Yerlikaya, Batman'da Kardeşlik ve Huzur Mesajı Verdi
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman'da düzenlenen "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"na katılarak, bölgedeki huzur ve güven ortamının güçlendirilmesine yönelik önemli mesajlar verdi. Toplantı sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin binlerce yıldır farklı dil, din ve kültürlerin bir arada yaşadığı bir mozaik olduğunu vurgulayan Yerlikaya, bu toprakların kardeşlik hukukunun en güzel örneklerini sunduğunu belirtti.
"BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILDI"
Yerlikaya, yaptığı konuşmada Türk, Kürt, Arap, Sünni ve Alevi vatandaşların tarih boyunca birlikte mücadele ettiğini ve zor zamanlarda birbirine kenetlendiğini ifade etti. "Bu milletin her ferdi, nice badirelere birlikte göğüs germiş; kardeşlik hukukunu hiçbir zaman bozmamıştır. Aynı bayrak altında, ortak değerler etrafında kenetlenerek, ülkemizin geleceğine hep birlikte yürümüşüzdür" dedi.
"TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde terörden arındırılmış bir Türkiye hedefine odaklandıklarını belirten Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığı olarak, Türkiye Yüzyılı'na yakışır güvenli bir ülke inşa etmek için canla başla çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" şeklinde konuştu.
"BATMAN'DA HUZUR VE GÜVEN ORTAMI GÜÇLENİYOR"
Batman'da son dönemde yapılan çalışmalarla huzur ve güven ortamının önemli ölçüde sağlandığını belirten Yerlikaya, "Bölgedeki vatandaşlarımızın desteği ve güveni, bu sürecin en önemli unsuru oldu. Batmanlı kardeşlerimizle birlikte, Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
"KAMUOYU BİLGİLENDİRİLMEYE DEVAM EDİLECEK"
Toplantıda alınan kararlar ve yapılacak çalışmalar hakkında kamuoyunun düzenli olarak bilgilendirileceğini belirten Yerlikaya, "Huzur ve güven ortamını daha da güçlendirmek için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, spora gönül vermiş ve geleceğini bu alanda şekillendirmek isteyen pırıl pırıl gençlerimiz için harika bir hizmete daha imza atıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt halkı için oldukça önemli ve umut verici bir gün yaşandı. Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, kalabalık nüfusuyla İstanbul’un kalbi olan esenyurtta.
Haber: Meral Çetiner / Antalya - Alanya’mızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan emniyet teşkilatımıza yakışır bir yenileme çalışması tamamlandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, Türkiye’nin Suriye politikalarında Türkmenlerin eşit haklara ve adil temsile sahip olması gerektiğini vurguladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Yeşilköy Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi, 22–25 Ocak tarihleri arasında Ardahan’ın kültürünü, lezzetlerini ve dayanışma ruhunu ağırlayacak.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Milletvekili Mehmet Akalın, yerel basının yaşadığı ekonomik ve yapısal sorunlara dikkat çekerek, basının desteklenmemesi halinde kamuoyunun doğru bilgiye ulaşmasının zorlaşacağını vurguladı.
Haber: NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Kıymetli vatandaşlarım, bugün yüreğimizi sızlatan, sabrımızı zorlayan alçakça bir hadise üzerine konuşmak istiyorum.
Haber: NEZİR KARAYÜN / İSTANBUL - Gönlümüzde taht kuran, en kederli anımızda dert ortağımız, en neşeli günümüzde eğlencemiz olan o büyülü kutu yani radyo için yine söz sırası millete geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, pazarın kapatılmasına ilişkin belediye kararını eleştirerek esnafın mağdur edildiğini söyledi.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - İstanbul Ardahan Kültür Evi, On Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da gazetecilerle bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Hamzabeyli Gümrük Sahası’nda bir tırda 220,7 kilo kokain ve 69 kilo skunk ele geçirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Edirne Valisi ile Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Adana’nın Çukurova ilçesinde iş yeri sahibinin hayatını kaybettiği silahlı saldırının şüphelileri, yurt dışına kaçma hazırlığındayken Edirne’de polis ekiplerince yakalandı.
Türkgenç, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda bu mübarek gecenin milletçe birlik, kardeşlik ve manevi diriliş için önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.