10.01.2022 17:10:00

2031

Hasan HASRAT

2022 Yılı Bizi Neler Bekliyor?

 

2022 yılın numoroloji sırlarını araştırmacı yazar, metafizik, yaşam koçu Hasan Hasratli sizlere sunuyor.

Göründüğü gibi dünyamız çok hızlı değişmeye devam ediyor.  Bir kaç yıl önce hayel gibi görünen şeyler, bugün bizim gerçekliğimizdir.  Ve değişen bir dünyada nasıl hayatta kala bilir?  Kendime nasıl destek bulurum?

2022'de hepimizi neler bekliyor merak ediyorsunuz? O zaman bu numoroloji yazimi okumakta fayda olabilir.

2022 temelde maksimum enerji ve performans içerir.

Nümerolojide 2 SAYI (ve bir yılda en fazla üç ikili), etkileşim yeteneği, enerji değişimine işaretidir.  Çağımızın ana kaynağı enerjidir.  Bu yüzden esnek olmak, değişebilmek, yeni şeylerle bütünleşebilmek çok önemlidir.  Eskisi gibi yaşamak, her şeyin normale dönmesini beklemek imkansız değil. Benim düşüncem ise eskini beklemek değil, eskiden daha iyi değişmek gerekli!

Ve hala direnirseniz, değişmek istemiyorum diyorsanız,  o zaman 2024'te pişman olacaksınız ( değişimle barışmayanlar için yıl zor olacak ).

2022 hızlı bir yıl olacak.  O yüzden hepimizin hızlı, aktif ve esnek olması gerekiyor. Ancak bu gibi durumlarda, kaymamak için "direksiyonu" iyi tutmak ve bırakmamak önemlidir.  Bu nedenle, bu yılın negatif enerjisi olan kaosa girmemek ve kendinizi gereksiz yere gömmemek için her zaman doğru olan plana sadık kalın. Unutmayın yılın negatif enerjisiden kendimizi uzak tutmak için konsantrasyon ve disiplin çok önemlidir.

Gelecek yıl için planlarınız ne kadar gerçekçi ve net olursa, istediğinizi elde etme olasılığınız o kadar artar.  Bunalmayın ve çok büyük planlar yapmayın. Yılın negatif enerjisi olumsuz olarak içimizdeki korkuları açığa çıkarabilir ve bizi gereksiz kötü düşüncelere yönlendirebilir.

 

Yılın  numeroloji hesabı:

 

+6  (2 + 0 + 2 + 2 = 6).

 

Altı paradır, kazanma yeteneği.  Ancak asıl mesele, eylem ve rutine dalma, başlamış olanı sonuna kadar bitirme yeteneğidir.  Altı yılın merkezinde yer alıyor, bu da birçokları için 2022'nin mali açıdan elverişli olabileceği anlamına geliyor.  Bu nedenle, fırsatı kaçırmayın.

Bununda unutmayın: yeni değişim bazı işleri artık gereksiz hale getirilecektir.

 

-6

Eksi içinde altı, krizler, başarısızlıklar, kayıplar ve hastalıklar verir.  Bu nedenle, yıl için planlarınıza sağlık hizmetlerini dahil ettiğinizden emin olun (uzun süredir kontrol ettiniz mi?) Ve ebeveynler ve akrabalarla ilişkiler kurun.

Çünkü aile ile etkileşim  para enerjisi  akışımızı iyileştirebilir. Ama düşüncelere dikket edmeniz çok önemli, karışık düşünceler para enerjisini bloke edebilir.

Gelecek yıl finansla uğraşmak güzel olurdu, mükemmel bir çözüm ise finansal konusunda eğitim almak çok iyi olacak. Kendinize büyük yatırım yapmış olacaksınız.  ( Yoksa"mutluluk" için dilek haritaları çizerek kalacaksınız)

Her konuda akıllı yatırım yapmak faydalıdı. Yeni dünya ile alakalı bir meslek edinmenize, eski bilgileri güncellemenize yardımcı olacak eğitim, her zamankinden daha alakalı. Bunu unutma, hızlı ve esnek olanlar kazanacak.

Enerjimiz bizim ana kaynağımızdır. Bir plan geliştirin, konsantre olun, dikkatiniz dağılmasın, kaderin senin elinde. Onu iyi yönetmen lazım.

 

Her birimizin enerjisi farklı olduğu gibi, yılın enerjisi de her birimizi farklı etgiler.

O yüzden yazımın devamını okumak belki size yön veren bilir.

 

Doğum tarihine göre 2022'de sizi neler bekliyor?

 

 Örneğ:  15 Şubat = 1 + 5 + 2

 

 Toplam: 8

 

 Ardından, mevcut yılın sayısını hesaplıyoruz:

 

 2 + 0 + 2 + 2 = 6

 

 Sayımızı yılın sayısına ekliyoruz:

 

 8 + 6 = 14

 

Döngüde sadece dokuz yıl olduğundan, son numaranızın tek haneye getirilmesi gerekiyor:

 

 1 + 4 = 5

 

Yılın numoroloji enerjiniz: 5

 

Hangi numaraya sahip olduğunuzu hesaplayınız ve bu numaranın altında kişisel yılınızda sizi neler beklediğini okuya bilirsiniz.  Bir sonraki takvim yılının, mevcut yılın tarihini değiştirerek yeniden sayılması gerekecektir.

