Tarih: 26.10.2018 13:19

“Yerel Tohum ve Takas Şenliği”..!

Facebook Twitter Linked-in

Çatalca Belediyesi 'Ekolojik Yaşam ve Yerel Tohum Takas Şenliği' Etkinliğine Katıldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın önem verdiği konulardan biri olan “Yerel Tohum ve Takas Şenliği” ilçemizde bu yıl, ülkemizin dört bir yanından gelen misafirlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşmişti.  Çatalca’da bunu gelenek haline getirmeyi amaçlayan Başkan Cem Kara’nın talimatlarıyla, ülke genelinde gerçekleşen “Yerel Tohum ve Takas Şenlikleri”  Çatalca Belediyesi tarafından yerinden takip ediliyor.

Samsun’un Bafra ilçesinde gerçekleşen 6. Ekolojik Yaşam ve Yerel Tohum Takas Şenliği'ne Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi Akyüz ve Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Naci Coşkun katıldı. Etkinliğe katılan Çanakkale, Seferihisar, Salihli İncirliova, Çatalca, Gümüşhacıköy, Gaziemir, Eskişehir yerel tohum merkezlerinden katılımcılar, yaklaşık 15000 paket tohum takası gerçekleştirdi. Etkinlikte, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın da ziyaret ettiği Çatalca Belediyesi standı ve sergilediği ürünler büyük ilgi görürken, vatandaşlara ikram edilen kış karpuzu büyük beğeni topladı. 

 

Çatalca Belediyesine Plaket Verildi

 

Etkinlik sonunda, Bafra Belediyesi tarafından takdim edilen plaketi, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara adına, Belediye Başkan Yardımcısı Fehmi Akyüz aldı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —