Yerel Basın Mesleki Dayanışma ve Aile Bağları İle Güçlendi

HABER / AHMET KARAYÜN / (YEHA) YEREL HABER AJANSI - Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Karayün’ün öncülüğünde her yıl düzenlenen geleneksel aile iftarı, bu yıl da büyük bir katılımla Beylikdüzü AREV Vakfı’nda gerçekleşti.

13.03.2025 16:42:09 0
Yerel Basın Mesleki Dayanışma ve Aile Bağları İle Güçlendi

Yerel Basın Mesleki Dayanışma ve Aile Bağları İle Güçlendi


HABER / AHMET KARAYÜN / (YEHA) YEREL HABER AJANSI - Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ün öncülüğünde her yıl düzenlenen geleneksel aile iftarı, bu yıl da büyük bir katılımla Beylikdüzü AREV Vakfı’nda gerçekleştirildi. İstanbul’un dört bir yanından gazeteciler, aileleriyle birlikte iftar programına katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Türkiye Yerel Basın Birliği’nin Beylikdüzü AREV Vakfı’nda düzenlediği geleneksel iftar programında gazeteciler bir araya gelerek mesleki dayanışma ve aile bağlarını güçlendirdi. 

 


Nezir Karayün, iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada, mesleki dayanışmanın yanı sıra aile bağlarını da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizler sadece meslektaş değiliz, aynı zamanda büyük bir aileyiz. Basının güçlenmesi, ancak birlik ve beraberlik içinde hareket etmemizle mümkündür. Bu vesileyle bu akşam aramızda bulunan tüm değerli meslektaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi. Karayün ayrıca, Ramazan ayının manevi atmosferinin, meslektaşlar arasında sevgi, saygı ve dayanışmayı artıran önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

 


"YEREL BASINA DESTEK MESAJI"
AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, yerel basının zorlu çalışma koşullarına dikkat çekerek, gazetecilerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Orakçı, "Yerel basının nasıl büyük fedakârlıklarla görev yaptığını çok iyi biliyorum. Yerel medya, halkın sesi ve vicdanıdır. Bu yüzden elimden geldiğince destek vermeye devam edeceğim. Çünkü özgür ve güçlü bir basın, güçlü bir toplumun temelidir. Eğer basın özgür olmazsa, toplum da doğru bilgiden yoksun kalır ve bu, ülkenin geleceği açısından büyük bir tehlikedir" dedi.
Orakçı, yerel gazetecilerin toplumun bilinçlenmesi ve doğru habere ulaşması konusunda kritik bir görev üstlendiğini belirterek, onların ekonomik ve mesleki anlamda daha güçlü olması gerektiğine vurgu yaptı.

 


"VEHBİ ORAKÇI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ"
İftar programına sunduğu desteklerden dolayı Vehbi Orakçı'ya teşekkür plaketi takdim edildi. Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği genel başkanı Nezir Karayün, yönetim kurulu üyeleri Nilgün Ege, Ercan Kutlu, Duygu Canko, Kadir Özel, Aynur Yavuz, Barış Çelik ve Onursal Başkan Şeref Özata, Orakçı’ya plaket sunarak katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Plaket takdimi sırasında konuşan Şeref Özata, "Yerel basının gücünü artırmak ve hak ettiği yere ulaşmasını sağlamak için bu tür dayanışma etkinlikleri büyük önem taşıyor. Sayın Vehbi Orakçı'ya bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.


"İFTAR RAMAZAN AYININ RUHUNA UYGUN MESAJLARLA SONA ERDİ"
Türkiye Yerel Basın Birliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, meslektaşların bir araya gelerek hem manevi hem de mesleki birlikteliklerini güçlendirdiği özel bir geceye sahne oldu. Duayen Gazeteci ve ozan olarak devlet sanatçısı ünvanı alan Halil Erem Yerli’nin okuduğu şiir programa damgasını vururken,  Ramazan ayının bereketini ve paylaşım ruhunu yansıtan bu anlamlı etkinlik, dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla sona erdi.

