Yerlikaya, Batman'da Kardeşlik ve Huzur Mesajı Verdi
HABER / NEZİR KARAYÜN / YEHA - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Batman'da düzenlenen "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"na katılarak, bölgedeki huzur ve güven ortamının güçlendirilmesine yönelik önemli mesajlar verdi. Toplantı sonrası sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin binlerce yıldır farklı dil, din ve kültürlerin bir arada yaşadığı bir mozaik olduğunu vurgulayan Yerlikaya, bu toprakların kardeşlik hukukunun en güzel örneklerini sunduğunu belirtti.
"BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU YAPILDI"
Yerlikaya, yaptığı konuşmada Türk, Kürt, Arap, Sünni ve Alevi vatandaşların tarih boyunca birlikte mücadele ettiğini ve zor zamanlarda birbirine kenetlendiğini ifade etti. "Bu milletin her ferdi, nice badirelere birlikte göğüs germiş; kardeşlik hukukunu hiçbir zaman bozmamıştır. Aynı bayrak altında, ortak değerler etrafında kenetlenerek, ülkemizin geleceğine hep birlikte yürümüşüzdür" dedi.
"TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde terörden arındırılmış bir Türkiye hedefine odaklandıklarını belirten Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığı olarak, Türkiye Yüzyılı'na yakışır güvenli bir ülke inşa etmek için canla başla çalışıyoruz. Bu hedefe ulaşmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" şeklinde konuştu.
"BATMAN'DA HUZUR VE GÜVEN ORTAMI GÜÇLENİYOR"
Batman'da son dönemde yapılan çalışmalarla huzur ve güven ortamının önemli ölçüde sağlandığını belirten Yerlikaya, "Bölgedeki vatandaşlarımızın desteği ve güveni, bu sürecin en önemli unsuru oldu. Batmanlı kardeşlerimizle birlikte, Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
"KAMUOYU BİLGİLENDİRİLMEYE DEVAM EDİLECEK"
Toplantıda alınan kararlar ve yapılacak çalışmalar hakkında kamuoyunun düzenli olarak bilgilendirileceğini belirten Yerlikaya, "Huzur ve güven ortamını daha da güçlendirmek için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.