Bölücülere, Siyasi Tetikçilik Yapanlara Fırsat Vermedik

Türkiye İttifakı Partisi Büyükçekmece 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirirken Mustafa Çavuş ilçe başkanı seçildi.

EĞİTİM 21.11.2023 16:20:14 546 0
Bölücülere, Siyasi Tetikçilik Yapanlara Fırsat Vermedik

 

 

Bölücülere, Siyasi Tetikçilik Yapanlara Fırsat Vermedik

Türkiye İttifakı Partisi Büyükçekmece 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirirken Mustafa Çavuş ilçe başkanı seçildi. 

Türkiye İttifakı Partisi Büyükçekmece ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Çavuş, yaptığı konuşmasında bugün gerçekleşen Büyükçekmece ilçemizin 1. Olağan Genel Kurulunun vatana ve millete hayırlara vesile olmasını diliyorum. Diliyorum ki bugün biz Türk Milliyetçilerini ve Atatürkçüleri Büyükçekmece'de bir araya getiren Türkiye İttifakı Partimizin, yarın Türkiye'nin ve Dünyanın dört bir yanında bulunan ve Şanlı Türk Bayrağımız için yanıp tutuşan daha birçok Türk Milliyetçisi ve Atatürkçü kardeşlerimizle iktidarda bir araya getirsin. Kıymetli Hazirun, bunun için çok çalışacağız. Geçmişi hatırlayarak geleceğe yürüyeceğiz. Ve bu tarih Türk Milletinin Yüceliğini her daim yazmaya devam edecektir. Bu kutlu yolda bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyor, Saygılarımı Sunuyorum dedi.

“Solak; Şimdi Sesimizi Daha Gür Çıkartma Vakti”

Türkiye İttifakı Partisi İstanbul il başkanı Mustafa Remzi Solak2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sesimizi çok kuvvetli olarak çıkarmaya başladık. Türk Milliyetçilerine Türkiye’nin yönetiminde, ülkenin yönetiminde belirleyici olması için elimizden ne geliyorsa onu yaptık. Şimdi vakit kongrelerimizle teşkilatımızı daha da büyütüp, sesimizi daha gür çıkartma vakti. Bu ülkeyi bölenlere karşı hep birlikte dimdik karşılarında durma vakti. Bu yüzden Sayın Genel Başkan vekilimiz de Genel başkan yardımcılarımızda ve Türkiye’nin tüm illerinde Sayın Sinan Oğan’a gönül veren kardeşlerimizle beraber teşkilatlanmayı son hız devam ettiriyoruz. 

“Solak; Artık Sayımız Binlerle İfade Ediliyor”

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ortaya çıkan sonuçla beraber, teşkilatlanma çalışmalarımızı son hız devam ettirerek, 50 küsur ilde il başkanlığımızı kurmuş, 33’e yakın ilçede teşkilatlanmış, 13 ilde il binamızı açmış açmaya da devam ediyoruz. Hafta sonu yine Genel Başkan vekilimiz Enver Türkoğlu beyle birlikte Trakya turumuzu yaptık. Çorlu’da Tekirdağ’da Çanakkale’de Edirne’de Sinan Oğan gönülleriyle buluştuk. Kendilerine görevi tahliye ettik. Kurucu başkanlarımıza mazbatalarını teslim ettik geldik. Bu çalışmaların hepsi sesimizi daha güçlü duyurabilmek için geçen sene çok az bir kişiyle oluşan bir ekiple çıktığımız bu yolda bugün baktığımız da artık sayımız binlerle ifade ediliyor. 

“Solak; Bölücülere, Siyasi Tetikçilik Yapanlara Fırsat Vermedik”

