20.06.2022 16:15:53

1682

Sabri ARIMAN

İki Devlet Bir Millet Diyoruz..!

Azerbaycan ve Türkiye için. Çokta hüsnü kabul gördü İki millet nezdinde. Samimi içten ve inanarak söylendi ve uygulandı. Otuz yıldır işgal altında olan Karabağ kurtuldu. Şimdi ülkemizin Türk dünyasının ve İslam aleminin geleceğini hatta gelecek bin yılının garanti altına alınması 2023 seçimlerinin Ak Parti ile MHP’nin hiç bir şüpheye yer bırakmayacak şekilde kenetlenmesinden geçecek.

 

Bunun için nefsimizi beklentilerimizi istek ve arzularımızı kaprislerimizi hepsini ayaklarımızın altında ezip geçmek durumundayız. Çok güzel örnek var önümüzde. Saygı değer Devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ve MHP genel başkanımız saygı değer Devlet Bahçeli beyefendi. Bu yazıda kullandığım resimdeki Silivri belediye başkanımız sayın Volkan Yılmaz Bey ve Ak Partili kardeşimizi tanımıyorum. Ancak Volkan bey Cumhur ittifakının bütün manevi unsurlarını yerine getiriyor bunu biliyorum.

Bizler evlerindeki kahir çoğunluk bu birlikteliğe yazarak her yerde konuşarak yürekten inanarak katkı verelim. İlçelerde illerde iki partinin yöneticileri sizler bizleri de motive ederek doğacak büyük enerjiyi sinerjiyi sokaklara taşıyın. Şarkılarla türkülerle milli marşımızla dualarımızla sokaklarda manevi sel olalım. Bu birlikteliğin başarıya ulaşması için öncelikli görev Ak Partiye Ak Partili yöneticilere düşmektedir. Haydi, uzatın kardeşlik elinizi sarılın birbirinize. Milli görüş davası ile Milliyetçi Ülkücülerin davası. “SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR” elbetteki. Şimdi birlik olma zamanı. Hayırlı ve sağlıklı yarınlar diliyorum diliyorum.


Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)
Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız
Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor
Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu
Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim
Travmaları Aşmanın Yolları..!
İmamoğlu'ndan Eyüpsultan Belediyesi'ne ziyaret
Gürpınar Sahili Düzenleniyor
Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu
Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi
ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni
Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye
TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası
İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...
Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar
Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması
Bayramı gönüllerince kutladılar
Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti
Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!
Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da
ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.