20.06.2022 16:15:53

1659

Sabri ARIMAN

İki Devlet Bir Millet Diyoruz..!

Azerbaycan ve Türkiye için. Çokta hüsnü kabul gördü İki millet nezdinde. Samimi içten ve inanarak söylendi ve uygulandı. Otuz yıldır işgal altında olan Karabağ kurtuldu. Şimdi ülkemizin Türk dünyasının ve İslam aleminin geleceğini hatta gelecek bin yılının garanti altına alınması 2023 seçimlerinin Ak Parti ile MHP’nin hiç bir şüpheye yer bırakmayacak şekilde kenetlenmesinden geçecek.

 

Bunun için nefsimizi beklentilerimizi istek ve arzularımızı kaprislerimizi hepsini ayaklarımızın altında ezip geçmek durumundayız. Çok güzel örnek var önümüzde. Saygı değer Devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ve MHP genel başkanımız saygı değer Devlet Bahçeli beyefendi. Bu yazıda kullandığım resimdeki Silivri belediye başkanımız sayın Volkan Yılmaz Bey ve Ak Partili kardeşimizi tanımıyorum. Ancak Volkan bey Cumhur ittifakının bütün manevi unsurlarını yerine getiriyor bunu biliyorum.

Bizler evlerindeki kahir çoğunluk bu birlikteliğe yazarak her yerde konuşarak yürekten inanarak katkı verelim. İlçelerde illerde iki partinin yöneticileri sizler bizleri de motive ederek doğacak büyük enerjiyi sinerjiyi sokaklara taşıyın. Şarkılarla türkülerle milli marşımızla dualarımızla sokaklarda manevi sel olalım. Bu birlikteliğin başarıya ulaşması için öncelikli görev Ak Partiye Ak Partili yöneticilere düşmektedir. Haydi, uzatın kardeşlik elinizi sarılın birbirinize. Milli görüş davası ile Milliyetçi Ülkücülerin davası. “SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR” elbetteki. Şimdi birlik olma zamanı. Hayırlı ve sağlıklı yarınlar diliyorum diliyorum.


Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret
Kayseri tarımsal üretimin merkezi olacak
MEB Gastronomi Festivalinde lezzet şöleni
Özcan “Hoş tablo devralmadık”
Geleceğin Bilim İnsanları Ve Ressamları  Yetişiyor
İzmir Karabağlar'da Köy Enstitüleri buluşması...
Tamer Kıral’ı duygulandıran ziyaret...
Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli
Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu
Yonca Zeren’den Pop Arabesk Şarkı
2023 Faaliyet Raporu Kabul Edildi…
İş İnsanı Sakin Aruk'tan Böbrek Vakfı'na Destek
Balcıoğlu, Belediye Personeliyle Buluştu

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.