Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Anahtar Teslim Töreni

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Anahtar Teslim Töreni

BELEDİYE HABERLERİ 4.09.2024 11:09:32 62 0
Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Anahtar Teslim Töreni

252 Konut hak sahiplerine teslim edildi

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 52117 ada 1 parselde 3 blok halinde inşa edilen ve 252 konuttan oluşan projede hak sahipleri tapu ve anahtarlarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ve Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in elinden aldı. 

 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleşen anahtar teslim törenine, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ve Mamak Belediyesi Başkan Yardımcıları Ertan Işık, Erdoğan Doğan ve Uğur Sarı ve Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkanı Ali Rıza Erdek Katıldı.

“Mamak’ı geliştirmeye devam edeceğiz”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Bizim gücümüz bu kadarına yetti. Ekonomik sıkıntılar ve artan maliyetler nedeniyle zorlandık. Sürekli olarak finans bulma arayışımız devam ediyor. Başka projelere para harcamak yerine öncelikli olarak Mamak'ta, Altındağ'da, Dikmen Vadisi'nde bizden konut bekleyen ve bize umut bağlamış bütün insanların konutlarını teslim etmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Yavaş, yaptığı konuşmada, bu güne kadar 4000 konutun yapımına başladıklarını söylerken proje tamamlanana kadar kira yardımında bulunarak vatandaşları mağdur etmediklerini belirtti. Projenin Mamak’ın gelişimi için önemli olduğunun altını çizen Mansur Yavaş “Mamak Belediye Başkanımızla birlikte Mamak’ı geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“Çankaya’daki emsallerinde ne varsa bu evlerde de var”

Anahtar teslim töreninde konuşan Veli Gündüz Şahin, Mansur Yavaş’ın Ankara’nın geçen 5 yılında belediyecilik anlayışında köklü değişiklikler yaptığını ve her yönüyle takdiri hak eden bir liderlik sergilediğini söyledi. Ankara Büyükşehir Belediyesinin şeffaf, katılımcı, sosyal belediyecilik anlayışıyla kentimizi daha yaşanabilir hale getirdiğini belirten Şahin “Mamak belediyesi olarak bu başarılı yönetim anlayışını kendimize rehber edindik. Bugün burada teslim ettiğimiz bu konutlar sayın başkanımızın önderliğinde attığımız adımların somut bir örneğidir. Mansur başkanımız burada mağdur olan Mamaklı kardeşlerimize öncelik vererek eşitlik ve adalet anlayışını göstermiştir” dedi. Bu süreçte başkanımızla el ele vererek Mamak’ı geleceğe taşımak, Ankarayı geleceğe taşımak  için diğer ilçe belediyelerimizle birlikte büyük bir gayretle çalıştıklarının altını çizen Şahin, teslim edilen konutlarla ilgili olarak “Çankaya’daki emsali olan sitelerdeki bütün özellikler var” dedi.

 

Derbent Mahallesi Muhtarından Ertan Işık’a teşekkür

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 52117 Ada 1 Parselde inşa edilen 3 blokta bulunan toplam 252 kotunun anahtar teslim töreninde söz alan Derbent Mahallesi Muhtarı Ekrem Yalçınkaya, proje süresince kendilerine gösterdiği ilgi için Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Işık’a teşekkür etti. 


Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com

TEKNOFEST’te “İklim Değişikliği” Sunumu…

Kayalı’nın “Yapay Zekâ Derin Öğrenme Modeli ile Geçmişin Geleceği; Antarktika Örneği” isimli çalışması, kutuplardaki sıcaklık artışının küresel iklim değişikliğinden iki kat daha fazla etkilendiğini ortaya koyuyor.

Düğün Tadında Toplu Sünnet Şöleni

162 Çocuk İçin Renkli Görüntülerin Yaşandığı 4. Geleneksel Toplu Sünnet Töreni düzenlediler.

Postacı, İle Eğitimde Kalite ve Yeni Bir Dönem

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanan Zekeriya Postacı'yı ziyaret etti.

GÖNENLİ KADINLAR MODA ŞOVUYLA BÜYÜLEDİ

Gönen Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın finansman desteği ile düzenlediği olağanüstü defileyle sanatseverleri adeta büyüledi.

Sivas'lılardan Gününe Muhteşem Kutlama

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyyüp Günay, göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği önemli projelere bir yenisini daha ekledi.

Bahçeli'den Mevlid Kandili Mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Mevlid Kandili münasebetiyle sosyal mmedya hesabından bir mesaj yayınladı.

OKUMA YAZMA BİLMEYEN KADIN KALMAYACAK

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın eşi Zehra Evin Çalık, Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde okuma yazma bilmeyen kadınlara yönelik projelere öncülük ediyor.

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

Beylikdüzü Belediyesi'nin 2022 yılında “Bir çocuğun kaderi yoksulluk olamaz” sloganıyla başlattığı “Beslenme Saati” uygulamasında dördüncü döneme girildi.

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Ak Parti Silivri İlçe Başkan'ı Ekrem Pamuk, İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat'a yapılan eleştirilere kayıtsız kalmadı.

AVCILAR’DA STRATEJİK KARAR

Avcılar’ın geleceğinin konuşulduğu Stratejik İşbirliği Toplantıları başladı.

İBB’DEN AVCILAR’DA İMAR PLAN NOTU DEĞİŞİKLİĞİNE ONAY

Avcılar’da yaşayan binlerce insanın hayatını kurtaracak İmar Plan Notu Değişikliği, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Bağcılar'da Eğitim Yılı Başladı

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için 2024-2025 eğitim öğretim yılı başladı.

BAŞKAN ÖZER'DEN YARDIM

Esenyurt’ta kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan ve babaannelerine bakan kardeşlere Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, yardım eli uzattı.

BAŞKAN ÖZER’DEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Esenyurt Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda eğitim alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Almanya’dan Schengen Anlaşması’na kısıtlama

Almanya’dan Schengen Anlaşması’na kısıtlama

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.