28.05.2023 14:04:00

Türkiye nin gelecek yüz yılını etkileyecek çok önemli bir devlet başkanlığı seçimi. İkinci tura kalmasını hayra yoruyorum yoruyoruz. Umudum beklentim inancım %55 in üzerinde bir oyla önümüzdeki beş seneye çok güçlü girmek. Cumhur ittifakının mensubu taraftarı olmayabilirsiniz, bunu saygı ile karşılarım. Ülkemizin birliği beraberliği bölünmez bütünlüğü gelecek yüz yılın temellerinin tam manasıyla atılması için yüzde yüz bağımsızlığa giden yolda bir daha kazaya uğramamak için:cumhur ittifakının, aziz milletin, Türkiye sevdalılarının, Türk dünyasının, İslam aleminin ve dünyadaki mazlum milletlerin adayı Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye oy vermenizi;mutlaka sandığa gitmenizi rica ediyorum. 

Ülkemizin istikrarının korunması bölgemizde dünyada balkanlarda Kafkasya da Libya da elde ettiğimiz onlar adına kazanımları feda etmemek, kaybetmemek için: öyle bir kazanalımki hiç kimse ve ülkemiz kaybetmesin. Bütün kalbimle inanıyorumki 28.mayis.2023 pazar gecesi Recep Tayyip Erdoğan %60 la gelecek ve bu aziz millet bayram edecek; dünyadaki umudunu Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin kazanmasına bağlayan ve güçlü Türkiye nin onları her zamankinden daha çok koruyacağından en az bizim kadar emin olan mazlum milletlerde bayram edecektir. Yarınki bayramımız mübarek olsun. Sabri Arıman Yakuplu Beylikdüzü İstanbul.


Sabri ARIMAN

Eğitimde Göz Dolduran Başarılar…
Hayatını Kader Mahkûmlarına Adayan Adam
Tarihi Eserler Yurtdışına Kaçırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar yolcusu
Başpehlivan Pala, Oldu…
Coşkulu Çocuk Şöleni ve Maratonu
Hayvan Dostlarından Belediyeye Sert Tepki
Dünyanın En Büyük Enerji Buluşmalarına Türk Damgası
Tuna, Zuchex Fuarında
Büyükçekmece’de İlköğretim Haftası Heyecanı
Vali Gül, Ruhi Sarıalp Spor Lisesi’ni Ziyaret Etti
İstanbul’dan Diyarbakır’a Uzanan Yardım Eli
Eğitim-Bir-Sen Buluşmasına Yoğun Katılım
Antalya Belediyesi’ne Sahte Fatura Operasyonu
Antalya’da Rüşvet Operasyonu: 17 Gözaltı
19 ilde FETÖ operasyonu: 53 gözaltı!
Dünya Tenis Turu Erciyes'te start aldı
Kayseri Talas'ta Kültür Yolu coşkusu
12 Dev Adam 24 yıl sonra yarı finalde
MEB'den 'Köklü Geçmişten Güçlü Cumhuriyet'e
İstanbul krizine 'Özel' sert tepki! Gürsel Tekin'den dürüstlük çağrısı!

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.