Zabıta Ekipleri Öğrenciler İçin Görev Başında

Zabıta Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle sabah saatlerinde ve çıkışlarda, öğrencilerin güvenliği için aktif olarak sahada yer alıyor.

GÜNCEL 20.09.2024 10:01:26 31 0
Zabıta Ekipleri Öğrenciler İçin Görev Başında

Zabıta Ekipleri Öğrenciler İçin Görev Başında

Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi 2024-2025 eğitim-öğretim yılında da öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için gerekli önlemleri aldı. Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle sabah saatlerinde ve çıkışlarda, öğrencilerin güvenliği için aktif olarak sahada yer alıyor.

TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERDE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

Zabıta ekipleri, öğrencilerin özellikle trafiğin yoğun olduğu okul önlerinde güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmelerine yardımcı oluyor. Yaya geçitlerinde, ışıklarda ve kavşaklarda öğrencilerin güvenliği için çalışan ekipler, trafiğin de sorunsuz bir şekilde akmasını sağlıyor. Öğrencilerin okul giriş-çıkış saatlerinde güvenliği ön planda tutuluyor ve ekipler bu saatlerde denetimlerini sıklaştırıyor.

OKUL ÖNLERİNDEKİ DENETİMLER SIKLAŞTI

Beylikdüzü zabıta ekipleri, sadece öğrencilere yardımcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda çevredeki kafelerde denetimler yaparak çocukların sağlığını koruma amacıyla da çalışmalar yürütüyor. Okul önlerinde park eden araçlar trafiğin sıkışmasına neden olabiliyor. Bu nedenle zabıta ekipleri, trafik akışını engelleyen araç sahiplerini uyararak kaza ihtimallerini ve gecikmeleri önlemek için çaba gösteriyor. Vatandaşların taleplerine de kulak veren ekipler, trafiğin daha düzenli işlemesi için sahadaki varlıklarını sürdürüyor.

TRAFİK VE GÜVENLİK İÇİN KESİNTİSİZ HİZMET

Beylikdüzü Belediyesi’nin öğrencilerin güvenliği ve trafik düzeni için sağladığı bu hizmet, eğitim-öğretim dönemi boyunca kesintisiz olarak devam edecek. Öğrencilerin okullarına ulaşımı sırasında oluşabilecek her türlü aksiliğin önüne geçmek için sabahın erken saatlerinden itibaren görev başında olan zabıta ekipleri, şehir içi trafiğinin sorunsuz bir şekilde işlemesine de katkı sunuyor.

Haber: Nezir KARAYÜN


Wushu Kung-Fu'ya Çelik, Aday...

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu’nun eski başkanı Cemal Çelik, federasyon başkanlığına adaylığını açıkladı.

Küçük Çınar’ın Hayata Tutunmasına Destek Olun!

Özer, DMD (kas hastalığı) ile mücadele eden 5 yaşındaki Çınar Güzel için başlatılan bağış kampanyasına destek çağrısında bulundu. Çınar’ı evinde ziyaret eden Özer, küçük çocuğun sağlığına kavuşabilmesi için hayırseverlere çağrı.

Ödüllü Yarışmaları Başlıyor…

Ödüllü yarışmalar için başvuruları kabul etmeye başladı. İlçe sınırlarında yaşayan öğrenci ve öğretmenlerin katılım sağlayabileceği bu yarışmalar, altı farklı kategoride gerçekleşecek.

Okul Kantinleri Mercek Altında

Öğrencilerin sağlığını ön planda tutan bu denetimler, kantinlerde satılan ürünlerin hijyen standartlarına uygunluğunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapıldı.

Zabıta Ekipleri Öğrenciler İçin Görev Başında

Zabıta Müdürlüğü, okulların açılmasıyla birlikte özellikle sabah saatlerinde ve çıkışlarda, öğrencilerin güvenliği için aktif olarak sahada yer alıyor.

Anne ve Bebeklerin Gözde Mekanı Oldu

0-3 yaş aralığındaki çocuklar için hizmet veren kütüphane, aylık ortalama 2 bin 500 kullanıcıya ulaşarak büyük bir ilgi gördü.

Özdemir, Katliamı Dünyaya Duyuruyoruz…

Bağcılar’da Çocuklar, Gazze’deki Zeytin Ağacı Katliamını Zeytin Çekirdeğinden Tespih Yaparak Protesto Etti.

Beslenme Saatine Ödül…

Beylikdüzü Belediyesi'nin “Beslenme Saati” Uygulaması Sürdürülebilir İş Ödülleri 2024'te Ödüle Layık Görüldü

Türkgenç; Her Zaman Devletimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz…

Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Türkgenç’ten Kaymakam Bülent Karacan’a Ziyaret.

Özel, Askıda Yemek Uygulaması Başlıyor…

Ülke genelindeki 49 Kent Lokantası'nda kısa süre içinde "Askıda Yemek" uygulamasını başlatacaklarını belirten Özel, bu uygulamanın toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini vurguladı.

Soylu: : Dünya’daki Uyuşturucuyu CIA Yönetiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medyadaki paylaşımında, Süleyman Soylu’nun, “Amerika Afganistan’ı uyuşturucu merkezi yaptı. Dünya’daki uyuşturucuyu CIA yönetir” açıklamasına dikkat çekildi.

12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan yeni Valiler Kararnamesi ile 16 ilin valisi değiştirildi. Ayrıca, 12 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. Bu önemli karar, Resmi Gazete’de yayımlanarak resmen yürürlüğe gir

55 Ülkeden Bilim İnsanları Katıldı

Uluslararası Tarım, Biyoloji Ve Yaşam Bilimleri Konferansı Trakya Üniversitesi'nde Başladı 55 Ülkeden Bilim İnsanları Katıldı.

Konsey, Yeşil ve Doğal Alanları Korumaya Kararlı

Esenyurt’ta Temizlik İşleri Projesine Yeniden Değerlendirme Çağrısı, Kent Konseyi, Yeşil Ve Doğal Alanları Koruma Konusunda Kararlı.

Artar; Hedef Daha İleri ve Çağdaş Eğitim

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar'dan İlk Toplantısında, Hedef Daha İleri ve Çağdaş Eğitim seviyesine ulaşmak olacak dedi.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.