Tarih: 20.08.2021 15:07

Yerel Basın O Bölgenin Kalbidir

Facebook Twitter Linked-in

Yerel Basın O Bölgenin Kalbidir

Adalet partisi Büyükçekmece ilçe başkanı ve Esenyurt ilçe başkanı Türkiye Yerel Basın Birliği genel merkezini ziyaret etti.

       Adalet partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Mehmet Köse ve Esenyurt ilçe başkanı Nuri Solmaz Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezi’nde Genel başkan Nezir Karayün’ü ziyaret etti.

     Genel Başkanı Nezir Karayün; “ Yerel basın birliği genel merkezini ve bizi ziyaret ettğiniz için teşekkür ederiz ve diğer siyasi partilere karşı olduğu gibi size de aynı derecede yakın olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

 Köse, “Daima Destekleyeceğiz”

    Büyükçekmece Parti çalışmaları hakkında bilgiler veren İlçe başkanı Mehmet Köse; “  Adalet Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanlığı olarak Genel kongremizi yaptık, bundan sonra sahaya inip vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Ziyaretlerimize ilk olarak yerel basını ziyaret ederek başladık çünkü yerel basın bulunduğu bölgenin tüm sorunlarını gündeme taşır ve bir bölge hakkındaki tüm bilgiyi yerel basın verebilir. Yerel basın bir bölgenin atan kalbi gibidir ve bu yüzden de bizler için çok önemlidir. Daima yerel basının yanında olarak onları destekleyeceğiz” dedi.

Solmaz, “Esenyurt’un Bize İhtiyacı Var”

      Kongrelerin yapıldığını belirten Esenyurt ilçe başkanı Nuri Solmaz; “. Esenyurt’ta hizmet eksikliği var buna örnek olarak Kırkağaç mahallesindeki Üsküp Camii’yi verebiliriz. Mahallede camii yolunun çökmesiyle kanalizasyon patladı ve camiyi su bastı. Esenyurt belediyesi aylarca buna bir çözüm üretemedi. Vatandaştan gelen şikâyetler üzerine olaya müdahale edip çözüme kavuşmasını sağladık. Esenyurt gibi büyük bir ilçenin sorumluluk sahibi bir başkana ihtiyacı var, yani Esenyurt’un bize ihtiyacı var. Biz Esenyurt’ta Sivil Toplum Kuruluşları ve Mahalle muhtarları ile görüşmeler düzenleyerek iletişimimizi sürdüreceğiz ve her zaman destekleyeceğiz. Esnaf ziyaretleri yapıp daima onların yanında olduğumuzu htireceğiz. Sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde olacağız.” dedi.

Köse ve Solmaz gerçekleştirdikleri ziyarette Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezi Müzesini, Başkan Nezir Karayün’ün geçmişten günümüze kadar basında kullandıkları cihazları incelediler, hayranlıklarını gizleyemediler.

Haber Zafer Uçar




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —