmada, seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirtti. Çalık, “İstanbul’un kırılgan yapısını biliyoruz ve Beylikdüzü’nü dirençli, dayanıklı bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

UZUN YILLARDIR DEVAM EDEN TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Çınar Evler Sitesi’nin uzun yıllardır devam eden tapu ve iskan sorunu, Beylikdüzü Belediyesi’nin çabalarıyla çözüme kavuştu. Düzenlenen tapu teslim töreninde, Çınar Evler Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Badur Göğtepe, hak sahiplerinin yıllardır bekledikleri tapularına kavuşmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti. Göğtepe, “On beş yıldır alamadığımız iskânımızı alarak tapularımıza kavuştuk. Bu süreçte emeği geçen herkese, özellikle Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a ve ekibine komşularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ÇALIK: “BEYLİKDÜZÜ DİRENÇLİ VE DAYANIKLI BİR KENT OLACAK”

Tapu teslim töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Çınar Evleri Sitesi’nin tapu sorununu çözmekten gurur duyduğunu belirtti. Çalık, “Seçim öncesi verdiğim tüm sözleri tutmuş bir başkan olarak karşınızdayım. Beylikdüzü’nü dirençli, dayanıklı bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımıza en iyisini sunmak için kararlıyız. Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiğimiz projeler, diğer yerel yönetimlere de ilham verecek” dedi.

Çalık ayrıca Beylikdüzü'nde hayata geçecek projelerin her zaman ilham verici olacağını belirterek, “Biz her işi Beylikdüzü aklıyla yapıyoruz. Bu kentte yaşayan vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizi izlemeye devam edin, çok güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Nezir Karayün


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.