Yatırımlara Devam Etmeye Kararlıyız

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği verdiği iftar yemeğine ilgi yoğun olurken seçkin davetliler katıldı.

GÜNCEL 27.07.2022 17:53:34 516 0
Yatırımlara Devam Etmeye Kararlıyız

 

Siyaset ve Sanayici İftarda Buluştu

 

Genel Merkezi İstanbul’da bulunan İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği verdiği iftar yemeğine ilgi yoğun olurken seçkin davetliler katıldı.

 

Ak Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Çevre ve Şehircilik Bakan Müşaviri Zeki Gül, T.C Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, İstanbul Vali Yardımcısı Levent Kılıç, STK temsilcileri ve çok sayıda sanayici işadamının yanı sıra seçkin davetliler katıldı.

“Üye Sayımızı 10 Bin’e Ulaştırmaktır”

 

İstanbul Sanayici ve Yatırımcı İş Adamları Derneği başkanı Cemal Çoban yaptığı konuşmasında kısa adı İSİYAD olan derneğimizi 2010 yılında yedi iş insanı kardeşimizle bir araya gelerek kurduk. Kuruluşundan bu yana aradan geçen 12 yıl zarfında üye sayımız 4570 kişiye ulaşmıştır. İnşallah Cumhuriyetimizin 100. yılı olan hedef 2023’te Büyüyen Türkiye şartlarına uygun olarak üye sayımızı 10 bin’e ulaştırmaktır. 

“Yatırımlara Devam Etme Azmi ve Kararlılığındayız”

İşte bu nedenlerden dolayı biz iş adamları olarak bu aziz vatana sahip çıkmak, her durum ve koşulda üretimimizi arttırarak, Çağın teknolojik gelişmelerine ayak uydurmak ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamak üzere yatırımlara devam etme azmi ve kararlılığındayız.

 

“Kalifiye Eleman Desteği Verdik”

 

    Derneğimizin kuruluşundan bu  yana  bazı  faaliyetleri arasında   üyelerimize     yönelik  çeşitli    meslek  kursları  düzenledik ayrıca    KOSGEB ile   yaptığımız     anlaşma    gereği  kendi  işini  kurmak   istiyen   tüm   girişimcilere   kapımızı  açtık. Dernek bünyesinde isiyad akademisi kurduk.  KOSGEB girişimci kursları açarak gençlerimizi ve kendi işini    kuracak  tüm  katılımcılara ücretsiz kurslarını  verdik kurslarımızı başarı   ile  bitiren  2985 yeni Girişimcinin KOSGEB desteği ile kendi işyerlerini kurmasını sağladık.  Ayrıca üyelerimizin ihtiyacı olan kalifiye eleman desteği verdik dedi.

“İslam Coğrafyaya Umut Olmuştur”

Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç; Gerçekten dünyada küresel ölçekte sıkıntılar yaşanıyor. Milletimiz bizden çözüm bekliyor. Çözümün adresinin neresi olduğunu milletimiz çok iyi biliyor. Şimdiye kadar 20 yıldır Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye bir bir sorunlarını çözmüş çözmekle kalmamış ülkesine ve İslam coğrafyaya umut olmuştur. Şimdi burada değerli katılımcı iş adamlarımız var. Türkiye’nin bir başarı hikâyesi de var. Dünyanın gıpta ile baktığı bu başarı sadece Ak Parti kadrolarında değil, sizler bu topraklara ve milletine inanan sanayide yatırımda her zaman elini taşın altına koyan değerli iş adamlarısınız dedi.

 

“İş Adamlarımızın Önünü Açmamız Gerek”

İstanbul Vali Yardımcısı Levent Kılıç; Türkiye’nin kalkınmasında sanayicilerimiz ve iş adamlarımızla birlikte olabileceğimiz ve bürokrasi olarak iş adamlarının önünü açmamız gerektiğinin farkındayız. Rusya Ukrayna krizi ve pandemi süreci sonrası hep beraber gelişen bir Türkiye’yi gerçekleştiririz inşallah dedi.

“Müteşebbis Ruhuyla 130 Ülkeye İhracat Yapıyor”

Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı Başkan Yardımcısı ve Çorum eski belediye başkanı Zeki Gül; İş adamları kardeşlerimizin karşısında yanlış ifade kullanmamak için kelimelerimi seçerek kullanıyorum. Çorum insanı müteşebbis ruhuyla 130 ülkeye ihracat yapan bir ilimizdir. Devletten destek almadan tüm yatırımlarını kendi çabasıyla, gayretiyle yapan bir ilimizdir. Bu gün burada bizleri iftar yemeğinde bir araya getiren İSİYAD başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

“Sadece İş Erkekleri Yok İş Kadınları Da Var”

Ak Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya; İSİYAD gerçekten ülkemize katkı sağlamakta kararlı, inançlı, vatanını ve milletini seven çok güzel bir grupla yola çıkmışlar. İSİYAD başkanını huzurunuzda heyetiyle birlikte tebrik ediyor ve kutluyorum. Burada sadece iş erkekleri yok iş kadınları da var. İş kadınlarımızı da huzurunuzda kutluyorum. Ülkemiz her şeyin iyisine layık. İş adamları, bürokrasiler ve siyasetçiler görevini iyi yapmalı. ISİYAD'da bu anlamda şüphesiz çok ciddi bir görev düşüyor. Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkesi ve dünyanın parlayan yıldızı yapmak zorundayız dedi.

