TEMİZ ELLER..!
YÜCE TÜRK MİLLETİ TÜRKİYE'DE TEMİZELLER OPERASYONU BAŞLATILDI HER SEY COK GUZEL OLACAK.
Türkiye kelimenin tam anlamı ile çalkalanıyor ortalık karıştı . ülkenin en büyük şehrinin belediye başkanı gözaltına alındı. Bazı CHP'liler tarafından Bu bir siyasi darbedir diyorlar evet ortada bir darbe gözüküyor ama o darbe yıllar önce Halk partisi genel başkanı Deniz baykal'ı istifa ettirilerek siyasi darbe yapılmıştır. Yerine getirilen Kemal kılıçdaroğlu siyasi darbe ürünü değil midir?Kılıçdaroğlu'nun fetö kumpası seks kasetleriyle Deniz Baykal sıkıştırılıp görevini bırakmak zorunda kalmadı mı? Ondan sonra istifa etmek zorunda kalmadı mı?
Şimdi sizlere soruyorum bu bir siyasi darbe değil midir? Para kuleleri, villalar siyasetin finansmanını işleri ihaleler kandille irtibatlar ve dahası şaibeli kurultay kimin iddiası hadi daha açık söyleyeyim para kulelerinden iptal edilen diplomaya varıncaya kadar tüm kirli çamaşırları ortaya dökenler bizatihi CHP'liler değilmidir ? bunları servis edenler CHP. içerisindeki muhalefet değil midir?
İmamoğlu dahil 7 şüpheli kent uzlaşısı adı altında terör örgütüne yardım etmekle suçlanıyor. İşte tespitler meclis üyesi ya da başkan yardımcısı olarak atanan iltisaklı kişiler seçimden birkaç gün önce Cumhuriyet Halk partisi üyesi oldular. İmamoğlu meclis üyesi listelerini onaylayarak kendi talimatı kent uzlaşısı faaliyetine bilerek iştirak etti. Bu listelerle atanan Ataşehir ve Kartal belediye başkan yardımcıları dahil 18 meclis üyesi terörden tutuklandı . İstanbul büyükşehir belediye başkanlığı iştirak olan İstanbul planlama ajansı ve bimtaş a terör örgütü mensupları ve sempatizanları işe alındı.
İş adamlarına çöktüler alınan rüşvetler şirketlerine aktardılar. CHP'de para kuleleriyle başlayan soruşturmada İmamoğlu suç örgüt lideri olarak tanımlandı şu tespitlerde bulunuldu. Hem kendi hem SGK. çalışanları üzerine şirketler kurup usulsüzce eder inin çok üzerinde ihaleler aldılar. ihaleden alınan ilk avans ödemelerini örgüt lideri imamoğlu na ait inşaatlara ya da şirketlere devrettiler . Hayali işlerle naylon fatura düzenleyerek para aklayıp zenginleştiler ve örgüt faaliyetlerine İstanbul'un kişisel verilerini hukuka ayrı bir şekilde temin ederek örgütün devamlılığı için kullandılar.
Ekrem projesi çöktü İstanbul büyükşehir belediyesi'ndeki paralel devlet çetesi çökertildi . Bu ülke zulüm 1453'te başladı diyenlere teslim edilmeyecektir. Para trafiğinin sahtekarlığının ötesi de vardır . Ben bu olanları 6 ay öncesinde yazmıştım. Ekrem İmamoğlu ve örgüt üyeleri gözaltına alındı. Terör ve para trafiği soruşturma başlatıldı . Diplomasını sahte olduğunun tescil edilmesinden sonra İstanbul büyükşehir belediyesi'nde adeta devlet yapılanmasına devlet içinde devlet kuran bir paralel devlet yapılanmasına giden yapının çökertilmesi başladı.
Bir proje çöktü artık fetö projesi mi ? Amerika projesi mi? İsrail projesi mi? terör bağlantılı proje mi ortaya çıkacak teröre para aktarılıp örgütün desteğini aldı devlet imkanları ile örgütlenen siyasetle kamufle olan kitleleri örgütlenmesi yapan Türkiye için bir milli güvenlik meselesi haline gelen Türkiye ile savaşan bütün yapılara ortaklık kuran terör örgütlerine finansal destek sağlayan ve onlardan örgütsel destek alan fetö'nün 15 temmuz öncesi örgütlenme maddelerini izleyen bir yapıya dönüştürülmek istendi.
İmamoğlu devleti aldatmış üniversiteyi aldatmış milleti aldatmıştır. Eklemin arkasında bir lobi varmış? şimdi de arkasında Bir siyasi lobi varmış diyorlar . Bu lobileri İmamoğlu para ile beslemiştir. Bugünün lobisi de İstanbul halkının parasıyla besleniyor . Milyonlar milyarlar el değiştirmiş İstanbul'un bütün kaynakları kişisel siyasi kariyerinin emrine verilmiş Türkiye'de imtiyazlı vatandaşlık yok o var sanıyordu .
Bir şımarık adam yasaların üstünde idi korunuyordu. Paranın rüşvetin de ötesi vardı çok daha tehlikeli bir şey var para değil rüşvet değil nitelikli dolandırıcılık değil çok daha ötesi var . Türkiye için çok daha tehlikeli bir şey gördüm Bu yüzden daha adaylığından itibaren bu tehlikeye dikkat çektim. Onun İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı yapılmasının da cumhurbaşkanlığına yönlendirilmesinin de bir proje olduğunu düşündüm bu çok uluslu bir projeydi .
Türkiye Ekrem sayesinde teslim alınacaktı . Para kaynağını yakın duranlar vardı para için örgüde bağlananlar vardı bu büyük hesabın sabo de edilmesine izin verilmezdi. Kısacası zulüm 1453'te başladı diyenlere bu ülke asla teslim edilemez di. Türkiye bağırsaklarını temizliyor bu zaman alabilir temiz eller operasyonu başlatıldı iç barış sağlanmadan dışarıda başarılı olmak hayalcilik olur.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.