Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatı Olacak

Ordu- Korgan ilçe belediye başkanı Tuncay Kiraz; seçim öncesi verdiğimiz bazı sözler vardı onları birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

GÜNCEL 27.07.2022 15:47:00 717 0
Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatı Olacak

Kiraz; Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatı Olacak

 

Ordu- Korgan ilçe belediye başkanı Tuncay Kiraz; seçim öncesi verdiğimiz bazı sözler vardı onları birer birer yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göreve geldiğimiz günden buyana Korgan ilçemize çok önemli hizmetler yaparak, vatandaşın teveccühünü kazandık. Daha yapacak çok işimiz var dedi.

“Korgan Enerji Üssü Oluyor”

 

Ordu- Korgan ilçe belediye başkanı Tuncay Kiraz, gazetemize yaptığı açıklamada, “Söz verdiğimiz gibi ilçemiz enerji üssü oluyor. İlçemizde Saraliç Mahallesi Kayabaşı Mevkiinde TEİAŞ tarafından 72 Milyon TL ye ihaleye çıkartılan Yüksek Gerilim Hattı Trafo Merkezi ihalesi 66 Milyon TL bedelle gerçekleşti. 475 günde yapılması planlanan trafo merkezi çalışmalarına havaların elverişli olmasıyla başlanacaktır.

“Yüklenici Firmaya Teslim Edildi”

 

2019 seçimlerinde söz verdiğimiz Yüksek Gerilim Hattı (Trafo Merkezi) ihalesi gerçekleşerek iş yüklenici firmaya teslim edildi. 66 Milyon TL bir yatırımı ilçemize kazandırdık. Ayrıca 58 Km daha yüksek gerilim hattı yapılarak Korgan Trafo Merkezinden enerji dağıtılacak. Burada onlarca gencimiz istihdam edilecek, elektrik hatları sorunsuz çalışacak, bölgenin elektriği buradan dağıtılacak, yaylalarımız Rüzgar Gülleri ile yeniden şekillenecek ve temiz enerji üretecek, ayrıca enerjinin dağıtımı için yeni hatlar döşenecek. İlçemiz tarihi bir yatırımı hamdolsun yoğun gayretlerimizle kazandı. Söz verdiğimiz bir büyük hizmeti daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez beyefendiye, Ordu Milletvekilimiz Sayın Ergün Taşçı'ya Samsun 10 Bölge Müdürümüz sn.Fikret Şahin ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı uzmanı hemşehrimiz Fatih Erişmiş'e çok teşekkür ederim hayırlı olsun.

“Belediyemize Yeni Temizlik Aracı Kazandırdık”

 

Araç filomuza %100 hibe yeni bir temizlik aracı kazandırdık. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen araç teslim alındı. Göreve geldiğimiz günden bu yana araç filomuzu tamamen yenileyerek vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Ücret ödemeden birçok aracı Belediyemize kazandırdık. Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından temizlik aracımızı ödeme yapmadan yüzde yüz hibe ile aldık.

“Destek Verenlere Teşekkür”

Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Bakan Yardımcımız Fatma Varank Hanımefendiye, Ordu Valimiz Tuncay Sonel'e, AK Parti İl Başkanımız Halit Tomakin'e, Ordu Milletvekillerimiz Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı, Opr. Dr. Şenel Yediyıldız'a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'e, AK Parti İlçe Başkanımız Eyüp Karabayrak ve bizlere destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

“Baraj İnşaatları Devam Ediyor”

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından ilçemizin su problemini tamamen ortadan kaldıracak Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve % 30 biten 1 m3’lük  Apsut Yaylası Barajı inşaat çalışmaları devam ediyor. Belalan Mahallesi Apsut- Arpacık Yaylası Vadisinde su tutacak baraj ilçemizin en büyük barajı olacaktır. Yine Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ tarafından Tepealan Mahallemiz Cılızlar Deresinde de  25000 m3 kapasiteli baraj bitirilmiş, su tutmuş ve mahallelerimize hizmet vermeye başlamıştır. Cılızlar Deresinde DSİ tarafından yeni bir baraj çalışması da başlamış olup önümüzdeki aylarda inşaatına başlanacaktır. Böylelikle ilçemizin tüm mahallelerinde su problemi tamamen ortadan kalkacaktır.

“Korgan İlçesi Beton Yollarla örüldü”

Korgan İlçemiz coğrafi olarak zor bir bölgede yer almaktadır. Toplam yol ağı 800 km’yi aşan ilçede Korgan Belediyesi tarafından 2014 yılından bu yana toplam 140 km beton yol çalışmaları gerçekleştirdik ve çalışmalar halen devam ediyor. 2015 yılında belediye bünyesinde kurulan beton santral sonrası çalışmalar hız kazanarak bölgeye hizmet vermekte. Yine Ordu Büyükşehir Belediyemiz tarafından da 40 Km beton yol çalışması gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmaları da devam ediyor. Toplamda 64 Km sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Yayla Turizm yolu olarak da bilinen yeşil yol hattının 23 Km’si Korgan yaylalarından geçmesi ilçeyi geleceğin önemli turizm ağlarından biri haline getirecek dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN

 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı

Balcıoğlu, Tekirdağ Vali Yardımcısı Günay Öztürk, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Tekirdağ AFAD İl Müdürü Tezcan Buçan ile Silivri Afet Koordinasyon Merkezinde bir araya geldi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.