“İlaçsız Ve Doktorsuz Kalmadık”

Ak Parti Mardin Milletvekili  Cüneyt Yüksel; Pandemi nedeniyle ayrı kaldık. Kimimizi olumlu etkiledi. Kimimizi olumsuz etkiledi ancak bizler şu gerçeğin farkına vardık. Alt yapısı sağlam olan ülkeler, Türkiye gibi , biliyorsunuz Türki'ye 2002 yılından beri gerek alt yapıda gerek üst yapıda çok büyük yol kat etti.  Bugün Türkiye sağlık sektöründe örnek gösterilen bir ülke konumundadır. Covid sürecinde hiçbir vatandaşımız dışarıda kalmadı. İlaçsız ve doktorsuz kalmadı. Bu vesileyle bütün sağlık çalışanlarımızı da yürekten tebrik ediyorum dedi.

 

“Cumhur İttifakı Kazanacak Türkiye Kazanacak”

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem; Konuşmama başlamadan önce liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin selamlarını ve muhabbetlerini iletmek istiyorum sizlere. Ben de iş dünyasındayım ve bizimde yasadığımız zorluklar var. Zorluklarla karşılaşıyoruz ama biliyoruz ki bu zorlukları aşacak olan yine bizleriz. Müsaade ederseniz çok kısa özellikle 2016'da darbe girişimi gecesinden sonra oynanan kirli oyunlar, sinsi kuşatmalar ve bunların aslında hepimizin farkında olduğundan biraz bahsetmek istiyorum. Hepimizin dayanışmasıyla, birlik ve beraberliğiyle darbe girişimi püskürtüldü. Cumhur ittifakı kuruldu.

“Erdem, Yasama, Yürütme, Yargı”

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçildi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin temel esası aslında şudur, Yasama, yürütme, yargı keskin çizgilerle birbirinden ayrılmıştır. Yasama, yürütme, yargının birbirinden ayrılması demek aslında bakanlıkların hızlı aksiyon alması anlamına gelir. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 2023’te yeniden Cumhur ittifakı kazanacak Türkiye kazanacak dedi.

Haber: Nezir Karayün


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Büyüktankaya’dan Alerji Farkındalığı..!

Seminerin amacı çocukların erken yaşta hastalıkları farketmesi ve konuyla ilgili nasıl erken tedavi olabilecekleri nasıl davranmaları gerektiği sağlık konusunda da bilinçli gençler yetiştirmek. Üsküdar ilçe genelinde başlayan semi

Üner’den Bir Günde İki Açılış…

Başkan Mesut Üner ile birlikte Çatalca ilçesi adeta açılış ve temel atma törenlerinin ilçesi oldu. Başkan Mesut Üner bu kez bir günde iki açılış gerçekleştirdi. Açılışın ilki yol açılışı oldu.

BALIKÇI KENAN’A BEYLİKDÜZÜ ZABITASI GECE AYRI, GÜNDÜZ AYRI OPERASYON YAPIYOR

Beylikdüzü Belediye Zabıtası Balıkçı Kenan Tesislerini ablukaya aldı. Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu Kenan Balcı, “Gece geliyorlar, gündüz geliyorlar. Arsamızı elimizden alıp işletmemizi mühürlemek istiyorlar” dedi.

Mart ayında üretici ve market fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Mart ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, 5 ürünün market ve pazarlardaki fiyat değişimini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini

Cumhur İttifakı’ndan Çakır’a Çağrı: “Tüm Kadınlardan Özür Dile”

Cumhur İttifakı Keşan Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “Benim kadınlarım Cumhuriyet kadını. Cumhuriyet Kadınları geliyor. ‘Bizimkiler ne’ diyor. Seninkileri bilmem. Bizimkiler öyle. Ne deyim sana mı soracağım?

MİCHAELA ASTRO BU AŞKA YILDIZLARDAN İZİN YOK

Dünyaca ünlü astrolog Michaela Astro Hande Erçel’e evlilik konusunda uyarıda bulundu.

VATANSEVER, DÜNYANIN BANA İHTİYACI VAR...

“Gidiyorum” isimli şarkıyı daha güncel ritimlerde hause saundla farklı bir boyuta taşıyan aranjör koltuğundaki Emre Karaçay, klasikleşmiş eseri kimsenin beklemediği bir tarza getirdi.

Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

KAMU KURUMLARINA ELEKTRONİK SAKLAMA UYARISI!

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı; belgelere kolayca ulaşılabilmesi ve fiziki arşivleme yükünün ortadan kalkması için tüm kamu kurumlarına elektronik ortamda oluşturulan belgelerin dijital olarak saklanması konusunda uyardı.

YILMAZ: “HİZMETLERİMİZ HERKES İÇİNDİR”

Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizi kişilere, gruplara ve çıkar çevrelerine göre değil, Silivri'de yaşayan vatandaşlarımıza göre belirledik” dedi.

Muharrem Yıldız, ‘Artık Sıra Bize Geldi’ (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, nevruz kutlamalarının yapıldığı etkinlikte ilçe sakinlerinden destek istedi.

Çalık’tan Engelsiz Yaşam Merkezi

Bu merkez sadece bir binadan ibaret değil, aynı zamanda engelli bireylerimiz için yepyeni bir dünya, nefes, umut ve sevgi dolu bir ortam olacak” ifadelerine yer verdi.

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Manisa'da anıldı

Alper Taban'a sevgi seli

Alper Taban'a sevgi seli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.