Vizesiz Uluslararası Yaz Kampı

30 yıllık geçmişi ile çocukların ve gençlerin geleceğine ışık tutan kamp programları sunan Geleceğin Yıldızları, Uludağ Uluslararası Gençlik Kampı ile 20 ülkeden gençleri konuk ediyor. 13-16 yaş arasındaki katılımcılar, iki haft

KÜLTÜR-SANAT 22.07.2019 18:19:14 2037 0
Vizesiz Uluslararası Yaz Kampı

Dünya gençliği yaz kampları için Türkiye’de buluşuyor!

 

Geleceğin Yıldızları’ndan

vizesiz uluslararası yaz kampı

 

30 yıllık geçmişi ile çocukların ve gençlerin geleceğine ışık tutan kamp programları sunan Geleceğin Yıldızları, Uludağ Uluslararası Gençlik Kampı ile 20 ülkeden gençleri konuk ediyor. 13-16 yaş arasındaki katılımcılar, iki hafta boyunca sanattan spora, takım oyunundan sosyal sorumluluk projelerine kadar 36 farklı etkinliğe katılıyor.

 

1989 yılından bu yana binlerce çocuğun geleceğine dokunan Geleceğin Yıldızları, yaz tatillerini unutulmaz kılmaya devam ediyor. 20 farklı ülkeden kampçı ve eğitmene ev sahipliği yaparak, gençlere vize almadan dünya ile tanışma fırsatı sağlayan Uluslararası Gençlik Kampı, bu sene Uludağ’da 12 Temmuz – 9 Ağustos arasında 2 şer haftalık dönemlerde düzenleniyor.

Farklı ülkelerden 13-16 yaş arasındaki gençleri bir araya getirerek kendilerini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacak kamp programına bu yıl Almanya, ABD, İsviçre, İspanya, Avusturya, Hırvatistan, Hindistan, Finlandiya, Rusya, Nijerya, Kanada, Azerbaycan, Türkiye, Ukrayna ve daha pek çok ülkeden gençler geliyor.

 

Sanat, spor, liderlik bir arada

Yerli ve yabancı koçlar eşliğinde birçok etkinlik planlayan Geleceğin Yıldızları, bireysel ve takım sporlarından doğada yaşam becerilerine, dans ve güzel sanatlardan mutfak atölyesine kadar dolu dolu bir program hazırladı. Fotoğraf, doğa sporları ve takım oyunları gibi çeşit çeşit kulüplerin de olduğu kampta gençler ilgi alanlarına göre kendilerini geliştirebilecek.

Sporun her türlüsünün yapıldığı kampta basketbol, futbol, voleybol, beyzbol, hokey, okçuluk, insan langırtı, Amerikan futbolu, frizbinin yanı sıra gençlerin sanatsal yönlerini ortaya çıkaracak resim, kil, seramik, bileklik yapma, tişört boyama, müzik, dans gibi seçenekler de bulunuyor.

 

Olmazsa olmaz kamp ateşi

Gündüz kamptakilerle çok da kaynaşamayanlar için geceleri de birçok aktivite düzenleniyor. Eğlencenin eksik olmadığı, kahkaha ve macera dolu takım oyunları gençleri bekliyor. Define avı, karaoke gecesi, koç gösterileri, o ses koçlar, sinema gecesi, tematik kostüm gecesi bunlardan birkaçı. Kamp hayatının en eğlenceli kısmı ise kamp ateşi! Ateşin etrafında toplanıp edilen sohbetler, anlatılan hikayeler, sopanın ucuna takılıp yenen Marshmellowlarla gençlerin kamp deneyimi tamamlanıyor.

Geleceğin Yıldızları, unutulmaz bir kamp deneyimi yaşamak ve farklı ülkelerden arkadaşlar edinmek isteyen gençleri Uludağ Uluslararası Gençlik Kampı’na davet ediyor.


Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken topyekun, tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksin

Gürpınar Sahili Düzenleniyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ve İBB Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut ile birlikte Gürpınar Sahil’de incelemelerde bulundu.

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Balık tezgahlarında bereket devam ediyor. En verimli sezonlardan birini geçirdik diyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucu Balıkçı Kenan Balcı, istavrit, sardalya, tirsi ve sarpa balıklarının kilosunun 100 liraya düştü.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.