Çatalca’ya Damat, Müdür

Uzun yıllar Milli Eğitim camiasında sayısız projelere imza atan, Esenyurt’ta Halk Eğitim Müdürü iken Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İbrahim Hakkı Damat’a hayırlı olsun ziyareti.

EĞİTİM 21.11.2023 16:12:00 5891 0
Çatalca’ya Damat, Müdür

 

Çatalca’ya Damat, Müdür

Uzun yıllar Milli Eğitim camiasında sayısız projelere imza atan, Esenyurt’ta Halk Eğitim Müdürü iken Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İbrahim Hakkı Damat’a hayırlı olsun ziyareti.

Adom Ajans Medya Grup yönetim kurulu ve Türkiye Yerel Basın Birliği genel başkanı Gazeteci Nezir Karayün, İbrahim Hakkı Damat, bizim gazete ve internet sitelerimizin köşe yazarlarındandır. Yazdığı yazılarıyla ve projeleriyle Türk Milli Eğitimine sayısız katkılar sunmuştur. Çatalca’ya ilçe Milli Eğitim müdürü olmasına çok sevindik. Çatalca büyük bir şans yakaladı son olarak, Esenyurt Halk Eğitim müdürlüğü döneminde sayısız projelere imza attığına şahit olduk. Çatalca’da da çok başarılı projeler yapacağına inanıyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.    

“Damat; Önemli Projelere İmza Atacağız”

Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan İbrahim Hakkı Damat, Adom Ajans Medya Grup yönetim kurulu ve Türkiye Yerel Basın birliği genel başkanı Gazeteci Nezir Karayün’e ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çatalca’da çok önemli projelere imza atarak, eğitim seviyemizi en üst seviyelere taşımak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Çatalca çok büyük bir ilçe her noktasına dokunarak, çıtamızı yükseltip bu görevi bize tevdi eden Devlet büyüklerimize layık bir şekilde çalışıp, tüm gönüllere dokunacağız dedi.

İbrahim Hakkı Damat kimdir?

1978 yılında dünyaya gelen İbrahim Hakkı DAMAT, liderlerin ve devletlerin hayatlarına duyduğu yakın ilgi nedeniyle tercih ettiği İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında yönetim teknikleri üzerine çalışma yapmaya başlamıştır.

2004 yılında “Türkiye Cumhuriyeti’nin VI. Cumhurbaşkanı Fahri S. KORUTÜRK(Siyasi Hayatı, Şahsiyeti, Fikirleri ve Eserleri)” adlı tezini hazırlayarak Yüksek Lisans (Master) derecesini aldı.

2005- 2006 eğitim-öğretim yılı sonlarında Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen “İlçe Performans Ölçme-Değerlendirme” çalışmalarına katıldı.

2007 yılında yöneticilik hayatına başladı.

2008 - 2014 eğitim öğretim yılları arasında Beylikdüzü İlçe MEM bünyesinde aday öğretmenler için yeni bir ders olarak konulan “Eğitimde Toplam Kalite Yönetimi” dersini verdi.

2010-2011 eğitim-öğretim yılında Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi’nin kurulması çalışmalarında bulundu.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait ve 2011-2014 ve 2015-2019 yılları arasını kapsayan “STRATEJİK PLANLAMA” çalışmaları içerisinde yer aldı.

Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan İbrahim Hakkı DAMAT, evli ve üç çocuk babasıdır.

 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.