Yerel Basın Mesleki Dayanışma ve Aile Bağları İle Güçlendi
HABER / AHMET KARAYÜN / (YEHA) YEREL HABER AJANSI - Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün’ün öncülüğünde her yıl düzenlenen geleneksel aile iftarı, bu yıl da büyük bir katılımla Beylikdüzü AREV Vakfı’nda gerçekleştirildi. İstanbul’un dört bir yanından gazeteciler, aileleriyle birlikte iftar programına katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Türkiye Yerel Basın Birliği’nin Beylikdüzü AREV Vakfı’nda düzenlediği geleneksel iftar programında gazeteciler bir araya gelerek mesleki dayanışma ve aile bağlarını güçlendirdi.
Nezir Karayün, iftar yemeği sırasında yaptığı konuşmada, mesleki dayanışmanın yanı sıra aile bağlarını da güçlendirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bizler sadece meslektaş değiliz, aynı zamanda büyük bir aileyiz. Basının güçlenmesi, ancak birlik ve beraberlik içinde hareket etmemizle mümkündür. Bu vesileyle bu akşam aramızda bulunan tüm değerli meslektaşlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi. Karayün ayrıca, Ramazan ayının manevi atmosferinin, meslektaşlar arasında sevgi, saygı ve dayanışmayı artıran önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.
"YEREL BASINA DESTEK MESAJI"
AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, yerel basının zorlu çalışma koşullarına dikkat çekerek, gazetecilerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Orakçı, "Yerel basının nasıl büyük fedakârlıklarla görev yaptığını çok iyi biliyorum. Yerel medya, halkın sesi ve vicdanıdır. Bu yüzden elimden geldiğince destek vermeye devam edeceğim. Çünkü özgür ve güçlü bir basın, güçlü bir toplumun temelidir. Eğer basın özgür olmazsa, toplum da doğru bilgiden yoksun kalır ve bu, ülkenin geleceği açısından büyük bir tehlikedir" dedi.
Orakçı, yerel gazetecilerin toplumun bilinçlenmesi ve doğru habere ulaşması konusunda kritik bir görev üstlendiğini belirterek, onların ekonomik ve mesleki anlamda daha güçlü olması gerektiğine vurgu yaptı.
"VEHBİ ORAKÇI’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ"
İftar programına sunduğu desteklerden dolayı Vehbi Orakçı'ya teşekkür plaketi takdim edildi. Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği genel başkanı Nezir Karayün, yönetim kurulu üyeleri Nilgün Ege, Ercan Kutlu, Duygu Canko, Kadir Özel, Aynur Yavuz, Barış Çelik ve Onursal Başkan Şeref Özata, Orakçı’ya plaket sunarak katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Plaket takdimi sırasında konuşan Şeref Özata, "Yerel basının gücünü artırmak ve hak ettiği yere ulaşmasını sağlamak için bu tür dayanışma etkinlikleri büyük önem taşıyor. Sayın Vehbi Orakçı'ya bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
"İFTAR RAMAZAN AYININ RUHUNA UYGUN MESAJLARLA SONA ERDİ"
Türkiye Yerel Basın Birliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar programı, meslektaşların bir araya gelerek hem manevi hem de mesleki birlikteliklerini güçlendirdiği özel bir geceye sahne oldu. Duayen Gazeteci ve ozan olarak devlet sanatçısı ünvanı alan Halil Erem Yerli’nin okuduğu şiir programa damgasını vururken, Ramazan ayının bereketini ve paylaşım ruhunu yansıtan bu anlamlı etkinlik, dostluk ve kardeşlik mesajlarıyla sona erdi.
#TürkiyeYerelBasınBirliği #NezirKarayün #VehbiOrakçı #AREVVakfı #YerelBasın #Gazeteciler #İftarProgramı #BasınÖzgürlüğü #MeslekiDayanışma #RamazanAyı #MedyaGücü #BasınEmekçileri
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - DEVA Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Songül Odunkıran, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı
HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TÜRKONFED ziyaretinde ekonomik krizden yargı operasyonlarına kadar birçok konuda hükümete yüklendi: “Çıkış, demokraside ve hukukun üstünlüğünde.”
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun 4. Olağan Genel Kurulu sonrası seçim sürecine yönelik ciddi iddialar kamuoyuna yansıdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü siyasetinin tanınan isimlerinden biri olan iş insanı ve siyasetçi Halil İbrahim Türkgenç, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Ömer Çolak’ın görevden alınmasıyla ilgili çarpıcı açıklama,
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin e-Okul sisteminde yer alan bilgilerinin güncellenmesini istedi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katolik dünyasının yeni lideri Papa 14. Leo’ya bir tebrik mektubu gönderdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” sloganıyla başlattığı halk buluşmalarının ikinci durağı Beylikdüzü oldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Valisi Davut Gül, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen "Afet ve Trafik Yönetimi: Akademik ve Uygulamalı Perspektifler Çalıştayı"na katıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - AK Parti'nin Beylikdüzü'deki tecrübeli ismi Oğuzhan Karahan, son gelişmeleri değerlendirirken partisine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Öğretmenlerin uzun süredir beklediği düzenleme nihayet netleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide yaşanan zorluklara rağmen hükümetin kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.