30.03.2022 16:34:42

1363

Rüzgar Büyüktankaya

Kadın Nasıl Olmalı..?

Kadın Erkeğini Nasıl Elinde Tutacak..?

 

Kadın nasıl olmalı sorusunun cevabını uzun zamandır arıyordum sonunda araştırmalarımı sonuçlandırdım. Birçok insana göre kadın temiz bakımlı güzel alımlı seksi olması gerekir. Birçok kadın aldatıldığı zaman "ben güzelim kocam beni benden daha çirkin bir kadınla aldattı" der. İşte püf nokta burada. Erkekler eşlerini çirkin gördüğümüz kadınla da aldatır veya boşanıp evlenir bir anlam veremeyiz.

 

Görüyorum ki birçok başarılı erkeğini elinde tutan çirkin kadında var. Demek ki buradan anlıyoruz ki erkekler sadece güzel kadın aramıyor. Erkeklerin kadında aradığı özellikler çok farklı. Erkeğe göre kadın huzur veren akıllı zeki fakat zekiliğini çok fazla ön plana çıkarmayan üslubuna dikkat eden erkeğe ihtiyacı olduğunu gösteren kadınlardan hoşlanıyor. Bir kadın erkekle alçak sesle ve vurgulu konuşmalı erkeğin bilinçaltına gönderdiği kibar naif  bir ses tonuyla vurgulu konuşmalı.

Erkeğe ses tonunu yükselten kadınlar baştan kaybediyor.

 

Erkekler kendilerine bağıran sesini yükselten kadınlardan hoşlanmıyor kendilerine ihtiyacı olduğunu düşündüğü kadınları daha çok seviyorlar. Onların terk edip gitmeyeceklerini düşünüyorlar. Erkekler kadının yanında huzur bulmanın yanında yüceltilmek istiyor. Yaptıkları iş ne olursa olsun konuyla ilgili övülmek istiyor. Kadın bakımlı olacak ama yanında da anlayışlı ve zeki olacak. Gördüğünüz gibi erkeği elinde tutmaya güzellikte maalesef yetmiyor. Erkeğini elinde tutmak zekâ işi. Erkeğin kontrolünü zekâsıyla elinde tutan kadınlar kazanıyor. İlişkinizde bağımlı olmayın. Gün içinde görüş melerinize sınır koyun. Size ne iyi geliyorsa örneğin; Gün içinde sizi dört beş kere arıyor siz bundan hoşlanmıyorsunuz iki kere görüşmek ya da konuşmak aranmak size yetiyor o halde sınırınız günde iki kere aranmak olsun bunu trip atmak olarak değil size bu şekilde iyi geldiğini anlatarak devam ettirin. Trip ve kaprislerden uzak durun. Kendinizi konuşarak karşı tarafa ifade edin. Sarkastik cümleler kurmayın. Erkekler çirkin diye adlandırdığımız kadınlarda zekâ başta olmak üzere birçok şey buldukları için birlikte olurlar. Kadın erkeğini yönettiğini htirmeden kendini ortaya koyar ve kazanır hadi bakalım herkese başarılar dilerim. 


TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası
İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...
Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar
Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması
Bayramı gönüllerince kutladılar
Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti
Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!
Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da
ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI
Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:
Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı
Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında
Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz
Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!
Balcıoğlu, Afet Hazırlıklarını Masaya Yatırdı
Balcıoğlu "Ahşabın Hikayesi" Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.