Türkiye’nin önünde çok büyük bir tehlike vardı. HDP’nin anahtar güç olma hayaliyle beraber de parlamento da HDP’li vekillerinin eli kalkmadan yasa çıkmaması, Cumhurbaşkanın da HDP’nin oylarıyla belirlenmesi, tehlikesi vardı. Bu tehlike her iki taraf içinde önem arz etmekte idi ikinci tura kalan adayın bu tehlikenin karşısında durabilmesi mümkün değildi. HDP hangi tarafla anlaşırsa kimden taviz isterlerse de vermek zorunda kalacaklar. Bu da Türkiye’nin geleceği için büyük tehdit ve tehlike oluşturacaktır. Bunu engellemenin tek yolu Türk milliyetçisi bir adayın çıkıp Cumhurbaşkanına Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk’ün koltuğuna oturacak, müstakbel Cumhurbaşkanını HDP’nin bölücü oyları değil, Türk milliyetçilerin oyları belirleyici olursa bu oyunu bozarız” dedik. Buradan başladık yola çıktık. Sonunda ne oldu? HDP’liler o hevesle yanıp tutuştular. Bölücülere, siyasi tetikçilik yapan bütün tayfayı ve taraftarlarını ne yaptı çarptı bıraktı ve HDP’liler değil seçimin kaderini belirleyen Türk milliyetçileri oldu. Bizde gittik devletimizin yanında durduk. Turda kazanının, PKK’nın siyasi tetikçilerin desteklediği aday değil, Türk milliyetçilerin desteklediği aday olmasını sağladık.

“Türkoğlu; Biz Sadece Gönlünüzü İstiyoruz”

Türkiye İttifakı Parti’si genel başkan vekili Enver Türkoğlu, yaptığı konuşasında Türkiye İttifakı Parti’sinin Sayın Genel Başkan yardımcıları İl Başkanım, İlçe Başkanım, Yönetim Kurulu arkadaşlarımız, AK Parti İlçe Başkanı yardımcısı ve İlçe başkan vekili, kongremize hoş geldiniz. Remzi başkanım söylenebilecek her türlü sözü söyledi yani bizim çizgimizi, büyüklüğümüzü ne yapmak istediğimizi anlattı. Allah razı olsun. Bende diyorum ki gelin sohbet edelim çünkü Türkiye İttifakı Partisi o kadar güzel bir aile oluşturdu ki; şu anda ben buradaki herkesin kendi ailem gibi görüyorum. Bundan emin olun. İstanbul da, Ankara da, İzmir de, Antalya da, Manisa da, aklınıza gelecek birçok ilde, gittiğimiz her yerde bu samimiyet var arkadaşlar. Bizim paramız pulumuz yok, kimseye para pul iş herhangi bir şey vaat etmiyoruz. Biz sadece gönlünüzü istiyoruz bize gönlünüzü verin yeter. 

Türkoğlu; Neden Cumhur İttifakının Yanında Yer Aldık”

Bize diyorlar ki siz niye gittiniz Cumhur İttifakının yanında yer aldınız, cevap vereyim o zaman. Sayın Sinan Oğan önce Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu’na dedi ki; “Sayın Kılıçdaroğlu, siz muhalefetsiniz, fakat meclis çoğunluğunu kaybettiniz şimdi benim size niye destek vermemi istiyorsunuz. Mecliste çoğunluğun yok, ben sizin yanınıza geldim, Cumhurbaşkanlığını da kazandırdım size ne yapacaksınız peki, yarın bütçe meclise geldiği zaman bütçe onaylanmamasında hükümet düşecek ne yapacaksınız? Bu ülkeyi seçime götüreceksiniz. Şimdi siz bana diyorsunuz ki bana destek ver ben bu ülkeyi seçime götüreyim öyle mi? Kusura bakma bu ülkenin bir daha seçimi kaldıracak gücü yoktur bir daha seçime sokamam.” Dedi. Yani şimdi tabii herkes kendine göre bu ülkeye bir bakışı var herkesin kendine göredir bakışı, fakat devlet ahlakı başkadır arkalaşalar, Türkiye Cumhuriyeti bugüne kadar hiç kimseye boyun eğmeden yaşadı bundan sonrada ilelebet hiç kimseye boyun eğemeden yaşayacaktır dedi. 

Haber: Nezir KARAYÜN


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Maarif Platformundan Müfredat Çağrısı

.

Çalık: Gençlerimize Hak Ettikleri Değeri Vermeye Kararlıyız

Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak, gençlerimize hak ettikleri değeri vermeye kararlıyız. Onların umutlarını, hayallerini başka memleketlerde aramalarını istemiyoruz. 19 Mayıs ruhu, her yaptığımız işte bize ilham oluyor” ifadele

Yanardağ, Okurlarıyla Buluştu

Konuşmasında geçmişten günümüze uzanan bir alanda din-devlet-toplum ilişkisini de değerlendiren Yanardağ, söyleşisinin ardından BAKSM’de kitaplarını Beylikdüzülü okurları için imzaladı.

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

Minik dostumuzun artık bir sahibi var

KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.