 

 1. YIL - BAŞLANGIÇ SÜRESİ

 

Hareket etmek, eğitime başlamak, iş değiştirmek, yeni ilişkilere başlamak uygundur.  Döngünün ilk yılı mümkün olduğunca sorumlu olmalı ve kendi başınıza hareket etmelisiniz.  Gökyüzünden üzerinize bir şey düşmesini beklemeyin, kaderinizi kendi elinize alın.

 

 2. YIL - İŞBİRLİĞİ YILI

 

Bu yıl diplomatik nitelikleriniz için mümkün olan her şekilde test edileceksiniz. En önemlisi insanlarla nasıl iletişim kuracağınızı, onları dinlemeyi ve duymayı nasıl bilirsiniz.  Bu yıl biraz aile sorunları kötüleşe bilir, o yüzden ilişkilere çok dikkat etmek de fayda var.  Aslında bir ceza değil, Evren ilişkilere dikkat etmeyi için sizi uyarıyor.

 

 3. YIL - İLHAM, YARATICILIK YILI

 

Bu en eğlenceli yıl. Fikirler kafaya girer ve hemen uygulanmasını gerektirir.  Bu nedenle önemli olan ne varsa arka plana koymamalıyız.  İçine kapanık kişiler insanlarla daha sık dışarı çıkmalıdır. Arkadaşlarla tanışın, sinemaya ve sergilere gidin, çünkü yeni uğur getirecek fikirlerin nereden geleceğini asla bilemezsiniz.  Bu yıl yaratıcı çalışmalar ve yeni projeler için idealdır.  Evren  sizi destekleyecek.

 

 4. YIL - ÇALIŞMA YILI

 

Aslında her yıl çalışıyoruz.  Yılın bu enerjisinde olması, işin zor ve stresli bir şekilde verilmesini sağlayacaktır.  Düşünceniz de ki yanlış,  patron iyi bir olmadığı için değil, içsel durumunuz sınırda olduğu için. Sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz, yoksa zara göre bilirsiniz.  Bu durumda meditasyon yapmaya ve daha fazla dinlenmeye çalışın.

 

 5. YIL - DEĞİŞİM YILI

 

Değişimler sadece çevrenizde değil, içinizde de gerçekleşecek.  Bu yıl yeni bir şey isteyeceksiniz, bir hareket, işe farklı bir yaklaşım, kendinizde veya sevdiklerinizde bir şeyleri değiştirme arzusu olacak. 

Yılın farklı enerjisi uyarıyor: planlarınızın son anda çökebileceğine hazırlıklı olun, bu nedenle dönüş biletleri satın alın ve herhangi bir değişikliğe uyum sağlamaya hazır olun.  Koşullarla savaşmayı bırakın, kaybeden siz olursunuz. Evrende olan her şey en iyisi içindir düşünün.

 

 6. YIL - AİLE YILI

 

Bu yıl bir daire almak veya satmak, taşınmak, mobilya değiştirmek, yeniden düzenleme yapmak iyidir.  Aşkınızla tanışmak, evlenmek veya boşanmak, hamile kalmak için birçok şansınız var.  Akrabaların kendilerini hatırlatmaya başlama olasılığı yüksek (yarın size geleceğiz, bir yerlere gitmek istiyoruz gibi), O yüzden şaşırmayın.

 

 7 YIL - KENDİNİZİ TANIMA YILI

 

Bu yıl kelimenin tam anlamıyla hayatın sorularına cevap arıyor olacaksınız.  Ben kimim?  Kaderim nedir?  Ne yapmalıyım?  Kendi yeteneklerinizi öğrenme, kendinizi tanıma yılıdır.  Sert önlemler almamak daha iyidir.  Aslında sizin bu yıl çok iyi bir yaşam koçuna ihtiyacınız olacak diye düşünüyorum.

Kendinizi yeniden keşfetmeye yardımcı olacak. Buda sizi çok daha iyi htirecektir. 

 

 8. YIL - BİR BAŞARI YILI

 

Harika bir başarı enerjisi dolu yıl. Tabi ki döngünün önceki bölümünde ( yeni yıla geçerken )  kanepede uzanmadıysanız, ancak ileriye doğru yürüdüyseniz.

Şöhret, para, fırsat sizinle. Bunu değerlendirmek gerekiyor.  Maddi enerjinizi güçlendirmek için harika fırsatlarla dolu bir yıl bekliyor.

 

 9. YIL - DÖNÜŞÜM YILI

 

Döngünün son yılı ipucu veriyor gibi görünüyor: yeni bir şey düşünün, diğer tarafa bakın.  Bu yıl geçmişle ayrılmanız gerekiyor (evdeki çöpleri atın, kullanmadığınız eşyaları ihtiyacı olanlara verin,  eskiye takılıp kaldığınız konuları bırakın, eski gereksiz insanların numaralarını bile silin).  Ama asıl önemli olan eski görüşlerden, dünya görüşünden, yoksulluk düşüncesinden, umutsuzluktan ve hasretten kurtulmaktır.  Sonuçta, önümüzde yeni bir döngü var. Yeni bir eve taşınmak gibi. Farklılık, yenilik çok gerekli.  Sizi yavaşlatan her şeyi hayatınızdan silseniz , pozitif enerji o zaman size dönecek.

Kişisel enerjileri bilmek, kendi yaşamınızda denge kurmak ve neye dikkat etmeniz gerektiğini anlamak gerekli.


Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması
Bayramı gönüllerince kutladılar
Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti
Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!
Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da
ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:
Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı
Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında
Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz
Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!
Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı
Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret
Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.