Yerlikaya, Batman'da Kardeşlik ve Huzur Mesajı Verdi
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman'da düzenlenen "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"na katılarak, bölgedeki huzur ve güven ortamının güçlendirilmesine yönelik önemli mesajlar verdi. Toplantı sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin binlerce yıldır farklı dil, din ve kültürlerin bir arada yaşadığı bir mozaik olduğunu vurgulayan Yerlikaya, bu toprakların kardeşlik hukukunun en güzel örneklerini sunduğunu belirtti.
"BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILDI"
Yerlikaya, yaptığı konuşmada Türk, Kürt, Arap, Sünni ve Alevi vatandaşların tarih boyunca birlikte mücadele ettiğini ve zor zamanlarda birbirine kenetlendiğini ifade etti. "Bu milletin her ferdi, nice badirelere birlikte göğüs germiş; kardeşlik hukukunu hiçbir zaman bozmamıştır. Aynı bayrak altında, ortak değerler etrafında kenetlenerek, ülkemizin geleceğine hep birlikte yürümüşüzdür" dedi.
"TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde terörden arındırılmış bir Türkiye hedefine odaklandıklarını belirten Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığı olarak, Türkiye Yüzyılı'na yakışır güvenli bir ülke inşa etmek için canla başla çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" şeklinde konuştu.
"BATMAN'DA HUZUR VE GÜVEN ORTAMI GÜÇLENİYOR"
Batman'da son dönemde yapılan çalışmalarla huzur ve güven ortamının önemli ölçüde sağlandığını belirten Yerlikaya, "Bölgedeki vatandaşlarımızın desteği ve güveni, bu sürecin en önemli unsuru oldu. Batmanlı kardeşlerimizle birlikte, Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
"KAMUOYU BİLGİLENDİRİLMEYE DEVAM EDİLECEK"
Toplantıda alınan kararlar ve yapılacak çalışmalar hakkında kamuoyunun düzenli olarak bilgilendirileceğini belirten Yerlikaya, "Huzur ve güven ortamını daha da güçlendirmek için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Müdürü Gürkan Bayoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Atatürk Öğretmen Evi Müdürü Muhammed Lütfullah Güvenç, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Yunus Emre Kakı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanlarından Engin Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Marmara Nakliyeciler Derneği Başkanı Halil Kanat, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Siyasetçi ve iş adamı Serdal Güzel, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı gazeteci yazar Tuncer Dağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Dalyan Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Yonca Yaman, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyyüp Günay, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.