18.02.2019 11:33:56

4953

Nesrin Masarifoğlu

            

Adom Medya Yönetim Kurulu ve Türkiye Yerel Basın Birliği’nin Başkanı Sayın Nezir Karayün durmak nedir bilmiyor. Beylikdüzü ve İktidar Gazetesi, Büyük Türkiye Dergisi imtiyaz sahipliği,  yerelhaberim.net ve filashaber.com ile internet gazeteciliği; bunların yanı sıra yeni start.tv ile youtube kanalında hizmet vermesi, eğitim yazarlarını bir arada toplayan eğitim sitesi; benimde üyesi olduğum Sayın Karayün’ün Başkanlığını yaptığı  Türkiye’yi bir ağ gibi saran şubeleri ile Türkiye Yerel Basın Birliği bunların hepsi ama hepsi Adom Medya çatısı altında ve de Sayın Nezir Karayün’ün Başkanlığında. Sayın Nezir Başkan’ım Allah nazarlardan saklasın bunlar çok kısa zamanda başarılmış büyük işler. Günümüzde hepimiz biliyoruz ki halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan yerel ve ulusal sorunları ve çözümleri dile getiren Ulusal Basın, Yerel Basın ile varlığını sürdürüyor. O denli önemli. Sayın Nezir Başkanım bunun fazlasıyla farkında olmalı ki dur durak nedir bilmeden koşturuyor.

 

 Böylesine gayretin içerisinde olan bir Başkan çok kısıtlı vaktine rağmen bünyesindeki yazarları geleneksel hale getirdiği kahvaltı programları ile bir araya getirmekten de geri kalmıyor. Bunlardan biri de geçenlerde Nil Garden Cafe’de gayet sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen Adom Medya 2. Yazar Buluşmasıydı. Katılımcılar olarak biz köşe yazarları ve medya kuruluşlarının Sayın Nezir Karayün ve programın büyük oranda sorumluluğunu üstüne alan sekreteri Nilüfer Albayrak Hanım’ın konuklarıydık. Her ikisinin ve programın sponsoru Bizim Beylikdüzü Vakfının Başkanı Halis Kahriman’ın Güleryüz ve konukseverliklerinden son derece memnun kaldığımızı belirtmeden geçemeyeceğim. Nitekim program sonrası geri bildirimlerde teşekkürün yanı sıra bu organizasyonda sevginin gücü kazanmıştır ifadesi her şeyi özetlemektedir.

 

 

Kahvaltı esnasında Sayın Karayün bu kahvaltılarda sıra ile Belediye Başkan adaylarının istenirse ve isterlerse konuk edilerek kendilerini tanıtabileceklerini söyleyerek bugünkü adayın AK Parti Belediye Başkan Adayı Sayın Mustafa Necati Işık olduğunu belirtti. Sayın Işık İstanbul’da en genç aday olduğunu belirttiği konuşmasında kariyer geçmişi ve Beylikdüzü’nde gerçekleştireceği projelerden kısaca söz etti. “Gittikçe yüksek oranda artan 400 binlik nüfusu ile İstanbul’un en büyük ilçesi olmaya aday ilçenin en önemli sorununun iç ulaşım sorunu ve kalabalık sınıflar olduğunu belirterek önce eğitim ve spora önem vereceklerini beş tane okul projelerinin hazır olduğunu ayrıca Bilim ve Teknoloji Üniversitesini de ilçeye kazandıracaklarını ifade ettiler. Bu üniversite bilim ve uzay çağını yakalayacak bir üniversite olacak böylece ilçenin marka değeri artacak. Spor tesislerinin sayısının artırılacağını futbol sahası ve Dalış Merkezi kuracaklarını, metro müjdesi ile birlikte deniz ulaşımının da hayata geçirileceğinin ifade ettiler. Madde bağımlılığa ile mücadele edebilmek için ilçeyi muhteşem bir geleceğe taşımamız lazım diyerek hizmeti getirecek iradeye sahip çıkmak lazım ifadesi ile tanıtımlarını tamamladılar.”

 

 

 Beylikdüzü ilçesinde yaşıyorsak Belediye Başkan adaylarının projelerinden haberdar olmak en büyük hakkımız. Bir daha ki kahvaltıya oy çokluğu ile CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’ında konuk edilmesine karar verildi.

 

 

 Kahvaltıdaki notlarım bu kadar değil tabi. Sayın Nezir Bey’in aldığı şilti “benim başarımda hanımımın katkısı çok büyük” diyerek eşine teşekkür etmesi ve onun adına alması alkışlanacak ve örnek alınacak bir davranıştı.  Kahvaltının sponsoru olan Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Sayın Halis Kahriman’ın hitabeti, kahvaltının onur konuğu Balıkçı Kenan’ın balık üzerine yaptığı konuşmada ayrıca güzel ve dikkat çekiciydi. Kahvaltının sponsoru Bizim Beylikdüzü Vakfı’nın slayttan izlediğimiz çalışmaları birçok ailenin yüreğine “Çalınmadık Kapı, Girilmedik Gönül Kalmayacak” sloganı ile dokunmaları onların dertlerine çare olmaları da ayrıca takdire şayandı. Sayın Başkan Kahriman’ı bu özverili çalışmaları dolayısıyla ayakta alkışlamak gerektiğine inanıyorum.

 

Velhasıl nezih bir ortamda gerçekleştirilen bu kahvaltıyı planlayan, sponsor olan, katılan, emek veren herkese teşekkür etmek gerekir. En çok okunan yazarların aldıkları teşekkür plaketlerinden sonra çiseleyen yağmura aldırmadan kafenin kapısında verilen aile fotoğrafı İstanbul’un yoğun temposundan, piyasaların sıkışıklığından ve geçim gailesinden oldukça bunalan her bir yazarımız ve medya kuruluşumuz için bu kahvaltı tatlı ve dingin bir mola oldu.

 

            Sonra tabi her birimiz kendi tempomuza geri döndük… Teşekkürler Nezir Başkanım.   

           

 

 

 

 

 

 

 

 


Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu
Kamberoğlu, Egolarını Yenemediler..!
KADINLARA KORUNMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ
HOBİ BAHÇELERİ SAHİPLERİYLE BULUŞTU
BALIKÇI KENAN’DA UCUZ BALIK KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Balcıoğlu’ndan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret
Savunma Sanayi iftiraları rakamlarla çürüttü!
Kalp kapağı hastalıklarına dikkat!
Gümrük'ten 8 milyar TL'lik rekor yakalama!
İşsizlik verileri açıklandı
Motobike 2024'te Motosiklet Tutkunlarından Yoğun İlgi
Cinsel Durgunluk Sona Erdi
ÇEVİÇELLE'den Basın Bülteni
KAMUOYUNA DUYURULUR…
Ramazan Bayramı Çatalca’da Bir Başka Güzel...
Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi  
Nezir Karayün'den Polis haftası mesajı
Eczacı Şennur Erçeri, Polis haftası kutlama mesajı
Stratejik Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi
ENGELLİ VE YAŞLILARA BAYRAM TIRAŞI
Çatalca İlk Meclisini Güzel, Başkanla Yaptı

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.