Tarih: 01.01.0001 00:00 33095

Vefat ve Başsağlığı

Türkiye Yerel Basın Birliği üyelerimizden Kanal34 TV ve Ordu Yaşam Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı OBKD Başkan Yardımcısı Adil Koçalan’ın babası Tahsin Koçalan’ın, uzun süredir tedavi gördüğü Ordu’daki hastanede hayatını kayb

Vefat ve Başsağlığı

Vefat Ve Başsağlığı

Türkiye Yerel Basın Birliği üyelerimizden Kanal34 TV ve Ordu Yaşam Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı OBKD Başkan Yardımcısı Adil Koçalan’ın babası Tahsin Koçalan’ın, uzun süredir tedavi gördüğü Ordu’daki hastanede hayatını kaybetti.

Adil Koçalan  ve yakınları cenazeye gitmek üzere İstanbul’dan Ordu Aybastı’ya doğru yola çıktı. Tahsin Koçalan’ın cenazesi bugün ikindi namazında Uzundere Mahallesi aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Türkiye Yerel Basın Birliği olarak başta Adil Koçalan beyefendiye ve tüm Koçalan ailesine sabır ve baş sağlığı diliyoruz. Tahsin Koçalan’a Allah’tan rahmet diliyoruz ruhu şad mekanı cennet olsun.

Nezir Karayün

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.