10.03.2025 21:38:00

DOST MUSUN?

Ülkemiz ticari koşullarında maalesef ana bayilik yapısı ile geleneksel bayilik yapısı arasındaki önemli ayrımlar asla doğru yere oturmamıştır.

Geçmişten gelen ve ticaret yapılan her cariye bayi diyoruz ama aslen bu çalışma şeklinin içini dolduracak bir açıklama yapamıyoruz. Gerçek anlamda bayi, uzun alacak kaygısı yaşatmayan, size teminat ve yıllık satış hedefleri verebilen ticari oluşumdur.

Gelenekçi ticaretimizde mal alabilen her firma piyasada kendisini bayi olarak görüp lanse etmektedir. Onlar farkında olmasalar da sadece mal alan firmalardır.

Bu konuyu asıl yere getirecek olursam; arkadaşlıklarda aynen bu şekilde ilerler. 
Önce hayatımıza giren insanlar arkadaşımız olur. İlerleyen günlerde aramızdaki güven artar. Özel hayatımızı, zamanımızı paylaşmaya, birbirimizin dertlerine dertlenmeye başlarız. 
Hatta sıkıntıları için çözümler bulmaya ve mücadele etmeye başlarsak, işte o zaman ömürlük bir dostluk başlamış olur.

Ama kimin arkadaş kimin dost olduğunu arada yaşanmış olaylar ve duygular belirler.
Kalbinize iz bırakan dostlarla uzun bir hayat geçirmenizi dilerim.

10-03-2025


Onur ERDOĞAN

Erken Tanı Hayat Kurtarıyor!
Sokaktan Siber Dünyaya İstanbul’da Suça Geçit Yok!
Şubat Ayında Kültür Merkezinde Yıldızlar Geçidi Başlıyor...
Hizmette Yarışanların Zirvesi: İstanbul’un En Etkin Belediyeleri Belli Oldu!
Trafiğe Master Plan Nefesi!
Mecliste Adalet Vurgusu…
Özyolcu; Yeni Döneme Bayrak Sevgisiyle Başladık
Postacı; İlk Dersimiz Bayrak Oldu...
İlk Dersimiz Bayrak Dedi…
Temel Başalan’dan Berat Kandili Mesajı
Acil Sağlıkta Tarihi Adım Hayata Geçiyor!
İlker Gürbüz’den Berat Kandili Mesajı
Mustafa Necati Işık’tan Berat Kandili Mesajı
Halil İbrahim Türkgenç’ten Berat Kandili Mesajı
İzzet Gündoğar’dan Berat Kandili Mesajı
Ahmet Ali Aydın’dan Berat Kandili Mesajı
Ahmet Yanık’tan Berat Kandili Mesajı
Tuncer Dağ’dan Berat Kandili Mesajı
Togay Çoban’dan Berat Kandili mesajı
Gürbüz Süleymanoğlu’ndan Berat Kandili mesajı
Muharrem Yıldız’dan Berat Kandili mesajı

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.