Tarih: 01.01.0001 00:00 4787

Yolumuz Uzun...!

Türk Kızılay’ı Büyükçekmece Şube Başkanı ve Dürüm Et Lokantaları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Çiftçi, “ Hedefimiz ülkemizin kan ihtiyacının 100’ünü karşılamak, yerel anlamda ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaşmaktır.”

Yolumuz Uzun...!

Yolumuz Uzun...!

Türk Kızılay’ı Büyükçekmece Şube Başkanı ve Dürüm Et Lokantaları Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Çiftçi, “ Hedefimiz ülkemizin kan ihtiyacının 100’ünü karşılamak, yerel anlamda ihtiyaç sahiplerine doğrudan ulaşmaktır.”

Geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Türk Kızılay’ı Büyükçekmece Şube Başkanı Atilla Çiftçi, faaliyetlere hızlı başladı. Gazetemize yapmış olduğu açıklamasında, “Ülkemizin kan ihtiyacının 86’sını karşılayabiliyoruz amaç ve hedefimiz 100’ünü karşılamaktır” dedi. Türk Kızılay’ı, Büyükçekmece bölgesinde devamlı olarak kan alma araçlarını bulunduruyor ve her salı günü bankalar caddesindeki alanda ekipler görevlerini sürdürüyor. Aynı zamanda Büyükçekmece’de merkezi bir kan alım noktası oluşturularak vatandaşın ulaşımında kolaylık sağlanacağı belirtildi.

“Hizmete Hazırız”

Çiftçi: “Biz bu binaya geldiğimizde kullanılmaz atıl bir durumdaydı. Kendi imkânlarımızla binanın gerekli tamir ve tadilatlarını yaptırdık. Ben yeni Türk Kızılay’ı gönüllüsü değilim daha öncede 90’lı yıllarda Hadımköy beldesinde şube başkanlığı yaptım, Türk Kızılay’ının işleyişini çok iyi bilenlerdenim. Bu görevi aslen talep etmedim ama büyüklerimizin tevdi etmesi ile başladım. Vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için bütün imkânlarımla çalışmaya hazırım.

“Gönüllülük Esastır”

 Türk Kızılay’ında kimse maaş almaz gönüllük esasıyla çalışmalar sürdürülür. Biz bunu vatanımız, milletimiz için yapıyoruz. Türkiye genelinde 760 tane şubemiz var. Biz duyarlı iş adamlarına ve vatandaşlarımıza verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Duyarlı vatandaşlarımızın getirdiği malzemelerden kullanılabilecek olan eşyaları alıyoruz. Bu işi kimsenin kalbini kırmadan, incitmeden yapıyoruz.

“Katarakt Ameliyatı Ücretsiz Yapılacak”

Aynı zamanda Büyükçekmece yönetimi olarak çok güzel çalışmalara imza atacağız. Nüfusu 100 binin altındaki bütün yerlere temsilcilikler verilecek. 100 binin üstündeki yerlere de şubeler açılacak. Ayrıca Büyükçekmece Şube Başkanlığı olarak bölgemizde hatırı sayılan bir göz doktoru ile yapılan iş birliği ile vatandaşlarımızın katarakt ameliyatlarını ücretsiz olarak yaptıracağız. Yapılması planlanan diğer önemli çalışma ise, muhtarlarla doğrudan irtibat kurularak ihtiyaç sahiplerinin doğrudan ulaşacağız” dedi.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.