Yerel Basın Mesleki Dayanışma ve Aile Bağları İle Güçlendi

HABER / AHMET KARAYÜN / (YEHA) YEREL HABER AJANSI - Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Karayün’ün öncülüğünde her yıl düzenlenen geleneksel aile iftarı, bu yıl da büyük bir katılımla Beylikdüzü AREV Vakfı’nda gerçekleşti.

13.03.2025 16:42:09 0
Yerel Basın Mesleki Dayanışma ve Aile Bağları İle Güçlendi

Yerel Basın Mesleki Dayanışma ve Aile Bağları İle Güçlendi


HABER / AHMET KARAYÜN / (YEHA) YEREL HABER AJANSI - Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ün öncülüğünde her yıl düzenlenen geleneksel aile iftarı, bu yıl da büyük bir katılımla Beylikdüzü AREV Vakfı’nda gerçekleştirildi. İstanbul’un dört bir yanından gazeteciler, aileleriyle birlikte iftar programına katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Türkiye Yerel Basın Birliği’nin Beylikdüzü AREV Vakfı’nda düzenlediği geleneksel iftar programında gazeteciler bir araya gelerek mesleki dayanışma ve aile bağlarını güçlendirdi. 

 


Nezir Karayün, iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada, mesleki dayanışmanın yanı sıra aile bağlarını da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizler sadece meslektaş değiliz, aynı zamanda büyük bir aileyiz. Basının güçlenmesi, ancak birlik ve beraberlik içinde hareket etmemizle mümkündür. Bu vesileyle bu akşam aramızda bulunan tüm değerli meslektaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi. Karayün ayrıca, Ramazan ayının manevi atmosferinin, meslektaşlar arasında sevgi, saygı ve dayanışmayı artıran önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

 


"YEREL BASINA DESTEK MESAJI"
AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, yerel basının zorlu çalışma koşullarına dikkat çekerek, gazetecilerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Orakçı, "Yerel basının nasıl büyük fedakârlıklarla görev yaptığını çok iyi biliyorum. Yerel medya, halkın sesi ve vicdanıdır. Bu yüzden elimden geldiğince destek vermeye devam edeceğim. Çünkü özgür ve güçlü bir basın, güçlü bir toplumun temelidir. Eğer basın özgür olmazsa, toplum da doğru bilgiden yoksun kalır ve bu, ülkenin geleceği açısından büyük bir tehlikedir" dedi.
Orakçı, yerel gazetecilerin toplumun bilinçlenmesi ve doğru habere ulaşması konusunda kritik bir görev üstlendiğini belirterek, onların ekonomik ve mesleki anlamda daha güçlü olması gerektiğine vurgu yaptı.

 


"VEHBİ ORAKÇI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ"
İftar programına sunduğu desteklerden dolayı Vehbi Orakçı'ya teşekkür plaketi takdim edildi. Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği genel başkanı Nezir Karayün, yönetim kurulu üyeleri Nilgün Ege, Ercan Kutlu, Duygu Canko, Kadir Özel, Aynur Yavuz, Barış Çelik ve Onursal Başkan Şeref Özata, Orakçı’ya plaket sunarak katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Plaket takdimi sırasında konuşan Şeref Özata, "Yerel basının gücünü artırmak ve hak ettiği yere ulaşmasını sağlamak için bu tür dayanışma etkinlikleri büyük önem taşıyor. Sayın Vehbi Orakçı'ya bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.


"İFTAR RAMAZAN AYININ RUHUNA UYGUN MESAJLARLA SONA ERDİ"
Türkiye Yerel Basın Birliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, meslektaşların bir araya gelerek hem manevi hem de mesleki birlikteliklerini güçlendirdiği özel bir geceye sahne oldu. Duayen Gazeteci ve ozan olarak devlet sanatçısı ünvanı alan Halil Erem Yerli’nin okuduğu şiir programa damgasını vururken,  Ramazan ayının bereketini ve paylaşım ruhunu yansıtan bu anlamlı etkinlik, dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla sona erdi.

 

 

 

 

#TürkiyeYerelBasınBirliği #NezirKarayün #VehbiOrakçı #AREVVakfı #YerelBasın #Gazeteciler #İftarProgramı #BasınÖzgürlüğü #MeslekiDayanışma #RamazanAyı #MedyaGücü #BasınEmekçileri

Minik Adımlardan Bayramın En Güzel Selamı

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Ana sınıfı öğrencileri, okulların ara tatile girmesi nedeniyle bayramdan önce öğretmenleriyle birlikte okul müdürü Ali Osman Memiş’i ziyaret ederek bayramlaştı.

Minik Kalpler Bayram Sevinciyle Erken Buluştu

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – Okulların ara tatile girmesi nedeniyle Esenyurt Derviş Solak İmam Hatip Ortaokulu ana sınıfı öğrencileri öğretmenleriyle birlikte okul müdürü Aslı Eren’i ziyaret etti.

Kanlı’dan Güçlü Bir Eğitim Vizyonu

Karayün; Esenyurt Kıraç Ortaokulu Müdürü Nezahat Kanlı’yı makamında ziyaret etti.

Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu

HABER / NEZİR KARAYÜN / Belediye çalışanlarıyla iftar programında bir araya gelen Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, “Bu şehir sizin emeğinizle ayakta duruyor. Hep birlikte daha güzel yarınlar kuracağız” mesajı verdi.

Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek

HABER / NEZİR KARAYÜN / Üniversite hayali kuran gençlere destek sürüyor. YKS’ye girecek öğrencilerin sınav ücretleri bu yıl da karşılanacak.

Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor

HABER / NEZİR KARAYÜN / Afet bilincini artırmak amacıyla başlatılan eğitimlerde lise öğrencileri arama kurtarmanın temel kurallarını uygulamalı olarak öğreniyor.

Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı

HABER / NEZİR KARAYÜN – 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliklerde kadın emeği, dayanışma ve üretim gücü öne çıktı.

Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlarla kamu kurumlarında önemli görev değişiklikleri gerçekleştirildi.

Sıkı para politikası sürdürülecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, politika faizini yüzde 37’de sabit bırakırken, sıkı para politikasını fiyat istikrarı sağlanana kadar sürdüreceğini açıkladı.

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı

Bursa Valiliği tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı kapsamında anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol ile yaptığı basın toplantısında, COP31’in somut adımların atıldığı bir iklim platformu olacağını söyledi.

Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonunun (KSK) 70’inci oturumu kapsamında İsveç, Moldova ve Gambiyalı bakanlar ile UN Women temsilcisiyle ikili görüşmelerde bulundu.

Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bıçkıdere Göleti’nde yapılan yatırımların tahrip edilmesine tepki göstererek, alanın güvenlik kameraları ve 7/24 güvenlik görevlileriyle korunacağını açıkladı.

Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da

İçişleri Bakanlığı, Interpol ve Europol iş birliğiyle yürütülen operasyonda, kırmızı bültenle aranan 13 ve ulusal seviyede aranan 3 kişinin Gürcistan’da yakalandığını açıkladı.

Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ocak ayında ticari süt işletmeleri 944 bin 926 ton inek sütü topladı; yoğurt ve ayran üretiminde ise önemli artış gözlendi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.