16.06.2020 10:06:37

1852

Gülcan TİLKİ

Bazen Yalnız Kalmak Istıyor Insan!! 

 

 Bir başına ve kendiyle ilgilenmek istiyor biraz da

 

Bir an oluyor aynada, kendini bunca zaman nasıl da ihmal ettiğinin farkına varıyorsun, solgun yüzünü görüyorsun ve kendini nasıl boş vermiş olduğunu anlıyorsun. İnsan kendini bu şekilde görünce üzülüyor tabi, pişmanlık duyuyor ve solgun rengine birde gözyaşı ekliyorsun.

 

Bence de kendine zaman ayırmalısın biraz. Maalesef ayırmıyoruz ya da ayıramıyoruz ama inanın bir insan istedikten sonra yavaş yavaş da yaşam şeklini ve alışkanlıklarını değiştirebiliyor. Hayat sevdiğin kişiden ibaret değildir. Her şeye katlanıyorsan en ufak şeyden mutluluk duyuyorsan bu onu sadece sevdiğin ve saygı gösterdiğin içindi. Ama çok yanlış şeyler var sevgi seni göklere çıkarmıyor. Kim seni çıkaracak bu psikolojik bunalımdan. Biraz kendisi ile kalmalı insan kendisi için savaşmalı mücadele etmeli. Oysaki hayat yasamak için çok güzel. insanlar düşüncesiz ve bencil!! 

İlk basta neler vadedersin sonrası tam bir cehennem.

 

Yazıyı sonlandırmadan bana anlam katan ve yön veren sözlerden birini de yazmak istiyorum;

Kendinizi, kendinizle zaman geçirmeyi yalnızlık sanmayacağınız şekilde yetiştirin.  .Dünyaya Yeniden Gelmiş Gibi Olayım kadar Olayım ki Bebek Gibi Kokayım Yeniden. Yeniden Öğreneyim Okuma Yazmayı Ve de Oyun Oynamayı Ama Hayatla Değil Çocukça Oyunları... Körebe Oynayayım Mesela Kapayayım Gözümü Ve Açtığımda Değişsin Dünya. Değişsin Hayat. Saklambaç Oynayayım Yahut Saklanayım En Ücra Köşelere Bulamasın Beni Karamsarlığım Geçmişim Gelmesin Peşimden Kovalamaca Oynarken Ardımda Bırakayım Acılarımı. Gözyaşlarımı Uçurtma Yapıp Uçurayım Göklere Yağmur Olup Yağsınlar Gitsinler.

 

Ağır mı geliyor Bir Zaman Sonra Her şey İnsana Yoksa Ben mi Ağırım Bu Dünyaya. Kaçta Kaçı Toplarsam Bir Ben Ederin Acaba Yoksa Etkisiz Elemanıyım Anlamam ki Matematikten. Şiirler Yazsam Döksem İçimi Hangi Satırlarda Bulurum Benliğimi... Karmakarışık Darmadağınım Annem Görse Yüreğimdeki Dağılmış lığı kızar mı Odamı Dağınık Gördüğü Gibi.

 

Ben Yine Döneyim Hayatın Kendisine. Sorular Cevaplar Bitmiyor Zamanda Yetmiyor Üstelik Sorgulamaya. Hayatın Götürdüğü Yere Gitmek En İyisi Bu Saatten Sonra Gönüldeki Sevdayla. Bir Yol Çizmişim Yürüyorum Ama Nereye Bilmiyorum Hatalarımla Sevaplarımla Yaşanacak Günlerimi Yanıma Alıp Birde Asi Yüreğimle Sevdamı Yeni Bir Yola Giriyorum Ve Kendimi Ardımda Bırakıyorum Yeni Bir Ben Oluyorum Umutlarımla Ve İkiyi Var Onlar Diyorum.

 

Gülcan TİLKİ

 


KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?
Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi
Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!
Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor
Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu
Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor
Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)
Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız
Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor
Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu
Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim
Travmaları Aşmanın Yolları..!
İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret
Gürpınar Sahili Düzenleniyor
Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu
Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.