Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu.

GÜNCEL 28.03.2024 09:37:47 86 0
Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

 

 

Mustafa Helvacıoğlu, Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Keşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Helvacıoğlu, mahalle mitingleri kapsamında Paşayiğit Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

 

Cumhur İttifakı 21 Mart 2024 Perşembe akşamı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü önünde oluşturulan araç konvoyu ile Paşayiğit Mahallesi’ne hareket etti. 

Saat 22.15 sıralarında başlayan mitinge, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, MHP İlçe Başkanı Adnan İnan, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Mitingde konuşan Kılınç, seçimlere az bir süre kaldığını belirterek, “Keşan’da 15 sende yapılacak işi 5 seneye sığdırdık. Keşan’ı yeniledik. Sizlerin desteğiyle 2029 yılına kadar hizmete devam edeceğiz. Gıda OSB’de temel atıldı. İşsizliğe çare olacak. Çalışmaya devam ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak gece gündüz çalışıyoruz. Bizden desteğinizi esirgemeyin. 1 Nisan’da iktidar yine AK Parti olacak, Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı’nda olacak. iktidarın nimetlerinden faydalanmaya devam edelim. Çalışkan bir başkanımız var. Sizlerin desteği ile çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz.”

Daha sonra konuşan İnan ise şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kimliğini taşıyan tüm kadınları Cumhuriyet kadınıdır. Bunlar ayrıştırma içinde. Biz de ayrıştırma yok.” 

Geçmiş dönem Paşayiğit Belediye Başkanı Feyyaz Esgin, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Mustafa Helvacıoğlu’na destek istedi. 

 

“YAPARSA CUMHUR İTTİFAKI YAPAR”

 

Miting Mustafa Helvacıoğlu’nun konuşmasıyla sürdü.

 Paşayiğit’e kurulacak olan Gıda OSB’de 15 gün önce temel attıklarının altını çizen Helvacıoğlu, “Bunu kimse durduramaz. Ne CHP, ne de kadınlara hakaret eden Anıl Çakır durdurabilir. İşleri güçleri Helvacıoğlu ve Cumhur İttifakı. Sen kadınlara hakaret edersen seni sandığa gömerler. Biz yağmurda bile Keşan sevdamızı gösteriyoruz. 100’lerce araçla buraya geldik. Gıda OSB’de temel attık. Mesire alanını yaptık, Paşayiğit Anıtı’nı yaptık, meydanı yaptık, semt sahası, yol kaldırımlar yaptık, hayır çeşmesi kazandırdık. 10 bin kişilik Paşayiğit Mahallesi hazırlıyoruz. Şu anda bize çamur atıyorlar. Keşan OSB’ye entegre ticaret merkezi yapacağız. 

 

PROJESİ HAZIR 

 

Bu proje OSB’nin dışında. Bunu ilk defa açıklıyorum. Eski futbol sahasının yanındaki alana düğün salonu ve spor alanı kazandıracağız. Nikahları yine ben kıyacağım. Okul tarafımızda bir tesisimiz var ve oraya dinlenme alanı yapıyoruz. Yeni dönemde mahallemize doğalgaz geliyor. Ara yolları da doğalgaz kazısı olacak diye yapmadık. Doğalgaz geldikten sonra yollarımızı yapacağız. Su projesi hazır. 2 yıl yağmur yağmasa bile 25 yıllık su bulduk Kumdere’de. Mahallemizi Kaymakamlığın su sisteminden çıkaracağız. Göreve geldikten sonra ilk mecliste Paşayiğit’in su projesini meclisten geçireceğim. Suyunuz da doğalgazınız da geliyor. Bakın OSB geliyor, buralar büyüyecek, zenginleşecek. Yeni imar planı 10 bin nüfusa göre yapıldı. Mahallemizden yol geçiyor. Proje hazır. Nisan’da komisyondan geçiyor onay hazır. Mayıs ayında montaj yapılacak. Haziran’da buradan 71 ile geçemeyecek. Hız koridoru kuracağız. Çocuk oyun parkları kuracağız. 

 

ULAŞIMDA DÜZENLEMEYE GİDECEĞİZ

 

Cami bahçemizin birini yeniledik. Diğer camimizde de gereken çalışmaları yapacağız. Müftülük ile imam konusunu da görüşeceğiz. Okul bahçemizi de yeniledik. Kadın kooperatiflerimizi kurumsallaştıracağız. Kadınlarımızı gözümün nuru yapacağım. Gıda OSB’de 4 parsel sattık. Ne fabrika gelirse görüşeceğiz ve buradaki cep şubemizi de açarak ihtiyaca göre meslek kurslarında eğiteceğiz. Bu anlamda da eğitimlerimizi vereceğiz. Artık ne Bursa’ya ne Çerkezköy’e gidecekler. Yürüyerek işe gidecekler. Yaparsa Cumhur İttifakı yapar.” şeklinde konuştu.

Miting, belediye meclis ve il genel meclis üyesi adaylarının tanıtılmasının ardından sona erdi. 

 

Haber: Nezir KARAYÜN


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.