“Xarıbülbül” Ödül Töreni Gecesi

“Xarıbülbül” Ödül Töreni Gecesi Baş Tutacak.

KÜLTÜR-SANAT 27.05.2021 14:15:32 2438 0
“Xarıbülbül” Ödül Töreni Gecesi

“Xarıbülbül” Ödül Töreni  Gecesi Baş Tutacak.

 

Azerbaycan da projeleriyle her zaman hafızalarda iz bırakan “Mirtalıblı Group” şirketi 2016-cı yıldan itibaren “Azerbaijan Best Award’s” ödül törenine öncülük etmekledir. Projenin maksadı Azerbaycan’ın ve Kardeş ülke Türkiye’nin  öncül isimlerini bir araya toplamak, ülkeyi yerli ve yabancı auditoriumlarda temsil eden şahsiyetleri ödüllendirmektir. Bu yıl “Mirtalıblı Group” şirketi Azerbaycanın kazandığı tarihi zaferden ilham alarak aynı kişileri “Xarıbülbül” ödülü ile ödüllendirerek onların daha başarılı, daha güçlü adımlamalarına destek olmak, onları ilhamlandırmakla ülkenin gelecek başarılarına kapı açmış olacakdır. Proje rehberi Leman Mirtalıblının önderliyi ile organize edilen ödüllendirme gecesi 5 Temmuz 2021 tarihinde “Dreamland Golf Club Baku”da düzenlenecek. Gecede aynı zamanda “Azerbaijan Best Award’s Magazine” dergisinin sunumu da yapılacaktır.

“Xarıbülbül” ödül töreninde onların yıllardır birlikte çalıştığı isimleri size sunacağız.

Ama il önce Kardeş ülke Türkiye’den çok önemli isimlerden bir kaçı:

Nezir Karayün - Gazeteci, yazar- Adom medya grup yönetim  kurulu başkanı. TÜRKİYE YEREL BASIN BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI. İktidar ve Beylikdüzü, Esenyurt gazetelerinin yaratıcısı, müdürü.

Hasan Hasrat - İktidar gazetesi yazarı, Türkiye yerel basın birliğinin Azerbaycan temsilcisi, TV sunucu, Yaşam Koçu.

Rüzgâr Büyüktankaya - İktidar gazetesi yazarı, iletişim uzmanı, TV sunucusu. 

Azerbaycan’dan sanatçılar-Emine Yusifqızı, Flora Kerimova, Abbas Bağırov, Ferqane Qasımova, Zamiq Hüseynov, Faiq Ağayev, Tünzale Ağayeva, Gülüstan Eliyeva, Resul Efendiyev, Afaq Genceli, Behruz Nifteliyev, “Natiq” Ritm Qrupu, Aşık Samire, Nüreddin Mehtihanlı, Elnare Abdullayeva, Xeyyam Nisanov, Ayaz Babayev, Elvin Mirzezade, Zenfira İbadova, Nadir Qafarzade, “Ateşgah Group”; gazeteciler- Vüqar İmanov, Emil Ekberov, Nicat Sadıqov; iş insanları- Roman Sanayev, Elmin Sadıqov, Telman Ağakişiyev, İrade Salmanova, Revane Hetemova, Ruslan Memmedov, Natevan Memmedova, Samin Hesenov, İlyas Danilov, Telman Memmedov, Meftun Xelilov, Telli İsmayılova, Ülvi Süleymanzade, Vüsal Musayev, Camal Xasayev, Samire Veliyeva, Seide Esgerova, Aida Nesirova; güzellik uzmanları aynı zamanda girişimciler-Emil İlhamoğlu, Könül Ehedova, Rena Soltanova, Nigar Sultanova, Saxara, Aytac Esedova, Güneş Nur, Leyla Bağırova, Aysel İbadzade, Aysel Memmedova; doktorlar- Xeyal Semedov, Svetlana İbadullayeva, Cemile Hüseynova, Nermin Memmedova, Vefa Veliyeva, Türkan Gündüz, Sevinc Heyderova, Xaliq Şıxeliyev, Şehriyye Ehmedova, Leman Eliyeva, Sevinc Hesenzade; modacılar-Afaq İsmayılzade, Fuad Hacıyev, Beyim Şirinova, Syama Hesenova, Kamilla Süleymanova; fotograf ve videograflar-Hüseyn Qeribov, Niko Abbasov, Hemid Hemidli, Mehebbet Nesirov ve diğerleri cemiyetin seçilmiş isimleri Ruslan Qurbanov  blogerler Nagehan&Ferid, aynı zamanda “Marxal Resort & Spa”, “Ləzzət Group” , “Dükkan Collection”, “İydə Parfumeriya” , “Lady’s World”, “Alo Hədiyyələr” , “LM Travel” , “Black Serium” , “Stage.az” şirketlerinin temsilciləri de katılımcı olarak orada bulunacaktır.

Bahsettiğimiz her bir isim kendi çalışmaları ve başarıları ile ülkemize yeteri kadar katkıda bulunmuş, büyük kitlelerden ayrılarak ödüllendirmeye layık şahsiyetlerdir. Gecede okuyuculara takdim edilecek dergide birçok farklı alanda çalışan iş insanlarının geçtiği hayat yolunda karşılaştığı engeller, kazandığı başarılar ve tecrübeler yer almaktadır.


MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken topyekun, tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.