Yılmaz “Bir Şey Değişecek, Her Şey Değişecek”

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “2023 yolunda 23 dev proje” temalı tanıtım toplantısında Silivri için projelerini anlattı.

İSTANBUL 7.03.2019 18:42:02 3878 0
Yılmaz “Bir Şey Değişecek, Her Şey Değişecek”

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “2023 yolunda 23 dev proje” temalı tanıtım toplantısında Silivri için projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’ın proje tanıtım toplantısına MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu ve çok sayıda kişi katıldı.

“2023 Yolunda 23 Dev Proje”

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan yetki isteyeceği projelerini tanıttı. Gerçekleştirilen toplantıya binlerce kişi katıldı. “2023 yolunda 23 dev proje” temalı toplantıda, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı hedeflenen süre içerisinde büyük projelerin Silivri’de hayata geçirileceği müjdelendi.


“Silivri’yi Hizmetle Buluşturmaya Geliyoruz”

Ulaşımdan yatırıma, eğitimden spora, kültürden sanata çok yönlü vizyon projelerin müjdesini veren Yılmaz, “Bir şey değişecek, her şey değişecek. Silivri’yi hizmetle buluşturmaya geliyoruz” dedi.

Kürsüye gelen Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, her bir projeyi anlatarak içeriği hakkında detaylı bilgiler paylaştı. “Bir şey değişecek, her şey değişecek. Silivri’yi hizmetle buluşturmaya geliyoruz” mesajı verdi.

Yapılacak Projeler!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz’ın hayata geçireceği 23 projeden bir kaçı şöyle:

1 - Planlı Silivri: İşe her işin başı plan ve planlama diyerek, ilçenin imar planları hazırlanıp hızla uygulamaya geçilecek. İlçe bütününün 1/5000 nazım imar planları ve 1/1000 uygulama imar planları tamamlanacak, planlı alanlarda imar uygulamaları başlanacak. İlçenin kentsel dönüşüm strateji planını hazırlanacak.

2 - Metrobüs Ve Hızlı Tren: Silivri, Metrobüs ile İstanbul’a bağlanacak, Tuzla’ya kadar entegre ulaşım ağının içine alınacak. Hızlı Tren ile İstanbul ve Edirne, Silivri’de buluşturulacak.

3- Kavşak Düzenleme Projeleri: D-100 Karayolu üzerindeki kavşak düzenlemeleriyle can ve mal kayıplarının önüne geçmek amacıyla trafik rahatlatılacak. 13 noktada kavşak düzenlemesi ve E-5 Silivri merkezi için katlı kavşak projesi hayata geçirilecek. KİPA AVM önünde yapılacak olan katlı alt geçitle şehrin iki yakasını birleştirirken, geçidin hemen üstünde de harika bir kent meydanı oluşturulacak.

4- Kültür Ve Eğitim Merkezi: Silivri’ye, içinde Kültür ve Eğitim Merkezi, Buz Pisti, Çocuk Akademisi, Kütüphane ve Sosyal Tesisler olan 50.000metre karelik modern bir Kent Parkı kazandırılacak. 

5- Prestijli Caddeler: Caddeler, Meydan Düzenleme ve Yayalaştırma Projeleri, asfalt, kaldırım, yağmur suyu ve parke taşı uygulamaları ile Silivri daha modern, daha şık bir görünüme kavuşturulacak.

6- Gençlik Merkezleri: Gençlerimizin sosyal ve sportif etkinliklerde buluşacağı Gençlik Merkezleri yapılacak.

 


 

 

 


Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret

Yüksek ilgi, ayrımcılık yapmamak, bir de gerçekten hizmet verirken topyekun, tüm karma duyguları içinde tutan, nitelikli, liyakatli, ahlaklı davranan herkesin bizimle yol yürüyebileceğini ispat eden, hassas bir dönemi yöneteceksin

Gürpınar Sahili Düzenleniyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay ve İBB Fen İşleri Daire Başkanı Recep Korkut ile birlikte Gürpınar Sahil’de incelemelerde bulundu.

Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Balık tezgahlarında bereket devam ediyor. En verimli sezonlardan birini geçirdik diyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucu Balıkçı Kenan Balcı, istavrit, sardalya, tirsi ve sarpa balıklarının kilosunun 100 liraya düştü.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.