22.12.2018 12:48:04

Kemal Eryılmaz

Bugün, 22 Aralık  Asil Milletimizin gözbebeği olan kahraman Mehmetçiğimizin; aziz vatan toprakları için canını esirgemediği Sarıkamış Harekâtı’nın 104’üncü yıl dönümüdür.

Vatan, millet, bayrak ve yüksek değerlerimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi; ebediyete intikallerinin yıl dönümünde Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyorum.

Allahuekber Dağları’nda, birer kardelen gibi açan aziz şehitlerimizin, üstün bir cesaret ve feragat örneği sergileyerek yazdıkları kahramanlık destanı; hafızalarımızda derin izler bırakmıştır.

Bu harekât esnasında, cephede kahramanca mücadele eden on binlerce vatan evladının yanı sıra, onlara kışlık giysi, erzak ve mühimmat yetiştirmek için yola çıkan ve Karadeniz’de batırılan Bezm-i Âlem, Bahr-i Ahmer ve Mithat Paşa gemilerimizin fedakâr personeli de Sarıkamış’ın Deniz Şehitleri olarak tarihimizdeki mümtaz yerlerini almıştır.

Emre itaat ve vazifeye sadakat duygularının eşsiz birer timsali olan bu kahramanlararımız  asil milletimiz tarafından nesiller boyu saygı ve minnet duygularıyla anılacaklardır.

Şeref ve güvenle yaşadığımız bu aziz vatan; “Sarıkamış Harekâtı” gibi daha nice kahramanlık destanı sayesinde atalarımızın, bizlerin ve gelecek nesillerimizin ebedi yurdu olmayı sürdürecektir.

Türk Silahlı Kuvvetleri, şanlı tarihi ve milletinden aldığı güç ve ilhamla bugün de her türlü hava ve arazi koşullarında muharebe edecek imkân ve kabiliyete sahip olarak; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, kutsal vatan topraklarına, milletimizin egemenlik ve bağımsızlığına yönelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı daima görevinin başında ve milletinin emrindedir.

Mazisi şan ve şereflerle dolu ordumuz; yasalarla kendisine tevdi edilen bütün görevleri, asil milletimizin engin sevgisi ve sarsılmaz güveninden aldığı güçle, dün olduğu gibi, bugün ve yarın da aynı azim ve kararlılıkla yerine getirmeye devam edecektir.

Bu Vesile İle Vatan, millet, bayrak ve yüksek değerlerimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi; ebediyete intikallerinin yıl dönümünde Rahmet, Minnet ve Şükranla anıyorum.


MHP’de Kritik Ayrılık!!
Eğitim Sendikasından Güçlü Başlangıç: İlk Genel Kurulda Dikkat Çeken Mesajlar
Bilimle Yükselen Nesil Mimar Sinan’da Hayat Buluyor
Engelli Vatandaşlar İçin Hayatı Kolaylaştıran Gizli Harita
Adalet Hizmetleri Yerinde İnceleniyor
Başalan ve Eroğlu’ndan Nezaket Ziyareti
Nevide Çiçek avukat oldu!
Bölgesel İş Birliğinde Güçlü Adımlar
Gram Altın Nereye Gidiyor? Yıl Sonu Hedefi Ne Olacak?
Gece Transferlerine Yeni Güvenlik Kalkanı
Hürmüz Boğazı Gerilimi Tırmanıyor
Başarıyı Taçlandıran Makam Ziyareti
Cimerde Asılsız İhbar Dönemi Kapandı
Kiracıya Nakit Yardım İddialarına Net Yanıt
Doğal Gazda Yeni Dönem

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.