5.05.2025 09:57:00

Dönen Dolaplar..!

 

İBB. LIĞINDA DÖNEN DOLAPLAR YAVAŞ YAVAŞ SU YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI YÜCE  ADALET EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR.

 

İMAMOĞLU'NUN Beylikdüzü'nde başlayan macerası ,serüveni İstanbul büyükşehir belediye başkanlığında son bulmuştur . Beylikdüzü'ndeki rüşvet dosyası şimdilerde açılmaya başladı. Korkunç rüşvet , şebeke ayağı tespit edildi. Milyonlarca doların hesaplara geçildi. Kimin eli kimin cebinde olduğu şimdilik belli değil . Söylentilere göre İmamoğlu aldığı rüşvetleri en az 200 kişi üzerine de olduğu tespit edilmiştir . Şimdi birbirlerinin aleyhine tanıklık yapmaya başlamışlardır . İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı ve Cumhuriyet Halk partisi içindeki muhaliflerin , tanıkların ve hatta rüşvet payından hakkını alamayanlar Cumhuriyet Halk partili hatta halk partili kırgınların harekete geçtiğini de biliyorlardı .

 

O yüzden ortada seçim yokken imamoğlunu cumhurbaşkanı adayı yapıp güya onu koruma altına alacaklardı. Çok aptalca düşünülmüş ama öyle bir zirveden bir başka çare de çıkmazdı başka da çare de bulamadılar. Çok iyi biliyorlardı ki imamoğlu'na dokunulursa ucu hepsine dokunacak çünkü hepsi oradaydı. Yakalanırlarsa hepsi gözaltına gidecek ama dosya kalın ve hesaplar tutmadı. İstanbul büyükşehir belediye kültür anonim şirketi Genel müdürü Murat Abbas gibi itirafçılar çoğalıyor benden de rüşvet istediler diyen yeni müteahhitler iş insanları ortaya çıkıyor yeni belgelerle mahkemeye intikal ediliyor çorap söküğü gibi geliyor yeni görüntüler gizli görüşmeler itirafçılar ortalıklarda çok bağırıp çağıranlar hatta zıplayarak algıyı yönetmeye hırsızlık yolsuzluk iddialarını örtmeye çalışıyorlar ama bu saatten sonra çok zorlanacaklardır . İmamoğlu İstanbul büyükşehir belediye çalışanları bazı örgüt elemanı şubeleriyle Bir otelde toplantı yapıyor toplantı öncesi otelin güvenlik kameraları kapatılıyor kameraların üzeri bantlarla kapatılmış imamoğlu nun koruması da gözaltına alındı garaj kapısından koca koca bavullar içeri giriyor koca bavulların içerisinde elbette ki paralar var sonradan söylediklerine göre bavulların içerisinde imamoğlu nu korumak için HAMMAR varmış.

 

Şimdi diyorlar ki bu yapılanlar imamoğlu nu korumak içinmiş. İmamoğlu alt tarafı bir belediye başkanı nereden niçin kimlerden koruyorsunuz ?hadi diyelim koruyorsunuz da güvenlik kameralarının üzerine neden bantlarla kapattınız. hani saldırı olursa imamoğlunu koruma amaçlı önlem alıyorsunuz da o güvenlik kameralarını üzerine bantlamak sonradan o saldırganın nasıl tespit edeceksiniz Adama sormazlar mı ? nereye baksan bir tutarsızlık var. Kameraları kapatmakta neyin nesi İmamoğlu ayrıca kiminle görüşüyor. CIA. ile mi MOSSAD ile mi KGB. ile mi görüşüyor bunu birisi çıksın izah etsin açıklasın . Hani sizin için şeffaflık tı esas dı o'kadar bilinmesi görülmemesi neyi kimden saklıyorsunuz? İstanbul büyükşehir belediye organize işler'İm bu kadar da gizli midir? bantla bantla nereye kadar herkesin gözünü de bantlayacak haliniz de yok .

 

Rüşvet ,yolsuzluk, irtikap , hırsızlık soruşturmasında daha neler neler çıkacağı da belirsizliğini koruyor . 200 milyar dolardan bahsediliyor imamoğlu nun yanındaki basın ordusundan da itirafçı elbette ki çıkacaktır. Yine söylentilere göre Aylık 150.000 lira maaş alanlar varmış . İçlerinde 500.000 1 milyon alan önemli gazeteciler de varmış tabii ki söylenti bunlar yargıya intikal etmiş pek yakında tespit edilip isimler ortaya çıkacaktır . Hani bir atasözü var yel esmeyince yaprak salınmazmış .

 

Biz de bekleyeceğiz yargının sonucunu her şey ortaya çıkacaktır. Yüce Türk milletinin fakir gurabanın yetim hakkını yiyenler adalete hesap vereceklerdir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu şüphesi olmasın .


İsmet ÜNAL

“Türkiye Enerjide Uluslararası Sahnede Daha Güçlü”
“Toplu Taşımanın Geleceği Adana’da Masaya Yatırıldı”
“Kombileri Doğru Kullanarak Tasarruf Etmek Mümkün”
Akaryakıtta Kayıt Dışı Dönem Bitiyor
4 İlde 6 Ayrı Suç Örgütüne Büyük Darbe
Raylarda Yeşil Dönüşüm Başladı
Tedarik Güvenliği Artık Ulusal Güvenlik Meselesi
Beyaz Saray'da Kadro Değişikliği
Ordulu STK Başkanlarından Başalan’a Ziyaret
Yunanistan'dan Girit Hamlesi
Deprem Hareketliliği Sürüyor
Araç Fiyatlarında Mayıs Şoku
Hıdırellez Coşkusu Türkiye’yi Sardı
Mayıs Ayı Enflasyon Verileri Merakla Bekleniyor
Çeltik Sezonu Hazırlıkları Başladı
Engelsiz Kafe Açıldı
Ertelenen Bayram Coşkusuyla Kutlandı
Bakan Tekin, TEKNOFEST Coşkusuna Ortak Oldu
Ukrayna’dan Tarihi Hamle
Gazze’de Açlık Büyüyor
Vatikan’da Papa Seçimi Yaklaşıyor

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.