 

 

 

 

#TürkiyeYerelBasınBirliği #NezirKarayün #VehbiOrakçı #AREVVakfı #YerelBasın #Gazeteciler #İftarProgramı #BasınÖzgürlüğü #MeslekiDayanışma #RamazanAyı #MedyaGücü #BasınEmekçileri

Çanakkale’de Gündemi Sarsan Sözler: Özgür Özel Neye Tepki Gösterdi?

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çanakkale’de düzenlediği mitingde hem siyasi mesajlar hem de sert eleştiriler öne çıktı. Özgür Özel’in açıklamaları ve Ekrem İmamoğlu’nun mektubu gündeme damga vurdu.

MHP’de Kritik Ayrılık!!

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Milliyetçi Hareket Partisi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in görevinden istifa ettiği açıklandı.

Eğitim Sendikasından Güçlü Başlangıç: İlk Genel Kurulda Dikkat Çeken Mesajlar

HABER/ NEZİR KARAYÜN/Devlet Memurları Eğitim Sendikası, kuruluş sürecinin ardından ilk genel kurulunu yoğun katılımla gerçekleştirdi. Toplantıda birlik, bağımsızlık ve hak mücadelesi mesajları öne çıktı.

Bilimle Yükselen Nesil Mimar Sinan’da Hayat Buluyor

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul’un eğitimde öne çıkan okullarından Büyükçekmece Mimar Sinan Ortaokulu, kabul edilen 18 proje ile bilimsel üretimde örnek bir başarıya imza atttı.

Engelli Vatandaşlar İçin Hayatı Kolaylaştıran Gizli Harita

HABER / NEZİR KARAYÜN Engelli bireylerin günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen Engelsiz Şarj uygulaması, en yakın şarj noktalarını harita üzerinden göstererek önemli bir ihtiyaca çözüm sunuyor.

Adalet Hizmetleri Yerinde İnceleniyor

HABER / NEZİR KARAYÜN Adalet Bakanı Akın Gürlek, Düzce’de gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında adalet hizmetlerini yerinde inceleyerek yetkililerle bir araya geldi.

Başalan ve Eroğlu’ndan Nezaket Ziyareti

BER / NEZİR KARAYÜN - AK Parti MKYK Üyesi Av. Temel Başalan ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu, Adalet Bakan Yardımcıları Sedat Ayyıldız ve Burak Ceyhan’ı ziyaret ederek iş birliği mesajı verdi.

Nevide Çiçek avukat oldu!

Nevide Çiçek, Zerhun dizisinde Avukat Nermin karakteriyle ekranlarda boy gösterdi

Bölgesel İş Birliğinde Güçlü Adımlar

HABER / NEZİR KARAYÜN Vali Dr. Önder Bozkurt, gerçekleştirdiği ziyaretlerle yeni görevlerine başlayan isimlere başarı dileyerek bölgesel kalkınma ve iş birliği mesajı verdi.

Gram Altın Nereye Gidiyor? Yıl Sonu Hedefi Ne Olacak?

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Gram altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar vatandaşın dikkatini yeniden bu güvenli limana çevirdi.

Gece Transferlerine Yeni Güvenlik Kalkanı

HABER / NEZİR KARAYÜN /Dijital bankacılıkta artan dolandırıcılık vakalarına karşı önemli bir adım atıldı.

Hürmüz Boğazı Gerilimi Tırmanıyor

HABER / NEZİR KARAYÜN /İran’ın aldığı son karar, dünya ticaretinin kalbinde yeni bir krizi gündeme taşıdı. Hürmüz Boğazı’nda gemi geçişlerine getirilen kısıtlamalar, küresel enerji piyasalarını da yakından ilgilendiriyor.

Başarıyı Taçlandıran Makam Ziyareti

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – Resim yarışmasında ilçe birincisi olan ilkokul öğrencisi Miray Özfırat, okul idarecileri ve öğretmenleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar’ı makamında ziyaret etti.

Cimerde Asılsız İhbar Dönemi Kapandı

HABER/ NEZİR KARAYÜN /Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığı yeni kararla birlikte CİMER üzerinden yapılan asılsız şikayetlerin önüne geçildi.

Kiracıya Nakit Yardım İddialarına Net Yanıt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, son günlerde sosyal medyada hızla yayılan kiracılara nakit yardım verildiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.