16.08.2022 09:16:00

1139

Sabri ARIMAN

Makam Sarhoşluğu, Makam Zehirlenmesi Yapar

Ülkemizin önündeki bin yılın bir daha bozulmamak üzere sağlam temeller üzerine oturtulacağı 2023 başkanlık seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Bu sürece Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ve Devlet Bahçeli beyefendinin cumhur ittifakı ile estirecekleri manevi rüzgârına biz sokaktaki evindeki sessiz çoğunluklar olarak da katkı sunmalıyız. Partilerimizin teşkilatlarımızın hatta büyük millet meclisindeki vekillerimizin bize sorulmadan atanmış olmalarına bakmadan. Makam sarhoşluğu makam zehirlenmesi gurur ve kibir içinde yüzdüklerini bile bile siyasetlerini sadece kendileri için yaptığını göre göre de olsa.

 

Lütfen başkanlık seçimlerinde sadece ülkemizi milletimizi mazlum milletleri İslam alemini düşünerek insanları bu büyük Türkiye idealine davet edelim.  Sadece kendileri için resim vermek adına yaptıkları etkinliklere aldırmadan. Oturduğunuz oturduğumuz apartmanı sokağımızı bakkalımızı berberimizi bu birliğe ülkemizin geleceğine davet edelim. Vatanını bayrağını mübarek ezanımızı düşünerek hareket edelim. Yüz yıldan bu yana bize dayatılan olmamızı istediklerini bir kenara bırakıp. Elimizin tersiyle itip kendimiz için çocuklarımız için vatan için millet için yirmi yılda kazanımlarımızı küffarın keferelerin emrinde fetonun - pkk nın yolunda izinde olanlara feda etmeyelim.

 

Bil cümle bizler hiç bir şey beklemeden bu büyük manalara odaklanırken. Bizi yöneten en üst yetkililerde görmekten yorulduğumuz bıktığımız bir sürü yüzüde artık büyük millet meclisimizde gurubumuzda görmek istemiyoruz. Teşkilatları babalarının çiftliği gibi kullanan kendini beğenmişleri istemiyoruz. Bir defa iki defa üç defa dört defa vekil olmuş hiç bir yaraya melhem olmamış vekil yönetici belediye başkanı hatta meclis üyesi istemiyoruz. Eleştiriye tahammülü olmayan kendini layusel ve hikmetli gören boş tiplerden artık bıktık.

Görmek istemiyoruz

Siyasetçisinden her kademedeki burokratindan millete zulmedenleri istemiyoruz. Canımızdan çok sevdiğimiz devlet başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan kalabalıklar içinde yalnız olduğunu görüyor sana yardım edememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Halkın bizlerin sesini sana size göndermek istiyoruz ama engelleniyoruz. Ancak dualarımızı Yüce Rabbimizin yardımı ile göndermeye çalışıyoruz. Seni çok ama çok seviyoruz saygı değer Cumhurbaşkanımız. Rabbim seni korusun inşallah.


ÖZER; HAYATIN YÜKÜNÜN BÜYÜK KISMI KADININ OMZUNDA, EMEĞİNDEDİR
CANiK, Adını Türkiye’nin “Sanayi Devlerine” Yazdırdı...
Metruk Binaların Yıkımına Başlandı…
Gençler ‘Benim Kentim Benim Geleceğim’ Dedi
Beylikdüzü İlaçlanıyor!
ÖZER, DEPREME KARŞI BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN KIRMIZI ALARM VERDİ…
Çalık; İETT Heyetini Ağırladı
Şampiyon kızlardan Başkan Uysal'a ziyaret
Beylikdüzü “Aır Power Athletıcs Sporu”Nun Tarihine Geçti
Zam Pompaya Yansıdı!
Başkan Balcıoğlu, Semt Pazarında Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu
Marmara Denizi açıklarında uçan balık yakalandı
TÜRK HALK MÜZİĞİNE GÖNÜL VEREN BİR SES: DİLEK ALBAYRAK
AK Parti’de Bayramdan Sonra İlk Görevden Alınmalara Bugün Başlanması Bekleniyor.
Esenyurt’ta Kurban Satış Alanında Temizlik Seferberliği
Sivas'ta kaldırım işgaline geçit yok
Marmara Denizi Açıklarında Uçan Balık Yakalandı
4 Saatlik Görüşme Sona Erdi! Gözler Kırmızı Dosyada
İmamoğlu Ada Sakinlerinin Hedefinde
BEYLİKDÜZÜ’NDE 4 BİN AİLEYE KURBAN BAĞIŞLARI ULAŞTIRILDI
BEYLİKDÜZÜ’NDE 4 BİN AİLEYE KURBAN BAĞIŞLARI ULAŞTIRILDI

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.